Јован Чакарески Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 :cheesy: :bla: http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Кад прије прочитасте? blessyou :cheesy: :bla: blessyou blessyou blessyou blessyou blessyou хвалаааааааааааааааааааа! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 0442_feel 0442_feel 0442_feel klapklap 0442_feel :cheesy2: klapklap Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 0442_feel :cheesy2: 0442_feel "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Super pitanja, kao i uvek interesantno 0442_feel Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Како је лепо кад видим да има омладине која је као Бартендаз! Одлично. Обојица су били јако занимљиви вечерас, сучељавај их са још неким. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 1405_love Браво Милево. Момци, добри сте. :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Bravo za domacicu a i ucesnike! 1405_love My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Milevče, brava!!! (nisi muško pa da ti kažem bravO) 1405_love Drugare ne poznajem, ali sam sa zanimanjem pročitao njihove odgovore. Tako da sam ih malo upoznao. Milevče, ja ću da odustanem od onoga, jer mogu samo da budem tvoja bleda kopija. Ili da mi daš 20 dana da smislim pitanja. MILEVA ZA ADMINISTRATORA ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Milevče, brava!!! (nisi muško pa da ti kažem bravO) :cheesy: Drugare ne poznajem, ali sam sa zanimanjem pročitao njihove odgovore. Tako da sam ih malo upoznao. Milevče, ja ću da odustanem od onoga, jer mogu samo da budem tvoja bleda kopija. Ili da mi daš 20 dana da smislim pitanja. 1405_love MILEVA ZA ADMINISTRATORA ! Јеси ли приметио да смо променили име теме? Иначе идеја је Твоја, па зато Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Milevče, brava!!! (nisi muško pa da ti kažem bravO) slava3 Drugare ne poznajem, ali sam sa zanimanjem pročitao njihove odgovore. Tako da sam ih malo upoznao. Milevče, ja ću da odustanem od onoga, jer mogu samo da budem tvoja bleda kopija. Ili da mi daš 20 dana da smislim pitanja. :cheesy: MILEVA ZA ADMINISTRATORA ! Јеси ли приметио да смо променили име теме? Иначе идеја је Твоја, па зато 1405_lovekako da ne...ja sam predložio i da se zalepi sad samo još da je prebacite u "naš forum" :bla: A, Milevče da dobije veći čin zbog ove genijalne ideje. Ne, stvarno... po mnogim forumima sam se muv'o, al' ovakve teme nigde ne viđeh! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Озбиљно разматрамо у Администрацији да се покрене више тема овог тиша за што боље упознавање самих чланова, јер циљ форума није само виртуелно "дружење" већ и лично упознавање, узајамно помагање и најпре учествовање у животу Цркве. Сад, Теби ово задње можда звучи мало далеко, али лично мислим да је веома лепо што си бар део једне овакве заједнице. Ко зна, живот је пред нама (додуше не знамо докле). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Озбиљно разматрамо у Администрацији да се покрене више тема овог тиша за што боље упознавање самих чланова, јер циљ форума није само виртуелно "дружење" већ и лично упознавање, узајамно помагање и најпре учествовање у животу Цркве. Сад, Теби ово задње можда звучи мало далеко, али лично мислим да је веома лепо што си бар део једне овакве заједнице. Ко зна, живот је пред нама (додуше не знамо докле). Pa, lepo. I potrebno je, jer se stalno povećava broj članova. Evo, ovakav jedan intervju, i odjednom saznaš nešto o ljudima. Ja sam ove nikove viđao i ranije, ali da me neko pitao juče ne bih znao NIŠTA o njima da kažem. A, Milevče? Oće li da bude unapređenO? Nemoj sad da izvršimo pritisak k'o prošle godine ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 smiley-dance007 0110_hahaha 1405_love Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Озбиљно разматрамо у Администрацији да се покрене више тема овог тиша за што боље упознавање самих чланова, јер циљ форума није само виртуелно "дружење" већ и лично упознавање, узајамно помагање и најпре учествовање у животу Цркве. Сад, Теби ово задње можда звучи мало далеко, али лично мислим да је веома лепо што си бар део једне овакве заједнице. Ко зна, живот је пред нама (додуше не знамо докле). Pa, lepo. I potrebno je, jer se stalno povećava broj članova. Evo, ovakav jedan intervju, i odjednom saznaš nešto o ljudima. Ja sam ove nikove viđao i ranije, ali da me neko pitao juče ne bih znao NIŠTA o njima da kažem. A, Milevče? Oće li da bude unapređenO? Nemoj sad da izvršimo pritisak k'o prošle godine ! smiley-dance007 Ти би Улични могао да водиш ''Улична питања'' као другу врсту интервјуа.То би могао да буде изненадни интервју, на препад, са ''уличним'' - необичним, директним или двосмисленим питањима, можда шаљивим или шкакљивим и сл. Изненадном интервјуу подлежу сви, па и модови и адммини. Нико не сме да одбије.У супроттном добија опомену пред искључљње коришћења смајлија и ли нешто тако... Ајде смисли сам нешто... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука