Jump to content

Dal da čestitamo (gej) bračnom paru na dobijenoj bebi? Rode su se baš potrudile!

Оцени ову тему

Препоручена порука

iskrenost je u pitanju, i dobro je sto je to rekla pa da joj se objasni da vise ne razmislja na takav nacin jer je pogresan

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

dobro, onda bolje da je licemerno cutala i sve bi bilo u redu

a nisi ti kako treba procitao to sto sam napisao

mnogo si nesto navatren u poslednje vreme 0120_angryy

PS: ko se deklarise kao pravoslavan ,ne znaci da nije gresan, nego je jednak sa ateistima, dok se ne dokaze suprotno, i obrnuto

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Upravo.

Što bi valjda značilo da se neće ni ponašati kao da jeste bezgrešan, zar ne?

Ko je pravoslavan, uvek je svestan svoje grešnosti, i nikad ne bi tuđi greh - ma kakav da je - stavljao kao gori od svog sopstvenog.

I ćutanje nije licemerje.

A dobro sam ja pročitao - i rekoh ti - i Hitler je bio iskren. Iskrenost nije opravdanje.

Čak ni fariseji ne baciše kamen... A ljudi s ovakvim izjavama... imam osećaj da bi i Hrista kamenovali zajedno s bludnicom.

Подели на овим сајтовима

Na žalost, nije tačno da nisam imala kontakta sa pedofilom. Kad sam bila mala bila sam dugi niz seksualno zlostavljana od osobe od koje niko normalan ne bi mogao ni da pomisli da je takva. Otud i moje gađenje ka svim seksualnim nastranostima i perverzijama. Lako je biti milosrdan dok na svojoj koži ne osetiš sve gadosti seksualnog zlostavljanja. Zato ponavljam da mi je jako žao te bebe koja se nalazi u rukama nastranih osoba. A njima neka Bog sudi. Toliko od mene na ovoj temi i više se neću javljati. 0120_angryy

P.S. Ja sam mom zlostavljaču oprostila i čak razgovaram sa njim i pitam ga kako je, ali ogorčenost i bol koji mi je naneo nikada neće proći. Veruj mi, takve stvari se ne zaboravljaju lako. Nadala sam se da ću zaboraviti, ali na duši ostaju veliki tragovi. Neka Bog pomogne toj bebi! A ja i dalje moram da izrazim gađenje što se ta nevina i jadna beba našla u rukama bolesnih ljudi. Toliko od mene. indijanac

Ovo je jako bitno što je napisala i ja je potpuno razumem zašto oseća i kaže to što je rekla,treba ovo doživeti na sopstvenoj koži,kada si mali,nemoćan i ne pojmiš dobro stvari oko sebe ni da li ljudi žele da te povrede i zašto uopšte žele da te povrede.Potrebne su godine sažvakati sve ovo,a ne može da razume niko ili teško ko razume šta se dešava u glavi zlostavljanog deteta.Mislim da nije mislila bukvalno to što je napisala i da veoma je lako kritikovati nečije reči,a ne znati kakvim užasom su izazvane.A zlostavljano dete nosi traume celi svoj život.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

0120_angryy.

Ja imam takvih slučajeva u neposrednoj okolini pa opet ne mogu da prihvatim to kao BILO KAKVO opravdanje da nekome želiš da ne postoji! NAROČITO ne ako si u Crkvi.

Hajde da je napisala "Eto, ja sam slaba, ne mogu da se izborim sa sobom, znam da nije hrišćanski, ovo ono", nego nastupa kao Strašni Sud lično.

Znači, u takvom slučaju je bolje ćutati.

Подели на овим сајтовима

Добро бре бата Миљане,не претеруј. Ко да ти се никад није десило да у афекту,пошаљеш неког на онај свет.

А те "убилачке"пароле које се чују од стране образа и сличних,по мени су скроз неозбиљне и клиначке, и тешко да би неко од њих ,било коме одузео живот.

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Добро бре бата Миљане,не претеруј. Ко да ти се никад није десило да у афекту,пошаљеш неког на онај свет.

А те "убилачке"пароле које се чују од стране образа и сличних,по мени су скроз неозбиљне и клиначке, и тешко да би неко од њих ,било коме одузео живот.

Zoske. Jedno je poslati nekog na onaj svet. DRUGO je poželeti da osoba skroz nestane. Već sam pojasnio gore.

A kad si kod ovih obra3ovaca i sličnih im... nije bitno da li bi ili ne bi - ja neću trpeti da mi neko prodaje to kao hrišćanstvo.

Подели на овим сајтовима

tvoja kritika je ispravna, ali to je samo teorija, nisi doziveo zlostavljanje, pa i da jesi svaki covek je individua

i posto ona nije Hitler, a po tvojoj logici hriscanstva i Hitlera bi tapsao po ramenu, znaci da nema potrebe za agresijom, jel vidis sad kolko je to sve protivrecno i kako se valja ponasati 0120_angryy

PS: ja licno da vidim scenu zlostavljanja reagovao bih bas suprotno tebi- a mozda i ne bi?!

Подели на овим сајтовима

0120_angryy.

Ja imam takvih slučajeva u neposrednoj okolini pa opet ne mogu da prihvatim to kao BILO KAKVO opravdanje da nekome želiš da ne postoji! NAROČITO ne ako si u Crkvi.

Hajde da je napisala "Eto, ja sam slaba, ne mogu da se izborim sa sobom, znam da nije hrišćanski, ovo ono", nego nastupa kao Strašni Sud lično.

Imaš takve slučajeve u okolini,ali nisi ti,hvala Bogu doživeo to.Ponavljam,verujem zaista verujem da nije bukvalno mislila to što je napisala,ali i da jeste mislila ja je razumem,jer znam šta znači biti zlostavljan.
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ček. Otkud znaš da nisam? I ponovo: otkad je to opravdanje?

Rekoh već - da je ovo ne znam kakav forum, pa ajde, nek pišu ljudi šta hoće.

Ali ono, hrišćanski forum, a ljudima se odobrava što pišu tako svakojake stvari i još se opravdavaju - ma daj.

Nije ni čudo što nam je Crkva takva kakva je kad je sve u fazonu "nema veze, nek misli i veruje ko u šta hoće, samo da imamo Pravoslavnog na papiru i da eventualno plati vodice i kupi sveće u Crkvi..." A da se malo ozbiljno bavi prosvećenjem neće niko.

Подели на овим сајтовима

:bla:.

Imaš takve slučajeve u okolini,ali nisi ti,hvala Bogu doživeo to.Ponavljam,verujem zaista verujem da nije bukvalno mislila to što je napisala,ali i da jeste mislila ja je razumem,jer znam šta znači biti zlostavljan.

Ja mogu da razumem, ali neću da odobrim i da je tapšem po ramenu. A vidiš da zna Sveto Pismo, kako to da je promašila citat s kamenom?

I što reče Zoske gore, sad se eto baš lepo uklapa - kako to da tako lako gađamo Artemijevce i slične im, a u ovakvim slučajevima "imamo razumevanja"? Čemu višestruki aršini?

I ono, to što ja ne napišem nešto na forumu ne znači da to ne postoji.

Bar u ovakvim slučajevima moj lični život niti može, niti treba da bude neko objašnjenje.

I ono, uopšte nije bitno da li je mislila bukvalno ili ne (tim gore, zapravo), bitno je da se tako nešto ovde toleriše, da to mogu da čitaju još MANJE upućeni ljudi pa to uzmu kao zdravo za gotovo hrišćanski stav...

Подели на овим сајтовима

kazem ti protivrecnosti su to sto bi reko Osho :bla:

po toj logici nju treba osuditi a ne treba osuditi zlostavljaca, ili bi ih ti oboje osudio ili ne bi nijednog?!

ovaj forum nije sud da bi se neko osudjivao, nego je ovaj forum zato da svako nesto nauci, a u tome svi ucestvujemo, pa cak i ti sad sa takim stavom, pa cak i ja sa suprotnim, pa cak i Anastasija koja ne sudi

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...