Jump to content

Debata: Katolička crkva je sila dobroga u svijetu?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Vidi Zayrone,niko vam nije kriv što su vam hramovi ostali prazni.

Baj d vej car Dušan je jedini iz loze koji nije kanonizovan...

Kad bi recimo došao u jedan mali grad u Poljskoj, mali po merilima Poljske države, recimo on je veličine Niša, ja živim u takvom gradu i kad bi video da ljudi nedeljom ne mogu da svi stanu u crkvu za vreme mise a svaka "mesna zajednica" ima crkvu, mislim da bi se iznenadio.

Nedeljom se ne radi, nekad bukvalno ništa nije radilo od kad nisu došli ovi megamarketi dosta se promenilo, ali su i dan danas crkve pune naroda, običnim danima ljudi svraćaju u mnogo manjoj meri, ali nikad nisu prazne.

Znam za Poljsku i Hrvatsku  ali znam i za Francusku,za austriju itd...

Francuska polako postaje sekularno-muslimanska država, u Austriji je donekle drugačije, zahvaljujući Poljacima koji pokazuju svoju neverovatnu vitalnost, to ljudi što su recimo nedeljom u Beču u crkvi su Poljaci. Ali kod njih u Austriji su prisutni u velikom broju jehovini svedoci i teško je suditi šta se tačno dešava.

U Hrvatskoj stvarno ne znam kako je.

U Hrvatskoj je super  facenew22222222

Katolička crkva raste naročito zbog Srba koji pod pritiskom prelaze u nju da bi bili prihvaćeni.

Glumi se bezgrešnost ide se masovno u Međugorje voli se Tomson.

Polako počinje euforija zbog dolaska pape koji će da santifikuje Stepinca

Sve u svemu dokaz da i ako crkva nije nacionalna narod može da zapadne u nacionalističko ludilo.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 81
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

...или ћете ми рећи да су вјештице стварне!

Мислиш да нису?

Pa naravno da su stvarne. Posto ih mio nismo tamanili lete po nebu u rojevima k'o komarci. Valjda nama nikako da krene zbog njih. Bacaju cini na nas, nesto nam bajaju...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Stepinca je njegov narod kanonizovao smatrajući da je živeo u teškim vremenima vladavine ustaša a posle komunista.

On nije lično niti koga ubio, niti pokrstio, njemu se nikad nije za tako nešto ni sudilo, njemu se sudilo zbog nečinjenja.

Imam dosta izvornih dokumenata o Stepincu, pater Vlada koji je pisao pod pseudonimom , skupio je svaki dokument koji se odnosio na Stepinca, nešto od toga imam.

Ne može se pripisivati Stepincu nešto zašta nije odgovoran.

Lično mislim da je veliku grešku napravio parlament njegove zemlje usvajajući jednu političku odluku o njegovoj nevinosti. Trebalo je izvršiti reviziju procesa i utvrditi činjenice koje se odnose na njega lično.

a sta je sa papom koji je stitio pavelica???? nemoguce da nije znao za ono sto je on radio, i za stepinca koji je zmurio pred tim.....

Подели на овим сајтовима

Мислиш да нису?

нећу рећи да не постоје бајања, кувања мишијих репова, фолови голови али да лете на метлама у то ме не може који увјерити... facenew22222222

Постоји и то али то је "перо категорија"...значи,не мислим ни ја на "усисиваче,четке и метле" већ на озбиљне вештице,вешце и магове који итекако постоје...итекако постоје,млађани вуче! 319.gif

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Мислиш да нису?

нећу рећи да не постоје бајања, кувања мишијих репова, фолови голови али да лете на метлама у то ме не може који увјерити... facenew22222222

Постоји и то али то је "перо категорија"...значи,не мислим ни ја на "усисиваче,четке и метле" већ на озбиљне вештице,вешце и магове који итекако постоје...итекако постоје,млађани вуче! kolo2

ili te je povukao film Solomon Kane  319.gif zezam se

Подели на овим сајтовима

Мислиш да нису?

Постоји и то али то је "перо категорија"...значи,не мислим ни ја на "усисиваче,четке и метле" већ на озбиљне вештице,вешце и магове који итекако постоје...итекако постоје,млађани вуче! 319.gif
Мислиш овако:

Постављена слика

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Vidi Zayrone,niko vam nije kriv što su vam hramovi ostali prazni.

Baj d vej car Dušan je jedini iz loze koji nije kanonizovan...

Kad bi recimo došao u jedan mali grad u Poljskoj, mali po merilima Poljske države, recimo on je veličine Niša, ja živim u takvom gradu i kad bi video da ljudi nedeljom ne mogu da svi stanu u crkvu za vreme mise a svaka "mesna zajednica" ima crkvu, mislim da bi se iznenadio.

Nedeljom se ne radi, nekad bukvalno ništa nije radilo od kad nisu došli ovi megamarketi dosta se promenilo, ali su i dan danas crkve pune naroda, običnim danima ljudi svraćaju u mnogo manjoj meri, ali nikad nisu prazne.

Znam za Poljsku i Hrvatsku  ali znam i za Francusku,za austriju itd...

Francuska polako postaje sekularno-muslimanska država, u Austriji je donekle drugačije, zahvaljujući Poljacima koji pokazuju svoju neverovatnu vitalnost, to ljudi što su recimo nedeljom u Beču u crkvi su Poljaci. Ali kod njih u Austriji su prisutni u velikom broju jehovini svedoci i teško je suditi šta se tačno dešava.

U Hrvatskoj stvarno ne znam kako je.

U Hrvatskoj je super  prstgore

Katolička crkva raste naročito zbog Srba koji pod pritiskom prelaze u nju da bi bili prihvaćeni.

Glumi se bezgrešnost ide se masovno u Međugorje voli se Tomson.

Sve u svemu dokaz da i ako crkva nije nacionalna narod može da zapadne u nacionalističko ludilo.

Da u Hrvatskoj je sve više Srba koji su vrlo oneraspoloženi donedavnom srpskom politikom u Hrvatskoj ili prema Hrvatskoj i radi toga neće da imaju ništa sa svojom maticom zemljom, to je tačno a takvih ja znam mnogo. Pored toga nije tamo sve baš OK, iz Srbije nam teče potocima slovenski neopaganizam koji je u Srbiju došao iz Ukrajine a u Hrvatsku nam dolazi zajedno sa srpskim povratnicima, tako da ga sad najviše imamo u Dalmacili i zaleđu gdje i pored neobične sile katoličke Crkve tamo na tom terenu to možemo objasniti samo tim povratnicima iz Srbije a neprestani monitoring nam daje za pravo u tome. Zato sam i ja najviše radi toga ovdje da pronađemo zajedno te rupe kud to teče i da ih začepimo dok je vrijeme!

Подели на овим сајтовима

Мислиш да нису?

нећу рећи да не постоје бајања, кувања мишијих репова, фолови голови али да лете на метлама у то ме не може који увјерити... 4chsmu1

Постоји и то али то је "перо категорија"...значи,не мислим ни ја на "усисиваче,четке и метле" већ на озбиљне вештице,вешце и магове који итекако постоје...итекако постоје,млађани вуче! ;)

:)

ја знам да постоје врачаре, вјештице, магови итд па пуна их је Србадија... али не вјерујем да могу било шта да учине, као узеће моје нокте скуваће у  води, онда ја то треба да попијем па ћу полудити за том и том.. не кажем да не бајају али по мом мишљењу све се то своди на узимање пара од лаковјерних а да има неке стварне моћи у то нећу да вјерујем а и да могу нешто убајати па идем ја у Цркву  :cheesy: а  и мој  прото би их за час  sFun_bat prstgore  bendoff :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Мислиш да нису?

нећу рећи да не постоје бајања, кувања мишијих репова, фолови голови али да лете на метлама у то ме не може који увјерити... prstgore

Постоји и то али то је "перо категорија"...значи,не мислим ни ја на "усисиваче,четке и метле" већ на озбиљне вештице,вешце и магове који итекако постоје...итекако постоје,млађани вуче! :cheesy:
Мислиш овако:

Постављена слика

Па не баш...мало су савременији...имају ташне,машне,лепе кравате и пријатна лица.Никада човек не би рекао да се баве озбиљном магијом,кад оно...имао сам прилике да сазнам о тим стварима понешто чак и да упознам бивше итекако озбиљне магијаше и све оно што су радили и како су радили то чиме су се бавили.Ко ми верује,верује,ко не верује...шта да му радим.

Али,добро...не бих да спамујем тему овом причом.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

@Solomon Kane

а не баш...мало су савременији...имају ташне,машне,лепе кравате и пријатна лица.Никада човек не би рекао да се баве озбиљном магијом,кад оно...имао сам прилике да сазнам о тим стварима понешто чак и да упознам бивше итекако озбиљне магијаше и све оно што су радили и како су радили то чиме су се бавили.Ко ми верује,верује,ко не верује...шта да му радим.

Ne spamuješ, al prenesi post na neku temu o magiji koja već postoji ili otvori novu,

ja i jesam radi toga najviše ovdje, bavim se magijom, paganizmom, idolatrijom

idolopoklonstvom i satanizmom - naravno njihovim potiranjem!

A znam o tom štošta!

Подели на овим сајтовима

@Solomon Kane

а не баш...мало су савременији...имају ташне,машне,лепе кравате и пријатна лица.Никада човек не би рекао да се баве озбиљном магијом,кад оно...имао сам прилике да сазнам о тим стварима понешто чак и да упознам бивше итекако озбиљне магијаше и све оно што су радили и како су радили то чиме су се бавили.Ко ми верује,верује,ко не верује...шта да му радим.

Ne spamuješ, al prenesi post na neku temu o magiji koja već postoji ili otvori novu,

A znam o tom štošta!

ај начини тему  prstgore :cheesy:

Подели на овим сајтовима

@Solomon Kane

A znam o tom štošta!

Nek je napravi Solomon Kane, šta se sad lepo izvukao? Znam ja, čim pomeneš vještice i sataniste to svi bježe ko od mrtvaca, svakom dosta ta njegova tašta kod kuće. Šta će mu još kakve druge vještice, hahahaha!

Подели на овим сајтовима

@Solomon Kane

A znam o tom štošta!

Nek je napravi Solomon Kane, šta se sad lepo izvukao? Znam ja, čim pomeneš vještice i sataniste to svi bježe ko od mrtvaca, svakom dosta ta njegova tašta kod kuće. Šta će mu još kakve druge vještice, hahahaha!

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,11121.new.html#new

:cheesy: sFun_bat

Подели на овим сајтовима

Stepinca je njegov narod kanonizovao smatrajući da je živeo u teškim vremenima vladavine ustaša a posle komunista.

On nije lično niti koga ubio, niti pokrstio, njemu se nikad nije za tako nešto ni sudilo, njemu se sudilo zbog nečinjenja.

Imam dosta izvornih dokumenata o Stepincu, pater Vlada koji je pisao pod pseudonimom , skupio je svaki dokument koji se odnosio na Stepinca, nešto od toga imam.

Ne može se pripisivati Stepincu nešto zašta nije odgovoran.

Lično mislim da je veliku grešku napravio parlament njegove zemlje usvajajući jednu političku odluku o njegovoj nevinosti. Trebalo je izvršiti reviziju procesa i utvrditi činjenice koje se odnose na njega lično.

a sta je sa papom koji je stitio pavelica???? nemoguce da nije znao za ono sto je on radio, i za stepinca koji je zmurio pred tim.....

U tim vremenima samo je Pavelić  mogao da štiti papu, obrnuto nikako, isto i Stepinac, NDH nije bila klerikalna država, ustaše držale vlast i radile šta su htele.

Подели на овим сајтовима

[

Da u Hrvatskoj je sve više Srba koji su vrlo oneraspoloženi donedavnom srpskom politikom u Hrvatskoj ili prema Hrvatskoj i radi toga neće da imaju ništa sa svojom maticom zemljom, to je tačno a takvih ja znam mnogo. Pored toga nije tamo sve baš OK, iz Srbije nam teče potocima slovenski neopaganizam koji je u Srbiju došao iz Ukrajine a u Hrvatsku nam dolazi zajedno sa srpskim povratnicima, tako da ga sad najviše imamo u Dalmacili i zaleđu gdje i pored neobične sile katoličke Crkve tamo na tom terenu to možemo objasniti samo tim povratnicima iz Srbije a neprestani monitoring nam daje za pravo u tome. Zato sam i ja najviše radi toga ovdje da pronađemo zajedno te rupe kud to teče i da ih začepimo dok je vrijeme!

Ovo razumem kao jednu papisticku najavu. To sa slovenskim neopaganizmom koji stize iz Srbije a sire ga Srbi u Hrvatskoj, nije nista drugo nego podsecanje da su Srbi u Hrvatskoj "remetilacki faktor", antikatolicki. I da se sukladno tome, treba s njima obracunati, bilo po Filipovicevo-Pavelicevom receptu (klanje), bilo po Tudjmanovo-Kaptolskom (proterivanje), bilo po Stepincevo-neoustaskom (pokrstvanje). 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...