Гости Guest о. Агапије Написано Фебруар 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Тејк а лук : Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Brate, ja sam se napalio.... SRRRBIIIIJAAAA, SRRRBBBIJAAAAAA... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Тејк а лук : facenew22222222 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 facenew22222222 Било би добро да нам ово пуштају неко време на телевизији тек да се повратимо мало и уверимо да нисмо луди (још неко зна). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 facenew22222222 Било би добро да нам ово пуштају неко време на телевизији тек да се повратимо мало и уверимо да нисмо луди (још неко зна). 0409_feel Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Ma super je klip - blago nama sa ovakvim prijateljima. Lik je prsotina zesca. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=JdC7riOc8FU&feature=related Jedini razlog zasto se uhvatio za Srbe je jer mu je lepo leglo da poziva na istrebljenje muslimana u najgorem cionistickom maniru. Zaobidjite ga. The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Ma super je klip - blago nama sa ovakvim prijateljima. Lik je prsotina zesca. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=JdC7riOc8FU&feature=related Jedini razlog zasto se uhvatio za Srbe je jer mu je lepo leglo da poziva na istrebljenje muslimana u najgorem cionistickom maniru. Zaobidjite ga. A jeste malo sumanut.... Inace ko bi se maltretirao da pravi "TV emisije"? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 За JTF (Jewish Task Force) сам први пут чуо када су се огласили поводом проглашења независности Косова клипом на ЈуТјубу. Иако су ликови пуни подршке према Србима, тотално су сајко - пуни су мржње и отворене нетрпељивости. И ја сам мишљења да нам је боље без таквих пријатеља... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Фебруар 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Да, јесте мало уврнут тип ... Подсећа ме на неке харизматично-екстатичне протестанте .... http://www.facebook.com/video/video.php?v=107412402633531&oid=102892716420865# http://www.facebook.com/video/video.php?v=107097069331731&oid=102892716420865# Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Тејк а лук : Нису лоши ликови, разумеју нашу борбу јер су у сличном филму...са муслиманима...и сами...Био сам у контакту са њима... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Фебруар 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Тејк а лук : Нису лоши ликови, разумеју нашу борбу јер су у сличном филму...са муслиманима...и сами...Био сам у контакту са њима... Лео, овај клип је пример да не постоји једна општа и прагнизована јевро-масонска пропаганда против небеског народа Српског, него да сви велики промашаји у нашој историји су наши лични грехови, избори и илузије ... Зато и св. Николај Жички у "Кроз тамнички прозор" безрезервно критикује свој народ јер га воли и крвари због њега. Неко , ко не би знао да је Николај епископ српски, рекао би на основу прочитаног код Николаја да је он неки мрзитељ Срба и непријатељ (јер оптужује српски народ за све). Тако је слично и у "Небеској литургији" св. Николаја. (сети се ридања св. Саве и "...поштеди остатак"). Такође, други један, највећи пријатељ Срба(!), по мом мишљењу (у целој нашој историји), Арчибал Рајс, такође не штедћи речи, мастило и папир, критикује Србе и оптужује их за њихов пропаст и трагедију у књизи "Чујте Срби". Ако стварно волимо свој народ, треба и да га критикујемо, а не да причамо бајке и великоспеве. Ово се Лео не односи директно на тебе, него говорим генерално. ladan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Тејк а лук : Нису лоши ликови, разумеју нашу борбу јер су у сличном филму...са муслиманима...и сами...Био сам у контакту са њима... Лео, овај клип је пример да не постоји једна општа и прагнизована јевро-масонска пропаганда против небеског народа Српског, него да сви велики промашаји у нашој историји су наши лични грехови, избори и илузије ... Зато и св. Николај Жички у "Кроз тамнички прозор" безрезервно критикује свој народ јер га воли и крвари због њега. Неко , ко не би знао да је Николај епископ српски, рекао би на основу прочитаног код Николаја да је он неки мрзитељ Срба и непријатељ (јер оптужује српски народ за све). Тако је слично и у "Небеској литургији" св. Николаја. (сети се ридања св. Саве и "...поштеди остатак"). Такође, други један, највећи пријатељ Срба(!), по мом мишљењу (у целој нашој историји), Арчибал Рајс, такође не штедћи речи, мастило и папир, критикује Србе и оптужује их за њихов пропаст и трагедију у књизи "Чујте Срби". Ако стварно волимо свој народ, треба и да га критикујемо, а не да причамо бајке и великоспеве. Ово се Лео не односи директно на тебе, него говорим генерално. 1000000001010 Штета што мало људи зна за Арчибалда Рајс, његов живот и ову књигу. Неки су је прочитали па су омрзнули аутора јер не желе да чују и прихвате критику, а да им буде на корист, што је и била намера писца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Ако стварно волимо свој народ, треба и да га критикујемо, а не да причамо бајке и великоспеве. Свака златна 1000000001010 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 cool. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Такође, други један, највећи пријатељ Срба(!), по мом мишљењу (у целој нашој историји), Арчибал Рајс, такође не штедћи речи, мастило и папир, критикује Србе и оптужује их за њихов пропаст и трагедију у књизи "Чујте Срби". Ако стварно волимо свој народ, треба и да га критикујемо, а не да причамо бајке и великоспеве. 1000000001010 0442_feel klapklap Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука