Јаков. Написано Фебруар 6, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2011 Armadilo (Texas) Mnogo smešna i zabavna životinja. Na prvi pogled reklo bi se "ružna" ali toliko lepo "ružna". KO je ne bi poželeo za ljubimca...pa kad mu dosadi zameni je za mačku ili psa. eheeeej http://www.youtube.com/watch?v=_giYIL5DUbY&NR=1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2011 Ova je još luđa...dva odrasla Armadila se igraju u kadi...i onda dolazi iguana da vidi šta rade to njih dvoje... eheeeej snimak Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Savic Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 :bla: klapklap klapklap klapklap MOj Mali Pinokioooo 0212_rolleyes 0304_smile4 1405_love 319.gif bendoff "Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili" Бог нас је створио људима и тражи од нас да то и будемо. Нема таквих времена у којима то не би могли бити и не би били дужни да то будемо !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 19, 2011 Пријави Подели Написано Јул 19, 2011 Pacovčine a to velike - nutrije, ženske nek radije to ne gledaju! Fuj! QdYq27qrZLs Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2011 Puh veliki, spava. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Септембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2011 Lenjivci :wub: Биљана је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2011 e, ja sam imala puha! Deda mi ga doneo kad je bio negde na terenu, mislio da je veverica... šokovi su bili sa njim, i na kraju smo morali da ga odnesemo u selo da ga pustimo u šumu... bio je blesav 100%... Gde se taj sve penjao i dolazio, ne biste verovali... Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2011 e, ja sam imala puha! Deda mi ga doneo kad je bio negde na terenu, mislio da je veverica... šokovi su bili sa njim, i na kraju smo morali da ga odnesemo u selo da ga pustimo u šumu... bio je blesav 100%... Gde se taj sve penjao i dolazio, ne biste verovali... da, oni su šašavi, taj je bio još totalno divlji neki iz šume. Daju se pripitomit ali malo, kao hrčak, moraju bit od rođenja s vama, tek toliko bar da ne izvode i ne divljaju tako. Evo jednog velikog i jednog malog: http://www.youtube.com/watch?v=9At7i1mWpyA Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2011 hehehehhehe, pa ne znam, ipak je on divlja životinja i ja sam, kao student veterine smatrala da je pametnije da ga odnesemo u divljinu, tamo gde i pripada... iskreno, neđto mi se ne sviđa to držanje divljih životinja u kući, mislim da nisu srećne :S najdivljije što je moja kuća videla je moj patuljasti kunić, ali nju ne mogu da zamislim u nekoj šumi,u snegu, onako razmaženu i slatku Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2011 hehehehhehe, pa ne znam, ipak je on divlja životinja i ja sam, kao student veterine smatrala da je pametnije da ga odnesemo u divljinu, tamo gde i pripada... iskreno, neđto mi se ne sviđa to držanje divljih životinja u kući, mislim da nisu srećne :S najdivljije što je moja kuća videla je moj patuljasti kunić, ali nju ne mogu da zamislim u nekoj šumi,u snegu, onako razmaženu i slatku Hej, pa ti si studiračla veterinu, i ja sam ali nisam završio, hahahaha. Ovdje kod nas je velika divljina također, imamo i planine a brzo će bit i snijega. Od tih divljih životinja tu po brdima imamo uglavnom krvoločne ovce, ahahahaha. :rolleyes: Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 Кад ти мама и тата имају зоолошки врт - добијеш лава... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Burleson Arabians Polish Performance Power - više slika na: http://www.burleson-..._commercial.htm Hahahaha, konj sa sandalicama umjesto potkova, hahahaha! OMG! Još to čudo vidjet pa umrijet! :rolleyes: .smeha. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 hahahahaha, ja se na ovo smijem ko lud na brašno, sav se iskida od smijeha, ma kakva trava i ne znam šta,hahahaha, hajd letajući slonovi s rozim pufnama, to uvidi svako, al konj u NIKE patikama, a koja poza, kako mu stoje, što se pravi važan, ma droga portorož, hahahaha Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Diplodactylus vittatus because he was pretty cool little gecko. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука