obi-wan Написано Фебруар 14, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 Dragi clanovi, korisnici, zavisnici, i ostali koji ste na ovom dada porta(B)lu, doslo je VASIH 5 MINUTA! confused Ovo sam morao da malo privucem paznju, jer jeste bitno i hitno... 0442_feel Dakle, svi vi koji se na neki nacin bavite fotografijom, a zelite da neki vas rad ustupite za finaliziranje naslovne strane NasegnovogSajtaR, molimo da svoj rad okacite ovde, ili postavite link ka njemu... Pozeljno i potrebno je da slika bude direktno ili indirektno vezana za crkvu, ali ne mora uopste da bude sama crkva (hram) u kadru... O. Ivan je dao da se pokrene ova akcija da bi dovrsili rad na novom sajtu... A slike o kojima govorimo, potrebne su za izradu jednog viseslojnog banera, koje ce da se obraca svima koji otvaraju naslovnu, a narocito potencijalnim novim clanovima... `Fala unapred... Danijela, ajd` sad ti malo... 0442_feel "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 14, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 Олимп је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 14, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 Олимп је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 0442_feel Sad opet malo ja... Dakle... Naravno, dragi prijatelji, slika uopste ne mora da bude vas rad, ukoliko imate odobrenje vlasnika da je postavite i ustupite forumu... 0442_feel "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 14, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 14, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 ЖРУ- место где долазе металци-православци... smej.gif "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 14, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 Evo, Danijela je dala dosta vrlo lepih primera sta sve dolazi u obzir... A naravno, jos i vise od toga... Ocekujemo da se zainteresovani odazovu... @Max Svaka cast, brz si ko munja! smej.gif "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 14, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 ЖРУ- место где долазе металци-православци... smej.gif Одлично! У наставку ће да буде: а одлазе као фенсери и уредно подашишани smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 14, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 Ovaj Hristos u kupoli je za grb, nista manje! smej.gif ................................................ @ostali Dakle, tema je otvorena, izvol`te, da koliko mozemo prikupimo vasih finih radova... smej.gif "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Фебруар 14, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 clapc clapc clapc "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука