Ратко :( Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Или не могу да нађем свој пост (у вези Моцартових фотографија) или ми је избрисан. А ако је избрисан - зашто је избрисан? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Написао сам да су одличне фотке и да, ако можеш, окачиш још, те из Цариграда. Е сад, извињавам се, јер је могуће да није пост ни отишао, а то се дешава када ми прекида вајрлес, пошаљем а оно ни не оде, а ја не проверим. Вероватно је то. С тога, извињавам се још једном, јер сам изгледа ја 100% крив. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 4, 2011 Пријави Подели Написано Август 4, 2011 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 8, 2011 Пријави Подели Написано Август 8, 2011 .mislise. супер је ова crutches dizzy999 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 8, 2011 Пријави Подели Написано Август 8, 2011 drugačiji pogled na sladoled slava3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Август 8, 2011 Пријави Подели Написано Август 8, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=11236.msg499897#msg499897 date=1312794896] slava3 супер је ова klapklap ekstra dok sam prvi put gledao slike ja sam mislio da je to cvet 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Август 8, 2011 Пријави Подели Написано Август 8, 2011 Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 8, 2011 Пријави Подели Написано Август 8, 2011 dok sam prvi put gledao slike ja sam mislio da je to cvet :cheesy: jeste, al malo ladan i jestiv 4chsmu1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PetarP Написано Август 8, 2011 Пријави Подели Написано Август 8, 2011 :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 8, 2011 Пријави Подели Написано Август 8, 2011 o.Arsenije... pogled s vidikovca iznad isposnice "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 Trojičin dan i krst Sv Jovana Vladimira/2011 Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 АУ 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 link=topic=11236.msg428182#msg428182 date=1304294062] овде ради нека црногорска веза bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 0110_hahaha 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wu Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 Hilandarska krstionica maj 2009, own work 4chsmu1 Најбољи бизнис је отварање фабрике која производи позитивне мисли (авва Пајсије Светогорац) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука