NinaD Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 ма ја се шалио мало... 319.gif Иначе, углавном је то тако како си рекла. Ма знам да се шалите 0205_whistling . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Е и да, алал вера за фотке, постављање стандарда нема шта :group111: Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Е и да, алал вера за фотке, постављање стандарда нема шта eheeeej Слажем се. :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Слике које је поставила Данијела су дивне ! 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Слике које је поставила Данијела су дивне ! stadaradim 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 ajd sad vi malo da vezbate i pokazete vase vidjene sveta koji nas okruzuje. pogledajte po vasim diskovima. sigurno imate neku fotografiju prelepog pejzaza, suncem okupano necije radosno lice, detalj sa bogosluzenja.... ajde, ajde uverena sam da imate fotke a da niste svesni lepote koju ste zabelezili. ja cekam. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Ово није баш уметничка фотографија, али је садржај Богом дан ако мислите да не припада овде, слободно избришите. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Нема баш везе са вером, али је лепа...моја сестра је сликала... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Пази кад се виде зраци... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jefimija Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 "Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Пази кад се виде зраци... ова је .mislise. . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Evo malo i od mene, idemo dalje... .mislise. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука