Jump to content

Traže se fotke!Došlo je vaših 5 minuta!

Оцени ову тему

obi-wan

Препоручена порука

• Одговори 281
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Е и да, алал вера за фотке, постављање стандарда нема шта :group111:

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

ajd sad vi malo da vezbate i pokazete vase vidjene sveta koji nas okruzuje.

pogledajte po vasim diskovima. sigurno imate neku fotografiju prelepog pejzaza, suncem okupano necije radosno lice, detalj sa bogosluzenja....

ajde, ajde uverena sam da imate fotke a da niste svesni lepote koju ste zabelezili.

ja cekam.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Нема баш везе са вером, али је лепа...моја сестра је сликала...

post-3008-131421816809_thumb.jpg

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Evo malo i od mene, idemo dalje... .mislise.

Постављена слика

Постављена слика

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...