Jump to content

Beograd ove godine dobija policiju za životinje

Оцени ову тему

Препоручена порука

Grad Beograd će u u toku godine dobiti policiju za životinje koja bi trebalo da pruži pomoć, ne samo napuštenim, nego i vlasničkim životinjama. Policajci će “мајкл za dobrobit životinja” pohađati u Americi, a obuku će finansirati Grad Beograd.

Постављена слика

Za početak, na ulicama Beograda trebalo bi da bude osam policajaca, a nadležni smatraju da je to dovoljno, jer od nedavno postoji i komunalna policija. Policija će biti naoružana, pripadaće redovnoj policiji, a takva će im biti i ovlašćenja.

- Policija za životinje će se baviti samo krivičnim delima prema životinjama, njihov radni dan će izgledati tako što će primati prijave preko policijskih telefona i sos linija koji će biti osnovan u okviru grada Beograda - kaže pomoćnik sekretara za komunalne i stambene poslove Vladimir Terzin.

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/228266/Beograd-ove-godine-dobija-policiju-za-zivotinje

Подели на овим сајтовима

Сама идеја ми се свиђа, гледала сам раније те разне Енимал-капс на кабловској, и свидело ми се да се стане на пут злостављању животиња. АКо већ имаш љубимца, онда му пружи нормалан и пристојан живот. Уопште ми то није смешно, и жао ми је што видим како се овде смејете и спрдате са тим.

Ко може да буде окрутан прем животињи, тај може бити окрутан и према човеку.

Наравно, мислим да би примена тих идеја код нас била унапред осуђена на пропаст, нисмо ми држава благостања да можемо себи да приуштимо тако нешто. Код нас много тога треба уредити пре, најпре обезбедити законе и примену истих  у заштити људи. Но, не мислим да се томе треба сад овде смејати, као да су животиње обичне вреће и да их не треба штити од злостављања.

Подели на овим сајтовима

Ко може да буде окрутан према животињи, тај може бити окрутан и према човеку.

:)
Али са друге стране,онај ко воли животиње,не мора значити,да воли и људе...

Мада подржавам ову идеју,јер је стравично шта поједини људи могу урадити животињи...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Опет кажем...свашта!

:)

Ја по први пут кажем... Свашта!

То дивно и нискоодговорно радно место ће да буде разграбљено међу партијским омладинцима и везистима, мис'им ово-оно "обука у Америци", "финансира град Београд" итд...

Градска власт у Београду баш зна како да троши, тј.РАСИПА новац својих суграђана..Где ли само налазе тако маштовите економисте...

Претпостављам да су овом идејом посебно одушевљени мали привредници који ће сада пуни радости да плаћају повећане таксе за истицање фирме, накнаде за градско грађевинско земљиште и сл... Као што су одушевљени новим платанима, црвеним асфалтом за бициклистичке стазе на НБГ, пластелин асфалтом на београдским улицама... Биће поносни што сносе трошкове тако "генијалних" пројеката...

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

Даће Бог да се уведе стотине разних полиција и милион казни за све и свашта...даће Бог да бензин буде 1000 дин.литар, да хлеб буде 500 дин,да струју плаћамо 100 000 дин месечно, а свако ко се побуни против тога да буде затворен и премлаћен од стране полиције,даће Бог да се поред милион ствари које се опорезују и не дају нам да живимо,да се опорезује и ваздух те да се строго казни од стране ваздушне полиције свако ко га џабе удише.Да се поред постојеће неизбројиве полиције,комуналне полиције,псеће полиције, уведу још 100 разних врста полицијских служби који ће нас кажњавати апсолутно за све...дабогда се то десило,ето!

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Даће Бог да се уведе стотине разних полиција и милион казни за све и свашта...даће Бог да бензин буде 1000 дин.литар, да хлеб буде 500 дин,да струју плаћамо 100 000 дин месечно, а свако ко се побуни против тога буде затворен и премлаћен од стране полиције,даће Бог да се поред милион ствари које се опорезују и не дају нам да живимо,да се опорезује и ваздух те да се строго казни од стране ваздушне полиције свако ко га џабе удише.Да се поред постојеће неизбројиве полиције,комуналне полиције,псеће полиције уведу још 100 разних врста полицајаца...дабогда се то десило,ето!

Е то, то! :)

Народ коме се пред Нову Годину каже да ће нафтни деривати појефтинити услед либерализације тржишта, а потом се 1.јануара тако "распореде" акцизе и уведу правила о минималним капацитетима, којима се де факто ВРАЋА МОНОПОЛ, а гориво поскупи, и треба да буде вучен за нос!!!

Мени није јасна логика оних Београђана који су зарад мало титрања и чешања по ушима о томе како је Београд не знам каква метропола, а они тешке космополите, су спремни да прогутају милионе евра корупције и милионе евра РАСИПАЊА њиховог новца и гомиле потребних а неурађених пројеката, односно гомиле спроведених шминкерских, а суштински-некорисних ствари...

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

:)-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' />

Боље живе керови од мене... Моје штенце храним четири пута на дан, и кад их нико од комшијске деце не мази онда спавају... шта ћеш боље  joooj

Подели на овим сајтовима

- Policija za životinje će se baviti samo krivičnim delima prema životinjama, njihov radni dan će izgledati tako što će primati prijave preko policijskih telefona i sos linija koji će biti osnovan u okviru grada Beograda - kaže pomoćnik sekretara za komunalne i stambene poslove Vladimir Terzin.

С обзиром на опис дужности радног места, требало би да Лутрија Србије изда посебну серију срећки у којој је главна награда овакво радно место...  :)

Боже нас сачувај од оваквих генијалаца!

Подели на овим сајтовима

То дивно и нискоодговорно радно место ће да буде разграбљено међу партијским омладинцима и везистима

Za ovo si u pravu... al' ce da rade veze i vezice  0110_hahaha

Mada mislim da su radna mesta vec zauzeta, a konkurs ce biti samo onako....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...