Milan Nikolic Написано Јануар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 Недавно сам купио моторну тестеру. У продавници је била изложена још и играчка - моторна тестера - коју је направила иста фирма, и нисам одолео па сам је купио за Сару. Та играчка све има као и права тестера. Пали се на исти начин, додаје се гас и чује се прави звук (на батерије), само је ланац од гуме. Лидија Миленковић, Andre Williams, Мара and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 Честитам! Arsenija је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 На многа ја љета, породици Николић. Радујемо се с вама. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 Хвала свима на честиткама и лепим жељама. Заиста сам немоћан да изразим захвалност Богу на свему, па тако и за све вас са којим делим најважније тренутке - како богословске тако и животне. JESSY, Јадранка-Дервента and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 najlepsha do sad vidjena tema, svako dobro od Gospoda vam zelim i srecu sa malim lepoticama:) Sanja Т. and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 Čestitamo i puno sreće u životu. Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 ČESTITKEEEEEEEEEE bliss jeeee algabacaju Биљана је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 llijepo procitah ovo tek sad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Isto i ja tek sad vidim i zelim Vam svu srecu i blagostanje od Gospoda! Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 On 16. 2. 2011. at 20:28, Milan Nikolic рече Недеља, 20.2.2011, у 16ч, храм св. Луке на Кошутњаку, венчање форумаша Милана и Љиљане (Николић). Ко жели да присуствује добродошао је. facenew22222222 Ta,vama je sutra godišnjica braka. :msn_cake: Čestitam. :bendoff: P.s. Sve najlepše. Sanja Т. and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Ево ја ћу да искористим прилику да честитам одједном,венчање,рођење Саре и Миле и годишњицу.Нека сте живи и здрави,свако добро вам од Господа . :msn_cake: ivanaika and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука