Zayron Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Selidba je u toku. Ocekujte nas krajem nedelje. OMG, znam tačno kako vam je, mi smo se isto seljakali tamo vamo, na kraju smo ostali na FB raštrkani po nekim raznim grupama ali FB je skroz nepodoban za Forumski način rada, To je isto ko da bi dvoetažni petorosoban stan od 150 kvadrata zamjenio za garsonjeru od 25 kvadrata. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
timotej Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Пошто се више не појављује ни почетна страница форума Верујем а камо ли форум што је било и протеклих пет дана написаћу неколико ставова до којих сам дошао читајући и Верујем и ЖРУ а нарочито коментаре поводом расколника на Верујем и поводом хаковања форума верујем на ЖРУ. Овде ми је псеудоним други него тамо али је аватар исти па ће сви са верујем моћи препознати о ком се учеснику ради. 1.На форуму Верујем упозоравао сам да се ради о опасним људима који су спремни на све па сам чак наводио ко стоји иза свега ко наређује и слично што је наилазило на коментаре који су чак били и шаљиви али је нападнут и мој компјутер и компјутер мога сина на једноставан начин.Укључите неки од њихових сајтова нпр.Ихтус и онда каже не може да се види и да би се макло обавештење ви мора да кликнете ОК.Када кликнете Ок активирају се одређене ствари.Даље нећу да пишем да не знају колико су постигли а колико нису. 2.Зачуђујуће је наивно питање које сам прочитао овде-Ко је у стању да проводи по двадесет сати да би хаковао неки сајт.Па ја ћу вам одговорити ко је у стању.Онај коме се плати и ко то ради за новац тај ће радити оно што му је задатак,а онај ко плаћа одређује задатак.А они имају новца да плате а чак вероватно и неку заштиту при том не мисл.им на компјутерску. 3.Уз дужно поштовање према онима који мисле да знају ко то ради уз обећање или предвиђање да ће их полиција похапсити рекао бих онима који то мисле да се налазе у заблуди. јер упитајте се ако неко може да хакује групе на Фејсбуку не само некажњено него и континуирано који служи како видимо за рушење држава или режима онда је тај много моћан.Јер фејсбук није играчка.А артемијевци се играју са фејсбуком који руши државе. Поред тога рушење сајтова и није неко тако тешко кривично дело не ради се о материјалној користи или о крађи поверљивих података што су основна дела такозваног компјутерског криминала да би се неко баш свесрдно ангажовао на откривању починилаца. 4.Све ово сведочи о нашој пословичној српској наивности па и чињеница колико схватам да форум Верујем није имао бекап. Начини да се заштитимо од лудака су следећи 1.Максимална заштита сајтова 2.Обавештавање надлежних архијереја о свим делатностима артемијеваца од провокација по парохијама до лобирања за такозвану обнову поступка Артемију што организовано спроводи група Владимира Димитријевића правећи притисак на свештенство. Добро је то што нико од владика не подржава Артемија и што је свима јасно ко је он али је сасвим могуће да архијереји сматрају да су рашчињењем артемија решени сви проблеми и што ће тако и са правом сматрати ако немају информације. Уз извињење на искрености и непосредности молим вас да прочитате ово без шала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Ја управо откуцао 2 пор. да пробам-РАДИ!!! "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katarina.o Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Ma, crko osigurač. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 meni radi ,slava Bogu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Radi jopet... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 На многаја љета! Баш ми је драго. greengrin greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
timotej Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Ради и мени стварно да се радујемо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Radi! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Шљака ! Само да са радошћу констатујем,а да не патетишем,ови малери што су задесили и ЖРУ и Верујем,учинили су да се још више зближимо и ујединимо, и покажемо да је СПЦ вечна,док су јој деца верна... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Шљака ! prstgore Само да са радошћу констатујем,а да не патетишем,ови малери што су задесили и ЖРУ и Верујем,учинили су да се још више зближимо и ујединимо, и покажемо да је СПЦ вечна,док су јој деца верна... :cheesy2: 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel confused confused confused мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл joooj confused confused Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Ради, ферцера!!! Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Мени у једном моменту није радило , али сад видим да само ја тамо пишем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Шљака ! Само да са радошћу констатујем,а да не патетишем,ови малери што су задесили и ЖРУ и Верујем,учинили су да се још више зближимо и ујединимо, и покажемо да је СПЦ вечна,док су јој деца верна... bleh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Ja predlažem brate sorbene da u duhu NOB-a i 8. ofanzive vi preselite odavde iz ovije gusto naseljenih krajeva 5,6 vagona ljudi (sa porodicama i sitnom stokom) na forum verujem. Ima tamo praznih švapskije kuća, neće im biti loše. Da malo živnu i oni pusti krajevi tamo... "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука