Jump to content

Актуелна дешавања у Либији

Оцени ову тему

Владан

Да ли ће Америка војно интервенисати?  

17 члановâ је гласало

1. 1. Да ли ће Америка војно интервенисати?

• Да
      10
    • Не
      4
    • Сигурно
      1
    • Превише ризично
      2

Препоручена порука

• Одговори 754
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ritualni napad Cionisticko-masonsko-satanisticke alijanse.Na danasnji dan pre 8 godina su napali Irak!

Cisto da se zna. 0110_hahaha

LOL Gle stvarno...sad nađoh na Vikipediji, 19.3.2003. Kakva..khm, jeziva koincidencija  algabacaju

Подели на овим сајтовима

Ritualni napad Cionisticko-masonsko-satanisticke alijanse.Na danasnji dan pre 8 godina su napali Irak!

Cisto da se zna. dada

:229229229: :229229229: :229229229:

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

У старом Риму је година почињала 24.марта и тада су уз разне церемоније и обреде призивали ларе и мане и где је понтифекс максимус приносио жртву Марсу и тада се кретало у војне походе! (ако пронађем ,избацићу етаљније овога се присећам) !

Ако мало боље погледате када заседа сенат у Америци видећете са стране говорнице ФАСЦИЕ, они су  прилично оптерећени Римском републиком и империјом!  

Подели на овим сајтовима

.... СЕБИЧАН БАХАТ И МАЛОУМАН ПО СВИЈЕТУ ПРАВИ РУСВАЈ ГРДАН СОТОНА ТВРДИ ДА ЈЕ ХУМАН И ДА ЈЕ АНЂЕО МИЛОСРДАН!!!

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ho6K8uA3FeE

Подели на овим сајтовима

У старом Риму је година почињала 24.марта и тада су уз разне церемоније и обреде призивали ларе и мане и где је понтифекс максимус приносио жртву Марсу и тада се кретало у војне походе! (ако пронађем ,избацићу етаљније овога се присећам) !

Ако мало боље погледате када заседа сенат у Америци видећете са стране говорнице ФАСЦИЕ, они су  прилично оптерећени Римском републиком и империјом!  

A, pa da. Ali ne vide se uvek, zaklonjene su zavesama. Ne znam po kom pravilu ih otkrivaju i pokrivaju.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Cisto da se zna. dada

LOL Gle stvarno...sad nađoh na Vikipediji, 19.3.2003. Kakva..khm, jeziva koincidencija   :229229229:

Nije koincidencija.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Cisto da se zna. dada

:229229229: :229229229: :229229229:

Nocas je i mesec najblizi Zemlji,povezanost,mozda je ima,mozda nema,al neka okultna drustva su upravo vezana za Mesec i sunce.  .mislise.
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

A, pa da. Ali ne vide se uvek, zaklonjene su zavesama. Ne znam po kom pravilu ih otkrivaju i pokrivaju.

Е то јесте, стварно не знам! Потржићу негде! Иначе нама је професор Римског права држа тако предавања да је буквално све поредио са Америком и ЕУ и била су јако занимљива и поучна! Ја на САД посматрам као на Рим данашњице а на Либију као Картагину! И бојим се да ће се говори завршавати као Сцеволини (чиними се) : У осталом сматрам да Картагину треба сравнити''!
Подели на овим сајтовима

Е то јесте, стварно не знам! Потржићу негде! Иначе нама је професор Римског права држа тако предавања да је буквално све поредио са Америком и ЕУ и била су јако занимљива и поучна! Ја на САД посматрам као на Рим данашњице а на Либију као Картагину! И бојим се да ће се говори завршавати као Сцеволини (чиними се) : У осталом сматрам да Картагину треба сравнити''!

Обратно. САД, Британија, и Француска данас су дух Картагине, Либија и они који је подржавају, или су макар уздржани по питању интервенције, дух Рима.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Имам утисак да поједина браћа са форума подржавају НАТО интервенцију у Либији. Па зар сте заборавили милосрдног анђела 1999?Не могу да вјерујем да Србин може подржати овај злочиначки напад на једну суверену и независну државу...шокиран сам.

Конкретно стичем утисак да брат Јустинијан и брат Аквилио (мада није Србин, али је свакако претрпио заједно са нашим народом НАТО агресију) подржавају НАТО интервенцију у Либији...

:(

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Нато акција противу Либије,названа је "Одисејева зора", тако да поред римског,има ту и античких мотива... :(

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...