rogi Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 ali treba i da dokažeš osnovnu postavku tvog rezona koja je na krajuako mislish da negde imam greshku u rezonovanju onda ukazhi tachno na shta mislish, pa mozhemo o tome da diskutujemo. cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Oh,tim rezonom onda uzimanje jednolike ishrane nije dobro,npr,pirinač izaziva beri-beri. Slijedi: uzimanje biljne hrane izaziva bolest Slijedi: bolest nije dobra,narušava zdravlje(cjelokupan psihofizički sistem),to je surovo prema ljudima Slijedi: biljke su surove prema ljudima Silogizmi tipa više rupa manje sira,neće upotpuniti rupe u zaključivanju. rezon,ono što je surovo nije moralno,ne paše Ti ili ne čitaš sve,tj dobro ili se praviš blesav,tj bezobrazan "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Ti ili ne čitaš sve,tj dobro ili se praviš blesav,tj bezobrazanili si izmenio svoju poruku minut posle shto sam ja odgovorio na nju pa se sad pravish i blesav i bezobrazan.okej ajde: rezon,ono što je surovo nije moralno,ne pašehocjesh da tvrdish da je moralno biti surov? jel si ozbiljan? cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 veoma ozbiljan život je suviše surov,da bih se sa tim stvarima šalio "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Nisi dosledan znači poruka je izmijenjena,a ono što je izmijenjeno stoji u ps-u "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 veoma ozbiljan život je suviše surov,da bih se sa tim stvarima šalio zanimljiva pozicija, i nemamo nishta vishe da prichamo, poshto je ovo virtualna diskusija. da prichamo uzhivo, bez zadrshke bi te nab'o chisto da malo pogubish svest a onda bi ti polomio dva prsta, da malo osetish surovosti, pa bi te pitao da li mislish da je to bilo moralno shto sam uradio. cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 drago mi je da tako misliš vuk na ovcu svoje pravo ima,itd,pretpostavljam da znaš ostatak (pomoć prijatelja,PPNJ) dakle dokaži da je surovo isto što i nemoralno .ali tako da važi za sve ok? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 kao shto rekoh, nemogu da dokazhem, jer je virtualna rasprava. da je uzhivo, mogao bi empirichki da ti dokazhem. cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 kao shto rekoh, nemogu da dokazhem, jer je virtualna rasprava. da je uzhivo, mogao bi empirichki da ti dokazhem. Ако наставиш оваквим писањем, потрудићу се да Ти и виртуелоно доказивање онемогућим... facenew22222222 "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 kao shto rekoh, nemogu da dokazhem, jer je virtualna rasprava. da je uzhivo, mogao bi empirichki da ti dokazhem. šta bi i onda time dokazao?mislim da ne shvataš drugo:šta ako bih ja bio jači,šta onda "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Ако наставиш оваквим писањем, потрудићу се да Ти и виртуелоно доказивање онемогућим...chisto prichamo, nit pretim, nit pozivana ostvarivanje na temi.šta bi i onda time dokazao?mislim da ne shvatašpa dokazao bi ti da je surovost losha. sem ako ti ne bi bilo lepo.drugo:šta ako bih ja bio jači,šta ondaprichao sam o empirijskom dokazivanju, a ne o ekstremnoj teoriji facenew22222222 cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 empirijski moraš da dokažeš teoriju,a to je onaj tvoj rezon koji JOŠ nisi dokazao drugo ,samo bi pokazao šta? da tvoja surovost utiče na moje zdravstveno stanje??to nije predmet teorije "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 drugo ,samo bi pokazao šta? da tvoja surovost utiče na moje zdravstveno stanje?upravo. shto bi pokazalo da je surovost losha. cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 drugo ,samo bi pokazao šta? da tvoja surovost utiče na moje zdravstveno stanje?upravo. shto bi pokazalo da je surovost losha. loša po koga?po surovost 0110_hahaha ja svakako moram umrijeti,zar to već nije surovo samo po sebi? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Dakle,opet da li je moralno ubiti životinju ili nije.Ja kažem da jeste za ishranu i eventualno u samoodbrani.vecj sam pokazao i pokazacju opet da je nemoralno ubijati zhivotinje za hranu.svi cjemo da se slozhimo da je loshe biti surov prema zhivotinjama. takodje svi mozhemo da se slozhimo da je nepotrebno (npr. iz uzhivanja) povredjivati i ubijati zhivotinje surovost prema njima. poenta je samo u tome da je ubijanje zhivotinja za ishranu nepotrebno, jer sasvim savrsheno mozhemo biti i zhivi i zdravi i jaki bez da jedemo ubijene zhivotinje. samim tim, ubijanje zhivotinja za hranu je nepotrebno ubijanje, i to josh ubijanje iz uzhivanja. jer ubijene zhivotinje se ne jedu ni za prezhivljavanje, ni za zdravlje, ni za snagu, jer sva ta tri mozhemo lako da imamo i bez mesa ubijenih zhivotinja- tako da onda kao razlog jedino ostaje to shto je meso ukusno- tj. ubijanje zhivotinja zbog ishrane je ubijanje zbog zadovoljstva. dakle, ubijanje zhivotinja za ishranu je surovo, dakle- ubijanje zhivotinja za ishranu je moralno loshe. prost silogizam, i najbitnije- neoboriv. eto, dokazao sam (po vecj neki put) da je nemoralno ubijati zhivotinje za ishranu. 0110_hahaha Mada to moralno...moral je prmenjiva stvar u ovom svetu.ja pricham o univerzalnom, apsolutnom moralu, bogom danim etichkm principica koji postoje u savesti ljudi, i koji su objektivno pokazivi i dokazivi (kao npr. ovaj etichki princip koji sam objektivno- logichki dokazao). Проблем са твојом логиком је што до закључака долазиш користећи премисе које теби одговарају, а да би управо и дошао до закључка који ти одговара. Чули смо шта имаш за рећи и као што видиш, скоро нико се није сложио с тобом. Поштеди нас убеђивања увек једном те истом причом, а то што си Оглу замолио да се не јавља јер, како си рекао, нема ништа паметно за рећи је крајње препотентно и безобразно, а такво понашање си већ демонстрирао. Можда да се ти не јављаш док не порадиш на својој теорији? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука