Jump to content

Актуелна дешавања у Либији

Оцени ову тему

Владан

Да ли ће Америка војно интервенисати?  

17 члановâ је гласало

1. 1. Да ли ће Америка војно интервенисати?

• Да
      10
    • Не
      4
    • Сигурно
      1
    • Превише ризично
      2

Препоручена порука

Ја под арапским народом не подразумевам оне продане душе који би продали и оца и матер због долара...

Исто као што србски народ има много изрода и проданих душа, тако и арапски народ има таквог олоша.

Ја не браним Гадафија зато што га волим, већ зато што видим паралеле између 1999 и данашње НАТО-акције.

Пази следећу ствар брате мој: Америка се као бори за слободу хиљадама километара од своје отаџбине а Срби су били агресор у сопственом отачасту...која неправда брате.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 754
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Данас Либијци имају тоталитарни режим али добијају паре без рада и све им је бесплатно.

Ово је одличан пут да се пређе у анархију и хаос. Добити паре бесплатно и без рада...Тешко ономе ко тако размишља.

Па боље него радити као роб да би био гладан као што је то случај у Србији. Ја се залажем за радни менталитет, да влада ред и рад. Али се залажем да сваки радник добије поштену исплату за свој труд а не да ради џаба за капиталистичке шефове који само искоришћавају снагу радника.

СРБСКА ОМЛАДИНА ЈЕ РЕЦИМО ЖЕЉНА РЕДА И РАДА, АЛИ НИЈЕ ЖЕЉНА ДА РАДИ 14 САТИ ЗА 10 ЕВРА.

Подели на овим сајтовима

Ја под арапским народом не подразумевам оне продане душе који би продали и оца и матер због долара...

Исто као што србски народ има много изрода и проданих душа, тако и арапски народ има таквог олоша.

Ја не браним Гадафија зато што га волим, већ зато што видим паралеле између 1999 и данашње НАТО-акције.

Пази следећу ствар брате мој: Америка се као бори за слободу хиљадама километара од своје отаџбине а Срби су били агресор у сопственом отачасту...која неправда брате.

Проблем је што већина Арапа не подржава Гадафија. Ево чак и на локалним конзервативним исламским сајтовима који су пуни гнијева на Америку због Афганистана, Палестине и Ирака, нема посвећење пажње догађајима у Либији. Отиђи на islambosna.ba нема никакве еуфорије.

Ма која слобода и Америка. Ко говори о слободи коју Америка успоставља. Али откуд црно бијели критеријум? "Ко је непријатељ Америке, он је мој пријатељ". То је отрцана фраза која је бесмислена.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ко је непријатељ Америци тај је мој пријатељ (постоје неколко изузетака...).

Гадафи је пре свега пријатељ мог народа јер није признао Косово. Мени је то довољно. Иначе се залажем да наша држава буде неутрална у свим овим свјетским сукобима...ми морамо да  гледамо како ћемо ослободити Косово, морамо да чекамо прави тренутак. ДО ПОБЈЕДЕ.

Из емоција сам синоћ написао да би желео да се пријавим као добровољац у Гадафијевој војсци...то сам претјеро мало... prstgore

Подели на овим сајтовима

Libijska vlada počela je danas sa raspodelom oružja za više od milion ljudi i to će okončati u narednih nekoliko sati, javila je državna novinska agencija Jana. Pozivajući se na izvore u Ministarstvu odbrane agencija navodi da se očekuje da će operacija naoružavanja biti okončana u narednih nekoliko sati i to za više od milion muškaraca i žena.

:cheesy:

Подели на овим сајтовима

Лично сам против овог НАТО напада на Либију највише зато што су у опасности многи цивили. НАТО звер поново јаше  :cheesy:

Дакле после нас тј. Србије дошла је на ред Либија. Ево једне анкете из новина http://www.vesti-online.com.

Постављена слика

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

"Ко је непријатељ Америке, он је мој пријатељ".

Америка нам је отела Косово и она нам је непријатељ бр 1. Сада, не можемо да их побијемо то јесте али морамо да схватимо да нам ништа од њих добро неће доћи.

Претпоставимо следеће - да се 1990-те распала САД, а Русија остала једина светска сила. Шта би се десило са Источном Европом и ко би нам онда био "непријатељ бр. 1"?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

"Ко је непријатељ Америке, он је мој пријатељ".

Америка нам је отела Косово и она нам је непријатељ бр 1. Сада, не можемо да их побијемо то јесте али морамо да схватимо да нам ништа од њих добро неће доћи.

Претпоставимо следеће - да се 1990-те распала САД, а Русија остала једина светска сила. Шта би се десило са Источном Европом и ко би нам онда био "непријатељ бр. 1"?

А по ком основу мислиш да би нам Русија тада била непријатељ ?

Подели на овим сајтовима

Онда смо сами себи највећи непријатељи јер смо Косово продали деценијама пре него што су Амери дошли.

Да то је тачно ми смо сами себи највећи душмани и тренутно немамо веће.

Подели на овим сајтовима

сада је и малим бебама јасно да је иза `демократије` у Тунису и Египту био план да се Либији покраде нафта. Гадафи је био наиван јер је држао паре код оних који ће му покрасти нафту, а са којима је почео да сарађује у задњих десетак година. Садам је исто био добар са својим будућим џелатима.

Што се тиче Шешеља, то је тек посебна прича. whackado Он је када је био почетак освајања Ирака од Бушовог ћалета ишао пред Ирачку амбасаду и викао: Ирачани црни врани дани су вам одбројани  whackado-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='prst ka dole' />: дакле 100 посто није имао појма. После је и он нешто мало научио, али Гадафи изгледа није.

E toga se secam, cak je hteo da preda spisak Srpskih dobrovoljaca americkoj ambasadi.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...