Јаков. Написано Јануар 17, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2011 Da li je u svakoj generaciji bilo popularno da se na žurkicama prizivaju duhovi i da se pitaju za svakakve gluposti? Da li ste vi prizivali duhove? Moguće da je ovo sve zbog popularizacije tog načina "zabave" kroz američke tinejdžerske filmove koje smo gutali. Oni su čak imali da kupe u prodavnicama neke table sa slovima i to su se deca igrala sa tim, a u našim uslovima mislim da se radilo o čaši i sveći...Srpska posla... Kako bilo, znam da je dosta vršnjaka koji su se igrali toga, imalo nekih problema...ali neću sada baš o tome... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 17, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2011 Jedino sto se na tim decijim prizivanjima moze prizvati su ljutite komsije ili nastavnik koji vodi ekskurziju. I to samo zato sto se neko od bilmeza malo uziveo pa bio glasniji u ritualu nego sto treba. Za prizivanje bilo kakvih onostranih entiteta se mora imati minimalno 6 meseci iskustva sa vezbama disanja, opustanja, kontrole pomisli na visokom nivou bez toga nema sta da se trazi u prizvanju bilo cega. A ta cuvena nastradavanja su se desavala i onima koji su sprdacki pristupali pravolavnim molitvama i svetinjama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Јануар 17, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2011 Није баш за зезање ако изгледа овако: .mislise. http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 17, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2011 Није баш за зезање ако изгледа овако: 0110_hahaha Vidim kod dosta vas prolazi gluma napaljenih tinejdzerki. Nadam se da ne prolazi kad glume neke druge stvari jer to ume biti gadnije nego da se pojavi neki demon. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Јануар 17, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2011 Није баш за зезање ако изгледа овако: smej.gif Vidim kod dosta vas prolazi gluma napaljenih tinejdzerki. Nadam se da ne prolazi kad glume neke druge stvari jer to ume biti gadnije nego da se pojavi neki demon. greengrin klapklap 0110_hahaha 0110_hahaha 0442_feel :bla: kolce http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Ovo je vrlo opasno! Vrlo opasno! Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 uopšte nije bezazleno. Iskustvo moje i mojih sestara je samo jedno od mnogih... Biky83 and ines је реаговао/ла на ово 2 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Jedino sto se na tim decijim prizivanjima moze prizvati su ljutite komsije ili nastavnik koji vodi ekskurziju. I to samo zato sto se neko od bilmeza malo uziveo pa bio glasniji u ritualu nego sto treba. Za prizivanje bilo kakvih onostranih entiteta se mora imati minimalno 6 meseci iskustva sa vezbama disanja, opustanja, kontrole pomisli na visokom nivou bez toga nema sta da se trazi u prizvanju bilo cega. A ta cuvena nastradavanja su se desavala i onima koji su sprdacki pristupali pravolavnim molitvama i svetinjama. То треба чак и са демонима, неће се они појавити без 6 месеци обуке? Trifke and Натан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Ja nemam takva iskustva. U moje vreme su glavni eksperimenti na žurkama bili seksualne prirode,homo ili hetero,uglavnom homo,alkohol,cigarete,drogenzi itd. Mislim na privaten žurke,rodjendane po gajbama ...gde je društvo strogo odabrano,samo najuži i najludji krug iz srednje i po neki štreber je tu mogao da se uglavi,ali samo onaj koji daje da se od njega prepisuje,jer on je lik na svoj način i,u suprotnom bi ga izbacili kao vreću...A to za duhove sam čula,ali ne znam nikog sa sličnim iskustvom. P.s. Ono,ja sam u se u toj priči uvek smarala ko krtica u saksiji,jednom mi je čak i pošla krv na nos.... ...pa sam posle imala opravdanje i nikada nisam prestala da budem cool.... A sad vidim da sam bila glupa kao noć,ali to je sastavni deo "odrastanja"... Nego,moram da znam šta vam se sada dešava, ludite ili šta,vi koji ste prizivali duhove.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Нисам никад призивао, нити бих. Не видим неку корист у томе, сем што је то пука радозналост. pahulja and Biky83 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Да не да Бог . ines је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Ali casa se ipak pomera. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Hoćete da kažete da su neki ljudi od toga poludeli ? Sišli sa uma. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Ima svega i svacega. Ja sam se nekada davno bavio u tim tinejdzerskim godinama gledanjem u soljicu kafe ali to je nista naspram ovih iskustava. Znam neke koji su se bavili prizivanjem duhova ali su hvala Bogu to napustili i danas se cak i bore protiv toga. Opasne su to stvari i nije to za igrati se. Ima ona narodna od igracke placke. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Biky83 Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Нисам никад призивао, нити бих. Не видим неку корист у томе, сем што је то пука радозналост. Nisam se ni ja nikada igrala sa tim stvarima, jer mislim da je to jako opasno. Moji drugovi su to radili u nekim tinejdzerskim godinama , ali kazu da su posle toga imali problema da se otarase tih duhova. Druga stvar, nije u pitanju nikakvih 6 meseci, vec je to islo mnogo brze. Sa ovakvim stvarima se nije igrati.....nije bezazleno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука