Jump to content

КОНЦЕРТИ

Оцени ову тему

Ulični Muzičar

Препоручена порука

Цитат

Kraftwerk na Tashu, Sisters of mercy na Tashu ali je bilo glupo, Madradeus u sava centru, Rambo amadeus, Darkwood dub, Obojeni program, odlican koncert Block out-a, Disciplina kitchme u skc, Astral projection u pioniru davno, Logical progresion u barutani, ma ko ce se setititi....a kako starim lagano...fali malo vishe svirki...

eheeej...skroz mi se svidja izbor  0311_womens

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Странци

Моторхед, Соулфлај, Ајрон мејден 3 пут, Метелика, Дип парпл, Слер, Кинг дајмонд, Тото, Јан Акерман, Марк Нофлер, Енио Мориконе, Ејси диси,

Домаћи

Влатко Стефановски, Чорба, Ју група, Негатив, Прљави инспектор Блажа, Келти, 357, Амон дин, Длм, Ренесанс, Балканика, Јован Колунџија, , Бир дринкерс и хел рејзерс, Бјесови, Ритам нереда, Јелена Томашевић, Мирослав Илић, Неверне Бебе, Слаџа Џогани и још понеки.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

препоруке...

Одличан концерт ЕКВ-а из 1989 године...

Линкови су преузети са портала rapidserbia.com

Постављена слика

... исто тако, да качимо и најаве неких добрих концерата.

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  Цитат

ja gledao i "Atomsko Sklonište" originalna postava ....1983. (imao sam 17 god.)

И ја, 1985. и 1986.

Први концерт-Дивље јагоде кад су изашли "Мотори" (ко ће га знати кад-1983?), затим

Азра, Партибрејкерси, Ван Гог, Електрични оргазам, Забрањено пушење, Рибља чорба, ДЛМ, Ђаволи...

И Нитјананда!!!

Жао ми је што нисам гледала ЕКВ! bighugbighug

Подели на овим сајтовима

Bio sam na neke grupe (valjda su se sad raspale  confused , ali to kad sam slusao metal). Bas pamtim koncert (sad ce da me brat Lion ubije zbog ovoga  confused1 ) Mizara ali oni su zakasnili na nastup i nisam ih docekao a bio sam 6 razred.

@Lion

Nebrini nece se ponoviti  bighugbighug

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Na dva Kamelot-ova koncerta u Beogradu 14 aprila 2007 i 19 aprila 2008 godine.Takodje i na Evergrey koji je bio 22 januara 2006.Koncerte poput Nevernih Beba ne računam,jer je njih bilo sijaset. dancedance

I to je to.Da sam u tom periodu intezivne želje za koncertima živio negdje u Srbiji recimo u Beogradu,pretpostavljam da bih i "stradao",jer ne bih propuštao neke hardcore šutkice.Ali Crna Gora mala,ostade bez takvih događaja. dada

Kamelot u Beogradu 14 aprila 2007.Sala SKC-a.Atmosfera je bilo toliko dobra,da su članovi benda izbacili na tržište i CD pod nazivom "Live in Belgrade".Članovi benda su bili zatečeni Srbima i njihovom energijom  0110_hahaha .Iako je čitav koncert sniman,samo ovaj video se našao na CD-u.

Pjesma se zove "Momento Mori" live in Belgrade  :(

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=JnYW1xeixAE

A evo ako nekoga zanima i ovaj Evergrey ali ne u Beograadu.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=lVAogwUX0y8&feature=related

Подели на овим сајтовима

Само да поздравим наше фанове са Ихтуса !

jooojhttps://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/29dz8zk.gif t1007

nasznak

http://ihtus.us/ihtus/viewtopic.php?p=34717

Дакле био сам на доста концерата, што озбиљне , што неозбиљне мјузике.

На рок концертима, на класичне мјзике , на гусларским вечерима, затим духовне музике, онда на поселима ојкаче где се певају, и тако, баш много.

А на некима сам био зато што сам морао , јербо сам тада радио у неком обезбеђењу, мада није лоше било, једаред сам чувао неке мотораше и њиов концерат, добри неки ликови, ево сад организују бајкерску поворку до Косова и носе неку хуманитарну помоћ, ал пију брате ко смукови...

Само наизглед су опасни а заправо су добричине( већина)...

Скинери су ми вако убедљиво најагресивнији , зато што обавезно праве шутке на музицирању.

Али било је фајта и на ојкачама.

Најуреднији  и најцивилизованији коцерти су гусларски и озбиљне музике.

Иначе остаће ми у сећању један концер неке групе под именом "лудило" изТузле како рече фронтмен групе, јербо се лик (појац им) толико налио да није сконто да се маса из првих редова разишла и онда је будала скочио као у публику а залепио се на бетон, уредно је устао и отрчао на бину да настави своје дерање( певањем они то зову) ко да ништа није било.

П.С. дневнице су биле ужасно лоше, сем на ојкачама.

https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/4chsmu1.gif

Подели на овим сајтовима

Ovo moram latinicom  :)

Brena, kad sam bio maaaali, dvaput.

Južni Vetar komplet kad je išao na turneju onomad osamdesetih.

Pojedini članovi JV pojedinačno (Hm, Dragana Mirković ne :D)

Zorica Marković

Merlin (1989)

Michael Jackson u Bremenu

Kylie u Londonu

Madonna u Budvi

Madonna u Bg

Karleuša (arena, dobio kartu za fanpit, morao da idem da vidim šta je sve kopirala od Kylie i Madonne  greengrin)

Crvena jabuka nekoliko puta

Hari Mata Hari

Merima Njegomir

Goca Tržan

Ceca (Marakana, isto samo jer sam dobio kartu i išao da vidim na šta će to da liči)

Zdravko Čolić (u Bijeljini)

Bijelo Dugme 2005

Hm... nešto sam zaboravio sigurno.

I ne računam Evroviziju i koncerte ozbiljne muzike.  gringrin

Želim da vidim Loreenu McKennitt, Prodigy, Beyonce... i još neke. :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...