Booba Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Цитат Kraftwerk na Tashu, Sisters of mercy na Tashu ali je bilo glupo, Madradeus u sava centru, Rambo amadeus, Darkwood dub, Obojeni program, odlican koncert Block out-a, Disciplina kitchme u skc, Astral projection u pioniru davno, Logical progresion u barutani, ma ko ce se setititi....a kako starim lagano...fali malo vishe svirki... eheeej...skroz mi se svidja izbor 0311_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Dire Straits (први концерт, по изласку албума Brather in arms, хала Пионир, много давно) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 АЗРА, у СКЦ, много давно у Београду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Странци Моторхед, Соулфлај, Ајрон мејден 3 пут, Метелика, Дип парпл, Слер, Кинг дајмонд, Тото, Јан Акерман, Марк Нофлер, Енио Мориконе, Ејси диси, Домаћи Влатко Стефановски, Чорба, Ју група, Негатив, Прљави инспектор Блажа, Келти, 357, Амон дин, Длм, Ренесанс, Балканика, Јован Колунџија, , Бир дринкерс и хел рејзерс, Бјесови, Ритам нереда, Јелена Томашевић, Мирослав Илић, Неверне Бебе, Слаџа Џогани и још понеки. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Трапо, има ли негде да ниси био, а желео си? Мислим овде код нас? 0202_238.gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kusha Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 Nazalost,ne na puno njih.Zadnje gdje sma su bili Van Gogh i ZZ Top u Areni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 3, 2010 Цитат Nazalost,ne na puno njih.Zadnje gdje sma su bili Van Gogh i ZZ Top u Areni. и како је било? ја нисам био на те концерте... 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 препоруке... Одличан концерт ЕКВ-а из 1989 године... Линкови су преузети са портала rapidserbia.com ... исто тако, да качимо и најаве неких добрих концерата. "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 iron maiden Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 12, 2010 Пријави Подели Написано Јун 12, 2010 Цитат ja gledao i "Atomsko Sklonište" originalna postava ....1983. (imao sam 17 god.) И ја, 1985. и 1986. Први концерт-Дивље јагоде кад су изашли "Мотори" (ко ће га знати кад-1983?), затим Азра, Партибрејкерси, Ван Гог, Електрични оргазам, Забрањено пушење, Рибља чорба, ДЛМ, Ђаволи... И Нитјананда!!! Жао ми је што нисам гледала ЕКВ! bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јун 12, 2010 Пријави Подели Написано Јун 12, 2010 Bio sam na neke grupe (valjda su se sad raspale confused , ali to kad sam slusao metal). Bas pamtim koncert (sad ce da me brat Lion ubije zbog ovoga ) Mizara ali oni su zakasnili na nastup i nisam ih docekao a bio sam 6 razred. @Lion Nebrini nece se ponoviti bighugbighug http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 Na dva Kamelot-ova koncerta u Beogradu 14 aprila 2007 i 19 aprila 2008 godine.Takodje i na Evergrey koji je bio 22 januara 2006.Koncerte poput Nevernih Beba ne računam,jer je njih bilo sijaset. dancedance I to je to.Da sam u tom periodu intezivne želje za koncertima živio negdje u Srbiji recimo u Beogradu,pretpostavljam da bih i "stradao",jer ne bih propuštao neke hardcore šutkice.Ali Crna Gora mala,ostade bez takvih događaja. dada Kamelot u Beogradu 14 aprila 2007.Sala SKC-a.Atmosfera je bilo toliko dobra,da su članovi benda izbacili na tržište i CD pod nazivom "Live in Belgrade".Članovi benda su bili zatečeni Srbima i njihovom energijom 0110_hahaha .Iako je čitav koncert sniman,samo ovaj video se našao na CD-u. Pjesma se zove "Momento Mori" live in Belgrade http-~~-//www.youtube.com/watch?v=JnYW1xeixAE A evo ako nekoga zanima i ovaj Evergrey ali ne u Beograadu. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=lVAogwUX0y8&feature=related Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Само да поздравим наше фанове са Ихтуса ! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/29dz8zk.gif t1007 http://ihtus.us/ihtus/viewtopic.php?p=34717 Дакле био сам на доста концерата, што озбиљне , што неозбиљне мјузике. На рок концертима, на класичне мјзике , на гусларским вечерима, затим духовне музике, онда на поселима ојкаче где се певају, и тако, баш много. А на некима сам био зато што сам морао , јербо сам тада радио у неком обезбеђењу, мада није лоше било, једаред сам чувао неке мотораше и њиов концерат, добри неки ликови, ево сад организују бајкерску поворку до Косова и носе неку хуманитарну помоћ, ал пију брате ко смукови... Само наизглед су опасни а заправо су добричине( већина)... Скинери су ми вако убедљиво најагресивнији , зато што обавезно праве шутке на музицирању. Али било је фајта и на ојкачама. Најуреднији и најцивилизованији коцерти су гусларски и озбиљне музике. Иначе остаће ми у сећању један концер неке групе под именом "лудило" изТузле како рече фронтмен групе, јербо се лик (појац им) толико налио да није сконто да се маса из првих редова разишла и онда је будала скочио као у публику а залепио се на бетон, уредно је устао и отрчао на бину да настави своје дерање( певањем они то зову) ко да ништа није било. П.С. дневнице су биле ужасно лоше, сем на ојкачама. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/4chsmu1.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kasijana Написано Јун 19, 2010 Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 Последњи концерт- Кики и "Пилоти"-вечерас greengrin confused :0104cheesy: maher "Slusaj, dete moje! Kad Bog dopusta da se dogodi nesto lose, na kraju se iz toga radja nesto dobro. Upamti to." Iz Ja-grada u Ti-grad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јун 19, 2010 Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 Ovo moram latinicom Brena, kad sam bio maaaali, dvaput. Južni Vetar komplet kad je išao na turneju onomad osamdesetih. Pojedini članovi JV pojedinačno (Hm, Dragana Mirković ne ) Zorica Marković Merlin (1989) Michael Jackson u Bremenu Kylie u Londonu Madonna u Budvi Madonna u Bg Karleuša (arena, dobio kartu za fanpit, morao da idem da vidim šta je sve kopirala od Kylie i Madonne greengrin) Crvena jabuka nekoliko puta Hari Mata Hari Merima Njegomir Goca Tržan Ceca (Marakana, isto samo jer sam dobio kartu i išao da vidim na šta će to da liči) Zdravko Čolić (u Bijeljini) Bijelo Dugme 2005 Hm... nešto sam zaboravio sigurno. I ne računam Evroviziju i koncerte ozbiljne muzike. gringrin Želim da vidim Loreenu McKennitt, Prodigy, Beyonce... i još neke. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука