ronin Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 Да ли има неки познавалац италијанског језика који би хтео да помогне у преводу стрипова? „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Новембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2016 21 hours ago, obi-wan рече Mozes da napravis i svoj nalog na "4shared", pa okacis tamo, a ovde stavis link. Napravio nalog, počeo da prebacujem u zip da bih mogao da okačim (ako sam dobro razumeo, tako mora), daje mi ograničenje veličine a jedan manji učitavao celo prepodne, dok nije prso internet i sve nestalo. Nego, da ja to narežem na diskove i pošaljem nekome ko je slobodan da se time bavi, pa da radi neko ko zna šta radi, ja ovako ko guska u magli. Može i adresa u pp pa diskove šaljem poštom, može lično (u Beogradu), može i da dobijem ext. hard (fleš) pa da prebacim, kako god... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2016 8 hours ago, 3006 рече Napravio nalog, počeo da prebacujem u zip da bih mogao da okačim (ako sam dobro razumeo, tako mora), daje mi ograničenje veličine a jedan manji učitavao celo prepodne, dok nije prso internet i sve nestalo. Nego, da ja to narežem na diskove i pošaljem nekome ko je slobodan da se time bavi, pa da radi neko ko zna šta radi, ja ovako ko guska u magli. Može i adresa u pp pa diskove šaljem poštom, može lično (u Beogradu), može i da dobijem ext. hard (fleš) pa da prebacim, kako god... Pa onda probaj na "Megu", kao sto rece Milan. A ako ces da saljes licno, daj Milanu, tako najbolje, on ti je u Bgdu. Inace, brzina penjanja na 4shared jeste mala, ali ja sam popeo Talicnog i Asteriksa (oko 800MB) za nekih 2-3 sata, tol`ko mi je trebalo, ne vise od toga. 3006 је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2016 Allan Ford Gaša Mafalda (šalim se, al kul je lik) Miki Maus oni staaari, imao sam jednu zbirku koju je izdala neka izdavačka kuća (zlatne godine Mikija Mausa, to je geeenijalno!) Najviše sam pratio Marti Misteriju i Dylana (zavideo sam mu što je u svakoj epizodi imo novu žensku) obi-wan, Караконџула and 3006 је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2016 Мој омиљени часопис 80-тих...са једне стране роцк,а друге стрип... obi-wan, 3006, Н И Н Е and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Новембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2016 16 hours ago, obi-wan рече Pa onda probaj na "Megu", kao sto rece Milan. A ako ces da saljes licno, daj Milanu, tako najbolje, on ti je u Bgdu. Inace, brzina penjanja na 4shared jeste mala, ali ja sam popeo Talicnog i Asteriksa (oko 800MB) za nekih 2-3 sata, tol`ko mi je trebalo, ne vise od toga. Ne vredi. Nije da nemam volje, ali probao sam velikog Bleka prebacim na Megu, nešto malo manje od 2GB, posle sat i po pregurao je do 10%. Ja jednostavno nemam mogućnosti da tako dugo uzurpiram računar, pogotovo što nema dana da ne sevne net, pa sve ode... Nego, režem dvd (4 kom) a vi pošaljite na pp adresu kome da pošaljem preko pošte. Ili ako je neko raspoložen u radno vreme da dođe oko Slavije, Terazija, može i lično. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 On 11/23/2016 at 14:24, 3006 рече Ne vredi. Nije da nemam volje, ali probao sam velikog Bleka prebacim na Megu, nešto malo manje od 2GB, posle sat i po pregurao je do 10%. Ja jednostavno nemam mogućnosti da tako dugo uzurpiram računar, pogotovo što nema dana da ne sevne net, pa sve ode... Nego, režem dvd (4 kom) a vi pošaljite na pp adresu kome da pošaljem preko pošte. Ili ako je neko raspoložen u radno vreme da dođe oko Slavije, Terazija, može i lično. Помаже Бог! Ако ти се још да, пробај преко https://wetransfer.com не треба налог. Тако код мене на послу шаљемо велике графичке датотеке изведбених планова и пренапуцаних рендера (архитектура) и пролази без проблема. Надам се да сам могла да помогнем. (===> хоће да се докопа Алана Форда, јер не лаје пас због села..... ) obi-wan and 3006 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2016 Дрво два пролећа (L'arbre des deux printemps), рад мојих пријатеља http://www.mediafire.com/file/g9ar0nuj7oxjm77/Drv2prolj-BDS.7z obi-wan је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Децембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2016 On 11/25/2016 at 17:51, Tavita рече (===> хоће да се докопа Алана Форда, јер не лаје пас због села..... ) Алана Форда има око 2,5 гига, поделио сам га на 4 дела, па ћемо један по један... Надам се да ћу брже да качим него што ви читате (кад ме погледа ово дете са твог аватара, како да не послушам ) https://www.4shared.com/zip/hAvtbhj6ba/Alan_Ford_1.html obi-wan, Н И Н Е and ronin је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Децембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2016 И други део https://www.4shared.com/zip/O638Q_seba/Alan_Ford_2.html има још два, наће моћи данас... obi-wan, Н И Н Е and ronin је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Децембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 Трећи део, ако изгура строј можда данас буде и четврти https://www.4shared.com/zip/Tmb9JCDsce/Alan_Ford_3.html Н И Н Е and ronin је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Децембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 https://www.4shared.com/zip/Iic0wDkFce/Alan_Ford_4.html Четврти део, него нешто сам пронашао у међувремену, биће још мало Алана Форда ronin and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Видех тему о Лилит па да споменем један интересантан стрип. У будућности људска раса је скоро уништена, оно мало преживелих обитава испод површине Земље. Земљом влада Трновац, нека врста вируса, па људи у прошлост шаљу девојку Лику да проналази и уништава вирус и људе, носиоце. Она путује кроз време, појављује се у Троји, Риму, Великом рату, старом Јапану итд. Пошто носиоци нису по правилу негативни, има тешку дужност да понекад убије невиног, па у очима људи (а и у сопственим) Лика постаје Лилит. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 https://www.4shared.com/zip/4Ex9SaSuce/Alan_Ford-NOVO.html Нема више. Биће нешто друго. Tavita је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 https://www.4shared.com/zip/wWiMDHIGce/Gaston.html Tavita, Драшко, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука