Jump to content

Ватерполо

Оцени ову тему

Зоран

Препоручена порука

Ја се не вређам, ја сам сатанизације пријавио. Не дозвољавам да ме ико сатанизује, представља као неког непријтеља Србије и слично. 

Има увреде јер се моји политички ставови једно 50 % минимум не слажу са Кандићком, када би моје ствове гледао објективно закључио би то. 

ево ти да ти објасним једном сликом 

republicans-vs-democrats-vs-libertarians

Гледај то као да си ти лево, кандићка је десно. Ја см у средини. Ти у мени видиш кандићку, кандићк у мени види тебе.

просто и једноставно.. требаш да схвтиш да сам ја трећа школ гледња

Svakako prijatelju ti si izuzetak i nadilazis nas sve. Mi ostali jadnici treba da smo zahvalni sto mozemo da te imamo u nasoj sredini. 8086.gif

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Одговори 167
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Svakako prijatelju ti si izuzetak i nadilazis nas sve. Mi ostali jadnici treba da smo zahvalni sto mozemo da te imamo u nasoj sredini. 8086.gif

Лепо сам претпоставио да имаш неки проблем са самопоуздаањем. Жао ми је што се видиш као јадника, ја те заиста тако не видим. 

• Волим 1

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

И шта ти имаш од тога? Кад и даље деца у Србији немају шта да једу, немају пре за изласке, од недостатка посла се туку по граду свако вече... кад гледаш своје другове од по 26 година како скоро ниједан од њих не може да нађе посао? Шта им Србиј од тога? Ти си боље осећаш у сопственој кожи јер ти имаш добре спортисте.

Gde to nemaju leba da jedu? A pola Srbije neobradjeno? Ima hleba samo bi trebali vise da se ugledamo na sportiste, oni svaki dan rade kao nemci i pobedjuju. Upravo nam sport treba biti uzor. Kada bi srbi na poslu bili kao vaterpolisti na treningu nemci bi mogli samo da nam pljunu pod prozor ... Tu samo lije znoj i naravno liju i medalje ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Лепо сам претпоставио да имаш неки проблем са самопоуздаањем. Жао ми је што се видиш као јадника, ја те заиста тако не видим. 

Znaci pored ostalih diploma ti imas i iz psihologije. Bravo nisam znao da si nas i u tome nadisao. Sreca moja da imam tebe valjda cu se tako nauciti samopouzdanju.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Tema je o vaterpolistima

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Gde to nemaju leba da jedu? A pola Srbije neobradjeno? 

Па дођи, обрађуј, када је толико добро. 

Па да те видим, кад не будеш имао клинцима да купиш птике за школу. Да ли би певао исту песму.

Буди доследан, оно што мени саветујеш.

Подели на овим сајтовима

Znaci pored ostalih diploma ti imas i iz psihologije. Bravo nisam znao da si nas i u tome nadisao. Sreca moja da imam tebe valjda cu se tako nauciti samopouzdanju.

Нема ништа лоше у томе у имати проблем са смопоуздањем. Имам и ја много проблемаа, па се не стидим. Све док хоћеш да учиш, дообро је. Не ваља када имаш проблем, не желиш да га видиш и не желиш да га промениш. 

Подели на овим сајтовима

Нема ништа лоше у томе у имати проблем са смопоуздањем. Имам и ја много проблемаа, па се не стидим. Све док хоћеш да учиш, дообро је. Не ваља када имаш проблем, не желиш да га видиш и не желиш да га промениш.

http://youtu.be/XoylgeKO4jg

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ti stvarno ne prestajes da me zadivljujes.  :))  :))  :))  sHa_sarcasticlol  sHa_sarcasticlol  sHa_sarcasticlol

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• 10 months later...
  • 1 month later...

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Операција Тајфун,...хрвати одувани... :ladan:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...