Jump to content

Крстићи за око врата?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Благодарник се налази у Београдској улици број 31 или 33, када се крене ка Булевару (ка Правном факултету), левом страном. Радња је угледна, са богатм асортиманом артикала.

Подели на овим сајтовима

Неугледна ? Благодарник ? Мислиш на њих ? Они су одлична радња.

Ma nije Blagodarnik ...već jedna radnjica potpuno aut izgleda.I i dalje sa veoma ljubaznim osobljem 0212_rolleyes
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ma nije Blagodarnik ...već jedna radnjica potpuno aut izgleda.I i dalje sa veoma ljubaznim osobljem 0212_rolleyes

Јесте Благодарник, горе сам писала где се налази, поред те зграде сам радила годину дана и често улазила у продавницу.

Подели на овим сајтовима

Јесте Благодарник, горе сам писала где се налази, поред те зграде сам радила годину дана и често улазила у продавницу.

Ова радња о којој ја говорим се налази на Славији некадашња улица Хајле Селасије.Мислимо ли на исту?
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ова радња о којој ја говорим се налази на Славији некадашња улица Хајле Селасије.Мислимо ли на исту?

Знам на коју радњу мислиш и она је заиста неугледна а такав је и асортиман. Не знам како се зове али Благодарник је нешто сасвим друго, одлично снабдевен са завидним избором књига и осталих ствари. Топло препоручујем. prstgore

Подели на овим сајтовима

Nije problem što je neugledna,volim takve radnjice,imaju svakojake džidža bižde,volim kič pa to ti je.Takođe imaju i veliki izbor šujtaša,raznih boja i debljine konca,kao i krstiće za brojanice.Knjige uopšte ne prodaju,po neke ikonice samo.Osoblje je simpatično neljubazno 0102_laugh ali sad to više skoro da i ne primećujem.Što se šujtaša tiče,toplo preporučujem.P.S.Ne obraćajte pažnju na osoblje.

Подели на овим сајтовима

Благодарник је супер, али и Ризница у Земуну... ekstra

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ако волиш кич, онда је то прави кутак за тебе. Таква места заобилазим у луку док Благодарник никада.

Da volim kič,ali baš! I već znam da je to pravi kutak za mene ,no hvala i na tvojoj potvrdi. 4chsmu1
Подели на овим сајтовима

i ja volem kič i razne đinđuve crvenilo

Jednostavnost,bate,jednostavnost.Nije svaki kič prostački kič.Ima i tu nijansi,ali kičeraj ima neku svoju eleganciju u jednostavnosti :drugarstvo:
Подели на овим сајтовима

A koja je kič? 0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...