pokajnik83 Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Grcka Pravoslavna crkva Svete Trojice u Limi. Crkvu Svete Trojice su izgradili ruski emigranti, danas ova crkva pripada grckoj Pravoslavnoj arhiepiskopiji cije je sediste u Buenos Airesu. U crkvi sluzi (na spanskom jeziku) otac Jose Roberto koji je Brazilac. U ovu prelepu crkvu dolaze Rusi, Grci, Rumuni, SRBI, ali i Peruanci, Kolumbijci, Ekvadorci, Brazilci... Crkva se nalazi u naselju Pueblo Libre, nedaleko od samog centra prestonice Perua i svega nekoliko blokova od obale Pacifika. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 16, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 16, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 16, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Uskoro jos slika crkve, zatim slika Padre Josea, vernika... Zatim eksterijer crkve, porta, enterior... Pozdrav svima iz Lime. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 facenew22222222lijepe slike ,crkva fala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Uskoro jos slika crkve, zatim slika Padre Josea, vernika... Zatim eksterijer crkve, porta, enterior... Pozdrav svima iz Lime. Daj i malo slike grada, obale, ljudi, prirode uopste... ako imas velike rezolucije, samo postavi link... facenew22222222 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Zena mi je Peruanka, u drugom je stanju, pa smo odlucili da zivimo u Peruu, a ne u Srbiji, razloge valjda ne treba da navodim... Не треба да наводиш разлоге јер су лични или очигледни? Ако су очигледни, мени баш и нису. Немој ми рећи да је у Перуу генерално боља ситација него код нас? Ајде Чиле или Бразил, али Перу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 17, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Neuporedivo bolja! Bar meni... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 човече, што је лепо - ко код куће 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Jos uvek si brutal kerino stadaradim! Sto si morao to da napises 4chsmu1! Ljubi te brat! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Маре, дај још слика из Цркве, града, дај да видимо тог свештеника... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Stize Oce. Samo da se izvucem iz guzve malo. Krisom sam na forumu. U toku dana (po ovdasnjem vremenu) ce biti postavljeno! stadaradim И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Koje je sada vreme kod vas stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука