Дејан Написано Новембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 dusha је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Новембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2011 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Новембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2011 ajde sto smo otisli od teme i ne kacimo slike vezane za crkvu, ali dajte bar kacite fotografije koje ste vi napravili. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2011 Dragi prijatelji, slika uopste ne mora da bude vas rad, ukoliko imate odobrenje vlasnika da je postavite i ustupite forumu. Vodite racuna o zakonu o autorskom delu i radu. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zlatan Написано Децембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2011 Sophrosyne and anajrim је реаговао/ла на ово 2 Ја рекох: "Сваки дан окушам смрт", а он ће на то: "Бог је рекао да те љуби. Зато буди спокојан." Св. Исак Сирин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2011 Dragi, odnosi se na sve. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 16, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2012 Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 16, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2012 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 16, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2012 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 16, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2012 jel ovo krpita manastira sv.Petka pet jezera kod Bijeljine? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Јануар 16, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2012 Ja imam problema sa upload-ovanjem, je l' može mala pomoć? Izlazi mi obaveštenje da sa imageshack-a nije korektna url, odnosno ne prihvata jpg format, ima li neko pojma kako da rešim ovo? Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Јануар 16, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2012 да пробамо Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 16, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2012 jel ovo krpita manastira sv.Petka pet jezera kod Bijeljine? Да... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука