cloudking Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Не разумела... том линијом, на крају ћемо расправљати о томе да ли треба пушити ганџу док се чита Свето Писмо. Ne mora da raspravljamo... ja znam, mnogo je dobar trip... ubacis se da si tamo sa njima totalno greengrin пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=10914.msg438153#msg438153 date=1305295302] neki dan mi rekao drug, da se jedan izlecio od raka koze kanabisovim uljem tj onim koncentrovanim thc-om рекла-казала.вероватно је примао хемотерапију у исто време Pa sta... ljudi se izlece od hemoterapije i intenzivnih lecenja pa posle kazu "bog me spasao" greengrin па и јесте, у болести су научили како да се спасу од самих себе. од прста не видиш звезде. greengrin ili su u bolesti spoznali uzvisenu vrednost i isceliteljstvo kanabisa... medo, od dlaka ne vidis ki**... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=10914.msg438247#msg438247 date=1305301118] Не разумела... том линијом, на крају ћемо расправљати о томе да ли треба пушити ганџу док се чита Свето Писмо. Ја сам кратковида, тако да ти верујем... 4chsmu1 нисам ни ја прозорљив, него имам претходна искуства и са овим и другим људима па сам дао баналан пример ... а знам и разне наркоманске приче где редовно заврше. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 neki dan mi rekao drug, da se jedan izlecio od raka koze kanabisovim uljem tj onim koncentrovanim thc-om рекла-казала.вероватно је примао хемотерапију у исто време Pa sta... ljudi se izlece od hemoterapije i intenzivnih lecenja pa posle kazu "bog me spasao" 4chsmu1 па и јесте, у болести су научили како да се спасу од самих себе. од прста не видиш звезде. ili su u bolesti spoznali uzvisenu vrednost i isceliteljstvo kanabisa... medo, od dlaka ne vidis ki**... Без вулгарности. Немој да се због тога опомињемо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 neki dan mi rekao drug, da se jedan izlecio od raka koze kanabisovim uljem tj onim koncentrovanim thc-om рекла-казала.вероватно је примао хемотерапију у исто време 4chsmu1 e aj malo prestani da lupas, onda je sve sto ti znas u zivotu isto rekla kazala, ja ti lepo kazem a ti tripuj sta oces не губи се у емоцијама, концентриши се на дијалог. 4chsmu1 4chsmu1 чекај, јел јесте или није примао хемотерапију или неку другу врсту лечења? ил се само мацкао уљем од марихуане или уљем од конопље? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=10914.msg438153#msg438153 date=1305295302] neki dan mi rekao drug, da se jedan izlecio od raka koze kanabisovim uljem tj onim koncentrovanim thc-om рекла-казала.вероватно је примао хемотерапију у исто време :cheesy2: Pa sta... ljudi se izlece od hemoterapije i intenzivnih lecenja pa posle kazu "bog me spasao" :cheesy2: па и јесте, у болести су научили како да се спасу од самих себе. smej.gifод прста не видиш звезде. womens ili su u bolesti spoznali uzvisenu vrednost i isceliteljstvo kanabisa... medo, od dlaka ne vidis ki**... видим, ти се још увек лечиш ганџом 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 разликујеш ли конопљу од марихуане? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=10914.msg438465#msg438465 date=1305318881] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=10914.msg438153#msg438153 date=1305295302] neki dan mi rekao drug, da se jedan izlecio od raka koze kanabisovim uljem tj onim koncentrovanim thc-om рекла-казала.вероватно је примао хемотерапију у исто време 4chsmu1 e aj malo prestani da lupas, onda je sve sto ti znas u zivotu isto rekla kazala, ja ti lepo kazem a ti tripuj sta oces не губи се у емоцијама, концентриши се на дијалог. :bla: чекај, јел јесте или није примао хемотерапију или неку другу врсту лечења? ил се само мацкао уљем од марихуане или уљем од конопље? emocije ili ne, a vec smo pricali na tu temu, iskontrolisi malo, svaka ti cast na znanju kojeg stvarno imas dosta, ali nisi ti sveznajuci, to je vec zadatak za shvatiti, e ja sam pricao iskreno i normalno, i zato nema potrebe da mi ne verujes taj je iso i na hemoterapiju pa mu nije pomoglo i onda je batalio i presao na koncentrovani thc i dal jos neki sastopjak tu ima ne znam Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=10914.msg438465#msg438465 date=1305318881] neki dan mi rekao drug, da se jedan izlecio od raka koze kanabisovim uljem tj onim koncentrovanim thc-om рекла-казала.вероватно је примао хемотерапију у исто време 4chsmu1 e aj malo prestani da lupas, onda je sve sto ti znas u zivotu isto rekla kazala, ja ti lepo kazem a ti tripuj sta oces не губи се у емоцијама, концентриши се на дијалог. :bla: чекај, јел јесте или није примао хемотерапију или неку другу врсту лечења? ил се само мацкао уљем од марихуане или уљем од конопље? emocije ili ne, a vec smo pricali na tu temu, iskontrolisi malo, svaka ti cast na znanju kojeg stvarno imas dosta, ali nisi ti sveznajuci, to je vec zadatak za shvatiti, e ja sam pricao iskreno i normalno, i zato nema potrebe da mi ne verujes taj je iso i na hemoterapiju pa mu nije pomoglo i onda je batalio i presao na koncentrovani thc i dal jos neki sastopjak tu ima ne znam погрешно мислиш да крећем од свезнања, зато толико и питам и испитујем. мени мало бедак што мислиш да ти не верујем и што примаш моје коментаре као прстом у око, ал не можемо паушално да причамо о неким стварима само да бисмо покушали да задовољимо неки наум. уопште нисам присталица да се олако овом проблему приступа, па одатле и испитивање са моје стране за све изречено, прво због себе, па онда и због свих осталих који читају јер схватам тежину коју носе ова слова. имам претходно искуство и држим свест да сваку реч која се овде напише прочита 500 људи и да не могу да оставим непрецизно или недоречено искуство да буде на безразложан закључак. иначе се и за себе трудим да се што прецизније и недвосмислено изражавам, а друго је да ли ми и успева. ако си можда приметио, ја и нисам одрекао да ТХЦ нема нити једно лековито својство, ал да се експериментише на очајним људима нисам, као што не бих то волео ни себи. мазање ми још и има логике, под условом да ТХЦ има некакво благотворно дерматолошко својство, али пијење или напаривање концентрованим ТХЦ-ом ми је равно најгорем дрогирању. једно је удахнути дим који нема ни приближну концентрацију уљаног раствора који се орално узима, а сасвим друго како уствари делује и који ће ефекат произвести. ... а да неко ко дува ганџу прича о благодатним својствима без икакве фармаколошке или медицинске позадине и/или аргументације, то је већ зло маркетинга дроге и дрогирања, само још да продаје. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 oket prstgore ali znas i sam kada se radi o travarstvu da cesto biva jaci efekat kada se biljka unosi na razne nacine odjednom, nisam strucan ali tolko moze svako da primeti- ovo je offtopic sad, i nema veze sa uljem, samo pricam naglas dada Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 oket 4chsmu1 ali znas i sam kada se radi o travarstvu da cesto biva jaci efekat kada se biljka unosi na razne nacine odjednom, nisam strucan ali tolko moze svako da primeti- ovo je offtopic sad, i nema veze sa uljem, samo pricam naglas prstgore да, зато и напоменух уљане растворе, концентрације неумерено веће и самим тим и опијатна дејства на граници тровања или ефекта константног тровања која могу да имају управо контра-ефекат.па кад поједеш грам витамина Ц дневно, може озбиљно да ти нашкоди, а камоли концентровани раствор ТХЦа. dada овде нико жив, а не постоје ни неки озбиљни извори о томе, не зна за конкретна својства и контраиндикације оваквих тешких концентрата, па ни не видим разлога да се крајње децидивно или паушално прича о неким позитивним ефектима. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 овде нико жив, а не постоје ни неки озбиљни извори о томе, не зна за конкретна својства и контраиндикације оваквих тешких концентрата, па ни не видим разлога да се крајње децидивно или паушално прича о неким позитивним ефектима. Moras imati vere Medo... meni ne trebaju dokazi, ja znam da gandza leci... greengrin Otvori svoj um, pusti kontraindikacije i konkretna svojstva... zanemari ono sto ti nalaze logika i uplovi u carstvo uma i emocije... znam da umes to... pa hriscanin si pobogu! greengrin пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Ima li neko ko je strucan,neki naucnik, hemicar ili medicinar. a ne samo laici i narkomani da komentarisu ovu vaznu temu. Ima dosta bolesnih ljudi kojima je ovo vazna tema, a dobar deo vas se prepucava potpuno neodgovorno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Ima li neko ko je strucan,neki naucnik, hemicar ili medicinar. a ne samo laici i narkomani da komentarisu ovu vaznu temu. Ima dosta bolesnih ljudi kojima je ovo vazna tema, a dobar deo vas se prepucava potpuno neodgovorno видео си антонетин пост. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пацифиста Написано Јун 26, 2011 Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 Marihuana izaziva psihicku zavisnost. Fizicka zavisnost i tolerancija kod kanabis tipa zavisnosti odigravaju se samo do nekog manjeg stepena i vecinom kod stalnih korisnika. To znaci da nema apstinencijalnog sindroma po prestanuku uzimanja, ali optimalno dusevno stanje te osobe zavisi od droge. Zato joj se ona i stalno vraca - radi ponovnog izazivanja "prijatnog raspolozenja", ili pak radi izbegavanja neprijatnog raspolozenja. THC je bezbedniji pri predoziranju od opijata ili etanola (jer ne izaziva respiratorne i kardioloske efekte koji ugrozavaju zivot, overdoza kao najtezi efekat daje "samo" gubitak svesti), ali dugogodisnji pusaci marihuane pate od hronicnog bronhitisa, angine pektoris, ortostatske hipotenzije i povecane koncentracije karboksihemoglobina u krvi. Ne preporucuje im se upravljanje motornim vozilima jer je takvim osobama motorna koordinacja otezana. Pri tom dokazano je da THC izaziva teratogene i mutagene efekte, kao i povecanje hromozomskih poremecaja cirkulisucih celija bele krvne loze... Primeceni su i odredjeni endokrini efekti, i medju njima najjace je izrazeno smanjenje nivoa testosterona u plazmi - za vise od 50%.. plus postoji pozitivna korelacija sa pojavom shizofrenije i razvoja stanja apatije... To su otprilike argumenti koji sprecavaju legalizaciju kanabisa... Kanabinoidi imaju i svoje pozitivne farmakoloske efekte (antiemeticko dejstvo, analgezija, povecanje apetita, smanjenje intraokularnog pritiska, bronhodilatacija...), i postoji Nabilon (usao je u terapiju zbog antiemetickih osobina), a tezi se i razvoju drugih formulacija koje bi mogle biti korisne u terapiji multiple skleroze i AIDS-a, medjutim u nasoj zemlji nije dozvoljena upotreba kanabisa u medicinske svrhe... Summa summarum, Meri Dzejn nije bezopasna... hehehh Хвала, Антоанета на овом посту. Милане, драго ми је да си спустио лопту и удаљио се од крајности. Што се тиче тумора и људи који умиру, којима хемотерапија није помогла, или их је чак и додатно исцрпла, зашто они не би пробали терапију марихуаном? Ако ништа друго, барем се неће кљукати вештачким хемикалијама него природном биљком. Нисам неки стручњак, али по мени, много је мање штетно лечити се марихуаном него неким хемијским опијатима, лековима за смирење или антидепресивима који су потпуно легални, за разлику од марихуане. Постоји теорија, и ја верујем у то, да фармацеутска индустрија врши притисак да се марихуана што више сузбије, баш зато што је једноставна за узгајање, и не захтева компликоване процедуре и неко специјално познавање хемије... за справљање лека. Заправо, фармацеутској индустрији се исплати да људе одржавају у болести што дуже, па тако откривају нове лекове за једне болести, а притом се јављају друге, и тако све у круг. Нисам за пушење марихуане, јер то оштећује плућа, нисам ни за прекомерно узимање марихуане, јер, колико сам чуо, уље од листова конопље је веома јако и 50 ml може да траје за три месеца лечења. У сврхе лечења се узима по неколико капи уља дневно, а то није много, а кажу да је довољно да се у многим случајевима излечи рак. Ко користи три месеца по неколико капи дневно зато што му живот од тога зависи највероватније неће постати зависан, а чак и ако постане, неће бити то озбиљна зависност, и боље то него да се преда и умре од рака. Милане, ја тебе разумем што си толико против тога, јер си очигледно имао лоша искуства са марихуаном, али веруј ми, да ти предвиђају још 2-3 месеца живота, да умиреш од рака, не би тако причао. П.С. Лек који узима болестан човек је лек. Лек који узима здрав човек је отров. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 26, 2011 Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 ''спустио лопту'' 0205_whistling мислим да си промашио поенту мојих постова. па ја би пре пушио марихуану, кад бих достигао тај степен очаја, него да се накапам концентратом који ко зна колико пута има више THCа од дима. лепо покажи ти мени брате једну студију, било чију, било које лабораторије и анализе са нечим конкретним, а не неким хомеопатским и надрилекарствима и емотивним искуствима па онда можемо да причамо 0205_whistling у сваком другом случају, то је дрогирање, дистрибуција и узгајање наркотика и мучење давањем лажне наде тешко болесним људима. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука