Jump to content

Актуелна дешавања у Либији

Оцени ову тему

Владан

Да ли ће Америка војно интервенисати?  

17 члановâ је гласало

1. 1. Да ли ће Америка војно интервенисати?

• Да
      10
    • Не
      4
    • Сигурно
      1
    • Превише ризично
      2

Препоручена порука

• Одговори 754
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

и такооооо.. одгађаћемо  мало по мало све док нам неко НЕ ДАЈ БОЖЕ не настрада а онда.... :)-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' />

Treba razumeti Dačića,  nije ni malo jednostavno odleteti avionima bez logistike.

Problem je što će Amerika  da interveniše pre nego što se evakuiše narod.

Tolika nafta, to se ne propušta.

Подели на овим сајтовима

Питам се само колко ће још мјесеци/година проћи кад будемо гледали исте те слике у Београду?Ја претпостављам да ће се ова демократска власт скинути са улице- није идеално, јер треба пре свега промјенити народу свјест, народ треба да се преобрази, народ треба да препуни сваки храм недељом, али се надам од промјене власти и система да ће се мисија лакше ширити, јер ће и национална власт да подржи све напоре Цркве у том правцу.

РЕВОЛУЦИЈА ПОЧИЊЕ ДАНАС (Унутрашња).

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Ех да нам је сада један Димитрије Љотић или Небојша Крстић да протумаче геополитичку ситуацију у Либији, баш би било занимљиво ко иза ових протеста стоји, коме одговара нестабилност Либије и пад система...

Ако неко има неке интересантне геополитичке анализе са нета, нека постави.

Уствари одох претражити сајт Дејана Лучића ако још постоји...

Подели на овим сајтовима

Semberac, ovaj sistem danasnji nece nikada propasti.

Не буди песимиста, брате. Вјеруј у национални препород Србије. РЕВОЛУЦИЈА ПОЧИЊЕ ДАНАС.

Подели на овим сајтовима

Што свјетске демократе подржавају насилну смјену Гадафија а неби подржали насилну смјену Тадића и Ђукановића итд?Још један доказ како се демократија силом намеће (као код нас 5. Октобар). Толко о слободи у демократији ;)

Jos jedan dokaz kako se demokratija namece silom kao ono saveznici protiv Hitlera 1940ih godina. Tolko o

slobodi u demokratiji :)

Eeeeee sta Obraz i slicne grupe naprave od mlade bistre glave, tuga. winter

Па ако си човјек који поштује "демократију" и слободу говора, поштуј и слободу говора национал-социјалиста (а ја НИСАМ нациста ни фашиста и ти то веома добро знаш). ;)

Савезинци су за једне ослободиоци (за либерале) а са неке су они окупатори (за немачки народ који НИЈЕ мање вриједан од осталих народа, али се данас и тај поносан народ свео на деградирану варијанту).

Дал би ЕУ подржала национал-социјалистичку револуцију у Немачкој?Ако не, што подржава демонократске револуције у цјелом свјету?За мене нема велике разлике у тим "насилним" револуцијама јер сам ја хришћански револуционар- унутрашња револуција. :cheesy:

Upravo zato sto postujem i zalazem se za sto veci stepen demoktraticnosti i slobode govora ne postujem

stavove nacionalista na ekstremnoj desnici (znam da vi niste nacisti) jer oni to zele da ukinu. Dakle jedan

od osnovnih ciljeva svakoga ko se bori za otvoreno i slobodno drustvo jeste da se bori protiv svih pojava koje

mogu ukinuti istu tu slobodu.

Isto kao sto bi tvoj imperator domacin suzbijao svaki oblik kritike i svaki moguci oblik politicke opozije zato

sto on ne bi zeleo da se ukine imperija i vrati parlamentarna republika.

I nije tako komplikovano kad bolje razmislis. Zer ne?! :bla:

Подели на овим сајтовима

Ех да нам је сада један Димитрије Љотић или Небојша Крстић да протумаче геополитичку ситуацију у Либији, баш би било занимљиво ко иза ових протеста стоји, коме одговара нестабилност Либије и пад система...

Ако неко има неке интересантне геополитичке анализе са нета, нека постави.

Уствари одох претражити сајт Дејана Лучића ако још постоји...

Dejan Lucic stari komunista ti je uzor  :cheesy: winter :bla: Uostaloim samo i navodis komuniste i fasiste pa i nije neko iznenadjenje.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Ствар је у томе да сваки систем за себе каже да пружа слободу. :cheesy:

И Тито је "донео" слободу, па онда Милошевић, па онда ДОС, а сада жуто-црвена псеудовласт...ко је следећи?Ја мислим невјерни Тома...

Подели на овим сајтовима

Dejan Lucic stari komunista ti je uzor  :cheesy: winter :bla: Uostaloim samo i navodis komuniste i fasiste pa i nije neko iznenadjenje.

Уопште ме не занима ко је Дејан Лучић...ја само кажем да постоје интересантне анализе, не кажем да је све тачно што он напише. И опусти се мало, превише се ти оптерећујеш баналним стварима... ;)

Подели на овим сајтовима

Dakle jedan

od osnovnih ciljeva svakoga ko se bori za otvoreno i slobodno drustvo jeste da se bori protiv svih pojava koje

Evo jedno pitanje.

Demonstracije iz 2001 u Genovi su izbile jer je policija blindirala jedan deo grada zbog odrzavanja sastanka G8 i demonstranti su se sukobili sa policijom jer su zeleli da koriste svoje pravo da se slobodno krecu po celom gradu. Ko je tu bio u pravu? I da li je u pitanju ukidanje sloboda od strane drzave?

I da li je slicna situacija kod nas prilikom Parade ponosa ukidanje sloboda?

Da bi se ocuvala sloboda koliko mora da se ugrozi ta ista sloboda?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ствар је у томе да сваки систем за себе каже да пружа слободу. :cheesy:

И Тито је "донео" слободу, па онда Милошевић, па онда ДОС, а сада жуто-црвена псеудовласт...ко је следећи?Ја мислим невјерни Тома...

I kakav je sad ovo argument? U korist/protvi cega?

To sto mi imamo veoma nizak stepen demokratije a zapravo imamo neku bljutavu oligarhiju koja se pretstavlja

kao demokratska ne znaci da ne treba teziti da se ostvari sto veci moguci stepen istinski demokratskog drustva.

Подели на овим сајтовима

Dakle jedan

Evo jedno pitanje.

Demonstracije iz 2001 u Genovi su izbile jer je policija blindirala jedan deo grada zbog odrzavanja sastanka G8 i demonstranti su se sukobili sa policijom jer su zeleli da koriste svoje pravo da se slobodno krecu po celom gradu. Ko je tu bio u pravu? I da li je u pitanju ukidanje sloboda od strane drzave?

I da li je slicna situacija kod nas prilikom Parade ponosa ukidanje sloboda?

Da bi se ocuvala sloboda koliko mora da se ugrozi ta ista sloboda?

Al ti je poredjenje, ma za izlozbu. :cheesy:

U pitanju su manifestacije visokog rizika i naravno da valsti u nastojanju da zastite grad o materijalne stete

i gradjane koji ne ucestvuju ni na koji nacin u manifestaciji od fizikog ozledjivanja da uvedu vandredne mere

u regulisanja saobracaja.

Stvarno brate svasta cu od tebe procitati a jedva se oporavih od one tvoje prepiska sa Avocadom.

Подели на овим сајтовима

Semberac, ovaj sistem danasnji nece nikada propasti.

Не буди песимиста, брате. Вјеруј у национални препород Србије. РЕВОЛУЦИЈА ПОЧИЊЕ ДАНАС.

Nece Semberac, nece. Ima tu Farmi, Dvorova, Licnih karata sa cipim, samo sede i izmisljaju "teme" za narod. Milioner, raznorazni kvizovi. Neki od nas zive na zapadu i imaju prilike da vide koliko sistem kalupi ljude pomocu TV. Imamo identican program. Italija, nemacka, srbija. Isti kvizovi, iste teme. Primetio sam i da pustaju iste filmove. Danas gledas film na nemackom kanalu i u roku od 7 dana ga imas i na italijanskom.

Подели на овим сајтовима

Al ti je poredjenje, ma za izlozbu. :cheesy:

U pitanju su manifestacije visokog rizika i naravno da valsti u nastojanju da zastite grad o materijalne stete

i gradjane koji ne ucestvuju ni na koji nacin u manifestaciji od fizikog ozledjivanja da uvedu vandredne mere

u regulisanja saobracaja.

Stvarno brate svasta cu od tebe procitati a jedva se oporavih od one tvoje prepiska sa Avocadom.

Pa dobro, ali kako da drzava organizuje jedan skup tako visokog rizika? Zbog cega?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...