Jump to content

KANABIS (ulje)

Препоручена порука

nego jel nema THC-a u tamjanu?

ja sam cuo da ima, cak i jednu pricu, e sad jel izmisljotina ne znam, jedan lik je navodno svercovao kile tamjana i kad ga je drugar pitao sto, ovaj mu je odgovorio da oce da ekstrahuje THC bendoff

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 95
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

nego jel nema THC-a u tamjanu?

ja sam cuo da ima, cak i jednu pricu, e sad jel izmisljotina ne znam, jedan lik je navodno svercovao kile tamjana i kad ga je drugar pitao sto, ovaj mu je odgovorio da oce da ekstrahuje THC :cheesy2:

шта све наркоману неће пасти на памет  klapklap-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' />
Подели на овим сајтовима

pre bih rekao da je businessman u pitanju greengrin :cheesy2:

dakle ima THC-a ili nema?

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

pre bih rekao da je businessman u pitanju greengrin :cheesy2:

dakle ima THC-a ili nema?

нема THC-a у тамјану, нема једног штетног састојка.

састојци сирове смоле тамјана су следећи:

* acid resin (56 per cent), soluble in alcohol and having the formula C20H32O4

* gum (similar to gum arabic) 30–36%

* 3-acetyl-beta-boswellic acid (Boswellia sacra)

* alpha-boswellic acid (Boswellia sacra)

* 4-O-methyl-glucuronic acid (Boswellia sacra)

* incensole acetate

* phellandrene

нема ни приближног једињења од којег се може добити тетрахидроканабиол (THC).

Подели на овим сајтовима

hvala :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

THC је тешки ароматични терпеноид и психоактивни алкалоид који се таложи по организму

а највише по масном ткиву и одатле делује дуго времена после престанка уношења.

Код особе оболеле од рака користе се јако мале количине уља од конопље. ТХЦ се задржава  једно краће време, а у крви свега 2 до највише 7 дана по узимању.

знаш, у THC-у није проблем физичка зависност, као ни код цигарета где физичко скидање траје недељу дана од последњег уношења никотина у организам, већ промена личност која се демонизује тиме.

Меденице, марихуана, нарочито ако се узима чешће и редовније, може да оштети чеони режањ у мозгу.

Међутим, овде је посреди алудирање на нешто друго.  ТХЦ и друге активне хемикалије које се налазе у уљу конопље подстичу нестанак ћелија рака, тиме што их наводи да саме себе уништавају.

Ја сам лаик што се тиче медицине (а и марихуану, хвала Богу, не узимам, нити коме то треба саветовати),

међутим,  говори се о томе па би требало расправити. У горњим коментарима је наведено, а и истраживачи са Универзитета Комплутенсе у Шпанији сазнали су исто -  ТХЦ  изазива   код ћелија рака мозга процес да једу саме себе!  

Канабис, дакле, у хомеопатске сврхе, јер састојак ТХЦ уништава ћелије рака.

Такав закључак се доноси на основу сведочења оних који су таквим уљем уништили рак, а неки ублажили тегобе своје болести. Те тврдње заснивају и на резултатима експеримената које су имали на мишевима. Када је мишу са пресађеним људским ћелијама рака мозга дат ТХЦ

велчинина тумора се знатно смањила. О томе пишу и новине: Два пацијента са дијагностикованим канцером на мозгу, након третмана са ТХЦ, појачао се аутофагични процес - ћелија рака мозга јеле су саме себе! Ова терапија се лако подноси.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Не знам за уље, али стварно постоје озбиљне студије да марихуана (ТНС) успорава раст ћелија рака (конкретно плућа).

http://www.sciencedaily.com/releases/2007/04/070417193338.htm

Подели на овим сајтовима

Не знам за уље, али стварно постоје озбиљне студије да марихуана (ТНС) успорава раст ћелија рака (конкретно плућа).

исто постоји и за тамјан (тачније једну компоненту), па не видех тему о томе, него о марихуани и THC-у.

http://en.wikipedia.org/wiki/Boswellic_acid

Подели на овим сајтовима

исто постоји и за тамјан (тачније једну компоненту), па не видех тему о томе, него о марихуани и THC-у.

http://en.wikipedia.org/wiki/Boswellic_acid

Стварно не знам који је теби андрак ових дана. Лепо си горе рекао

него, дај нека смислена имена, и неке смислене часописе, критике, текстове, па да видимо о чему се ради.

и добио si. Какве сад везе има тамјан?

Подели на овим сајтовима

THC је тешки ароматични терпеноид и психоактивни алкалоид који се таложи по организму

а највише по масном ткиву и одатле делује дуго времена после престанка уношења.

Код особе оболеле од рака користе се јако мале количине уља од конопље. ТХЦ се задржава  једно краће време, а у крви свега 2 до највише 7 дана по узимању.
дакле, прво да рашлчанимо појмове пошто се врло лако манипулише њима:

ти пишеш све време о уљу од марихуане (канабис сатива) а не о индустријској конопљи (канабис канабис) јер у конпољи има свега до 0.3% THC-a и сасвим недовољно за било какав ефекат на живи организам а марухиана садржи од 2.5% у природи до 20% индустријски узгајаних примерака женског пола који управо служе за овакве експерименте на људима који су смртно болесни и не бирају лека и манипулише се њима да би се марихуана легализовала кроз медицину.

као што ће сутра и са кокаином, јер се користи као анестезија за очну медицину.

као што је Фројд преписивао кокаин и хероин свим својим пацијентима, са ко зна колико жртава, а са најпознатијом рођеног пријатеља, па пошто га је убио таквом зависношћу а и сам се скидао две године са ње, престао да преписује такве ''лекове''.

аман.

Подели на овим сајтовима

знаш, у THC-у није проблем физичка зависност, као ни код цигарета где физичко скидање траје недељу дана од последњег уношења никотина у организам, већ промена личност која се демонизује тиме.

Меденице, марихуана, нарочито ако се узима чешће и редовније, може да оштети чеони режањ у мозгу.

Међутим, овде је посреди алудирање на нешто друго.  ТХЦ и друге активне хемикалије које се налазе у уљу конопље подстичу нестанак ћелија рака, тиме што их наводи да саме себе уништавају.

Ја сам лаик што се тиче медицине (а и марихуану, хвала Богу, не узимам, нити коме то треба саветовати),

међутим,  говори се о томе па би требало расправити. У горњим коментарима је наведено, а и истраживачи са Универзитета Комплутенсе у Шпанији сазнали су исто -  ТХЦ  изазива   код ћелија рака мозга процес да једу саме себе!  

Канабис, дакле, у хомеопатске сврхе, јер састојак ТХЦ уништава ћелије рака.

Такав закључак се доноси на основу сведочења оних који су таквим уљем уништили рак, а неки ублажили тегобе своје болести. Те тврдње заснивају и на резултатима експеримената које су имали на мишевима. Када је мишу са пресађеним људским ћелијама рака мозга дат ТХЦ

велчинина тумора се знатно смањила. О томе пишу и новине: Два пацијента са дијагностикованим канцером на мозгу, након третмана са ТХЦ, појачао се аутофагични процес - ћелија рака мозга јеле су саме себе! Ова терапија се лако подноси.

већ сам ти написао горе колико има THC-а у конопљи и да се марихуана уствари користи. верујем да делује на саме ћелије тумора и да то заиста функционише, али не верујем да то неће имати некакве контраиндикације.

као они несретни лекови - хемотерапија за рак или метадон за наркомане - не знаш да ли је горе од болести коју већ имаш.

Подели на овим сајтовима

sad vec brkas babe i zhabe

onda bi po tebi bilo kakve "stetne" supstance i otrovi koji se koriste u malim dozama kao lek trebalo zabraniti, to onda vazi i za vino

Подели на овим сајтовима

као што је Фројд преписивао кокаин и хероин свим својим пацијентима, са ко зна колико жртава, а са најпознатијом рођеног пријатеља, па пошто га је убио таквом зависношћу а и сам се скидао две године са ње, престао да преписује такве ''лекове''.

аман.

0110_hahaha

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

sad vec brkas babe i zhabe

onda bi po tebi bilo kakve "stetne" supstance i otrovi koji se koriste u malim dozama kao lek trebalo zabraniti, to onda vazi i za vino

извини, а где сам писао о забрањивању?

питање је само да ли је већа корист или штета, ако запушаваш рупе на једном месту а отвараш друге.

управо је та несретна хемотерапија ужасан један лек - некад се људи излече ал толико ослабе од ње да им једноставно нема помоћи и на крају испадне да не знаш шта је убило човека - рак, терапија или једноставно исцрпљеност.

Подели на овим сајтовима

sta se izvinjavas :bla:

nije sve crno belo, ima nesto i izmedju

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...