Chevalier Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Али да буде мало више питања! 1000000001010 ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Pitanja ne može više, iz praktičnih razloga. Žao mi je. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 dobivši blagoslov od sestre mileve za rad a hoteći da udovoljimo članovima žru... najavljujem obračun izmedju midraša i mračnjaka.... USKORO....samo na žru Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 :cheesy: omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 link=topic=11081.msg427979#msg427979 date=1304284716]dobivši blagoslov od sestre mileve za rad a hoteći da udovoljimo članovima žru... najavljujem obračun izmedju midraša i mračnjaka.... USKORO....samo na žru Бога ми Моци,имаћеш пуно посла Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 link=topic=11081.msg427979#msg427979 date=1304284716]dobivši blagoslov od sestre mileve za rad a hoteći da udovoljimo članovima žru... najavljujem obračun izmedju midraša i mračnjaka.... USKORO....samo na žru Blagoslov 1340_womens 4chsmu1 womens 0409_feel 0409_feel ma ko sam ja da ti dajem blagoslov Bato? 0409_feel 0409_feel 0409_feel Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 link=topic=11081.msg427979#msg427979 date=1304284716]dobivši blagoslov od sestre mileve za rad a hoteći da udovoljimo članovima žru... najavljujem obračun izmedju midraša i mračnjaka.... USKORO....samo na žru Blagoslov klapklap :cheesy2: 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel ma ko sam ja da ti dajem blagoslov Bato? 0442_feel 0442_feel 0442_feel Глобални модератор и режија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Pomaže Bog svima!!! E pa večeras je poseban dan i u skladu s tim i posebno izdanje dvoćoška. O čemu je riječ? Pa riječ je o tome, da je ovo prvo LATINIČNO izdanje ove vama zahvaljujući popularne emisije. Slavimo rođendan, čuli ste, i da znate mnoooogo smo srećni zbog toga. Našu sreću uveličale su i večerašnje učesnice koje nisu oklijevale i odmah su pristale da budu večeras ovdje sa svima nama da skupa dijelimo radost. Ko su one? Pa da vas ne držim više u neizvjesnosti, predstavljam vam naše sestre Aleksandridu i Gloriju West. Neću vam dužiti puno, prepustiću vas njima. Evo šta su one rekle na moja pitanja: vs 1.Najviše me nervira na ŽRU kada... i da mogu tada bih... Aleksandrida: Auuu Milevče...pa najviše me nervira kada tema krene da se pretvara u klasično prepucavanje,a da mogu tada bih..joj,ne smem da kažem 319.gif daj dalje... Glorija West:Najviše me nervira na ŽRU kada počinu sa etnofilizmom i da mogu tada bih sve te pokupila i poslala negde u Afriku, Australiju ili u neku džunglu, gde nema ni jednog Srbina, da se snalaze. Da vidim kako će tamo da zastupaju svoje stavove... 319.gif Isto vazi i za one kojekakve deterdžente ili one koje misle da samo sa pravoslavcima treba komunicirati! O ateistima neću ni da počinjem!! Drastične mere za ekstremne stavove... 319.gif p.s. super sad se zna na kojoj sam strani... stadaradim 2.Da imam mogućnost da upravljam svijetom na jedan dan ja bih... Aleksandrida: Ja bih,ja bih...pa ne bi volela da mi se pruži ta mogućnos,mislim da bi svet nestao,bar na taj jedan dan hihihi... Glorija West:Kud postavi nekome ko se bavi politickim naukama ovo pitanje 319.gif Ne bih to volela ni po koju cenu, jer znam koliko je sve na svetu zakomplikovano i plašila bih se da bih pri sprovođenju mojih ciljeva zaboravila nešto. A da mi se to desi, možda bih kao iz onih crtaća promenila svo oružje ovog sveta u neke poslastice... Recimo neku voćnu tortu ili čokoladne kolače.. kolo2.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' /> Što veće oružje, veći kolačić. Što bi to bilo zanimljivo... Ako ništa ono barem sledećih nekoliko meseci... Ko o čemu ja o kolačima 319.gif 3.Nijedan muškarac ne može reći ne mom/mojim... Aleksandrida: Ja tog ne sretoh još 319.gif Glorija West:mojim sposobnostima u kuhinji.. kolo2.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' /> Ne kaže se džabe, ljubav ulazi na usta... 319.gif 319.gif 0 0102_laugh102_laugh 4.Moja majka mi je uvijek govorila... Aleksandrida: Svaka vaška obaška 319.gif 319.gif (I meni moja 319.gif) Glorija West:da ako ti treba pomoć oko nečega a nikoga nema da ti pomogne, uradi sama.... 5.Od čega si umorna? Aleksandrida: Uh,lista je poduža,al ajd globalno,od same sebe...Samu sebe najviše umorim i smorim... Glorija West:Pa ne znam.. Ne bi mogla reći da sam umorna od nečega posebno.... Sa vremena na vreme se umorim ali to prođe pa se mora i treba ići dalje! 6.Omiljena poslastica? Aleksandrida: Mmmmm čokoladna kolo2 319.gif Glorija West:Mus od čokolade. 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif Bele crne čokolade. Nije bitno.... 7.Najbolja knjiga? Aleksandrida: Arhimandrit Sofronije *Videti Boga kao što jeste*,ubedljivo.. Glorija West:Najbolja knjiga. Ne znam. 319.gif Omiljena, ne znam šta bih napisala. Znam da ćete reći patetika ali ja mnogo volim Jane Ostin i Gordost i predrasude. Oduševljena sam tim vr4enom i poštovanjem koje je vladalo medju ljudima. Odnos među ljudima. Ponekad se ponadam da u današnje vreme još uvek postoje džentlmeni. Ceo taj odnos izmedju Mr. Darcy i Elisabeth a jednom se nisu poljubili ... 319.gif 8.Kad pomislim na Bogorodicu dođe mi da... Aleksandrida: Ne dođe mi,uvek zaplačem iz duše,onako najiskrenije i najličnije... Glorija West:Kad pomislim na Bogorodicu dođe mi da plačem od sreće...Setim se njene žrtve i ništa mi nije više teško! 9.U Crkvi se osjećam... Aleksandrida: Kao da nisam na ovoj zemlji,punoj tuge i bola...jednostavno rečeno,Crkva me oblije radošću koju ne znam rečima da opišem... Glorija West:U Crkvi se osjećam smireno... Kao kod kuće, kod moje porodice, kod moje mame... 10.Kako se boriš sa tugom i teškim situacijama u životu? Aleksandrida: Odgovorih u predhodnom pitanju,a tu podrazumevam Liturgiju,bez koje mi ne bi bilo života,koliko god da je težak ili ne... Glorija West:Popijem jedno dva tri piva i onda počnem da sečem vene :cheesy2: 0409_feel klapklap Šalim se! Jedno dva dana sam bolesna. Tri dana samo spavam i jedem. Onda se setim kako su moji problem mali i bezvezni pa ustanem oribam ceo stan (generalno čišćenje svih ćoškova) pri tom čitam molitve onda sednem i skontam šta dalje. E kad to odradim onda se lepo ispovedam i čekam odgovor moga sveštenika.... 319.gif 11.Vjeruješ li drugim ljudima? Aleksandrida: Da,zato što jaaakooo puno volim ljude,ali se zato i dosta puta opečem...ali dobro,sve je to život... Glorija West: Isuviše... kolo2 12.Koliko često donosiš loše odluke (ako nije tajna)? Aleksandrida: Vrlo često...ma nema kod mene tajni,samo čovek treba da pita kao ti sada... Glorija West: Loša odluka je moj drugi naziv.... Dešava se... 319.gif 13.Orhideje ili lale? Aleksandrida: Orhideje naravno... Glorija West:Orhideje ili lale? Nijedno ni drugo. Suviše su mi osetljive. Ako baš moram da biram onda lale... 14.Suknje ili pantalone? Aleksandrida: Pa ličim li ti ja na nekog ko voli suknje 319.gif Glorija West:Haljine 319.gif Volim da obučem haljinu .... Ali ni suknje mi nisu strane... kolo2 15.Velegradi ili varošice? Aleksandrida: Varošice seko moja,obavezno se izgubim u ovim drugima 319.gif Glorija West:Selo... Prošla sam sve, tako da mi nije u suštini ništa strano, mogla bih svugde živeti... Varošica mi je simpatičnija... 16.Šta cijeniš kod svoje sagovornice? Aleksandrida: Prvo moram da kažem da je Glorita jedan od mojih najomiljenijih likova odavde i puunoo je volim,samim tim to znači da je i ona puna ljubavi i to je ono što me je njoj privuklo...ostalo mi je sve sporedno,njena je suština ljubav... Glorija West: Iskrenost i njeno veliko srce... 17.Šta joj zamjeraš? Aleksandrida: Baš ništa... Glorija West:Što mi još uvek nije ispričala kako je bilo na svadbi!!! 319.gif 18.Šta bi joj poručila? Aleksandrida: Samo je molim da ostane takva kakva je sada... Glorija West:Nemoj da misliš da sam zaboravila onaj dogovor, za našu malu turu po istočnoj Srbiji... kolo2 19.Pitanje za Milevu? Aleksandrida: Bre Milevče nemam šta da te pitam zaista,mogu samo da konstatujem u svoje ime da si ti jedna veeeelikaaaa dobra duša,a ostalo već i sama znaš kolo2 319.gif Glorija West:Kako si? E da interesuje me da li če biti ove godine sabora pa da li ću imati priliku da je i lično upoznam... Baš bih volela. Mileva da li bi mi ispunila tu želju? 20.Poruka za forumaše? Aleksandrida: Leleeee najteže pitanje mi postavi 319.gif Ajd neka bude:Dajte samo malo više smirenja,da i ovi naši učeni dođu do izražaja,a za ostalo ćemo se već nekako snaći kolo2 Glorija West: Što bi rekao Cane Partibrejkersi: Mir, mir brate mir... Vodite ljubav a ne rat!!! 319.gif 319.gif kolo2 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif Zar nisu sjajne? Pošto me Dida nije ništa pitala ja neću ništa ni da odgovorim, Glorija, što se tiče sabora da li će biti to ovisi o svima nama,ako Bog da biće. Ali u svakom slučaju moja su ti vrata i kolo2 uvijek otvoreni, možeš da dođeš kad god poželiš, uostalom postoji već neki mali interni dogovor koji i tebe obuhvata, ali o tome van emisije, nije za javnost kolo2. Eh, takve su naše sestre, rekao bi čovjek nježnice a ono lale im preosjetljive i vole pantalone više od suknji, ko bi to očekivao 319.gif. To je bila jubilarna emisija dragi moji, posvećena našem rođendanu. Čestitam i vama dragi naši forumaši, jer da nije vas ne bi bilo ni ovog mjesta, tako da je vaše prisustvo i to što odvajate vrjeme da budete ovdje sa nama, uz nas, a ponekad i protiv nas kolo2 svakako za pohvalu. Gospod neka vas čuva. Do slijedećeg ćiriličnog dvoćoška, pozdravlja vas vaša Mileva!!! bendoff ekstra 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Sjajne ste sve TRI stadaradim http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Moje tri najdraže curice na jednom mestuuuuuuuuu,osim što je Dida"najluđa" :cheesy2: 0409_feel Koliko li se samo suzdržavala da ne doda još po nešto,pitam se bendoff Dido šalim se. Glorija kad dođeš u Bg sve te kolače ima da mi napraviš,nečeš se izvući ekstra Mileva,pa sekana ti znaš sve...volim vas,intervju je ODLIČAN! stadaradim klapklap “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 23, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 4.Moja majka mi je uvijek govorila... Aleksandrida: Svaka vaška obaška смејање смејање (I meni moja цепање од смеха) Glorija West:da ako ti treba pomoć oko nečega a nikoga nema da ti pomogne, uradi sama.... klapklap bendoff ekstra све је фантастично а ово ме добро насмејало stadaradim :cheesy2: 0409_feel Живе и здраве ми биле на мнигаја љета Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Dido jel sam ti rekla da ne prepisujes :cheesy2: stadaradim Mileva hvala ti puno za ukazanu cast.... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Pa do sad bile bliznakinje,sad smo trojke (za sad) :bla: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha JOOOOJ LJUDI NE ZAMERITE,ALI TO SMO MIII STVARNO SMO TAKVE... PUUUUUUUNOOOOOO VAM HVAAAAAALAAAA SVIMAAAAAAA!!!!!!! srcee algabacaju :group111: 1405_love Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 :bla: Одличан избор, Милева. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 леп, женски интервју kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука