Зорица екс Милева Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Koji koristite, i koji preporučujete i zašto preporučujete baš taj. Za početak ja sam od skoro počela da koristim JDownloader je jednostavan za korištenje, skida stvari sa različitih strana (dakle nije ograničen samo na jedan server), sam vrši ekstrakciju zipovanih fajlova, vaše je samo da nakačite linkove i zaboravite na njega (set it and forget it). P.S: a sada će se pojaviti neko ko zna sve mane ovog programa nesiguran i potpuno razbiti moju sliku o njemu kao idealnom downloaderu 0409_feel Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Downloaderi су некад имали битнију функцију у време споријег интернета, када су нешто више убрзавали скидање тако што су парцијално скидали део по део садржаја, уместо све одједном. У ери брзих интернета, download-ери немају више такву популарност нарочито што су у саме бровзере фајерфокс, или хром рецимо уграђни њихови довнлодери, и онон у принципу што је битно то је да има дугме за паузу и ресум. Ја се лично не се ћам када сам нешто задњи пут скинуо преко довнлодера, све скидам преко интерног хромовог довнлодера. При томе сам задовољан при интернет брзини о 1 МБит, а шта би тек било да веће брзине рецим једно 12 МБит, или астрономске Корејанске или Јапанске од по 30 Мбит nesiguran. Користио см раније freedownloadmanager. Служио је је добро. Некад и orbitdownloader јер има опцију грабовања стриминг видеа. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Samo malo upozorenje na ove downloadere sto sami restartuju rutere i ekstraktuju rar fajlove sa rapida. Moze vam se lako desiti da skinete 6 GB ekstrakuje i nemozete da pokrenete jer je corrup file. Mana te takve auotmatizacije je da se pogubi u racunanju velicine fajlova i nemoze ekstraktuje ih dobro. Skine on svaki fajl i cak i da pokusate rucno da ih ekstraktujete opet ce biti corrupt file. Bez obzira da li je Cryptload ili JDownloader oboje prave te gluposti. Ne uvek moze se skidati ok sa rapida ali moze da vam se desi da ostavite neki HD DVD da se skida i kad se vratite corak. Ja se drzim torenta a tu je mikrotorent zakon. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Downloader-и могу имати корисну страну ако си загрижени скидач са рапидшера или сличних сајтова где људи материјал постављају издељен на многобројне фајлове. Тада уплатиш на рапидшер месечну или годишњу чланарину, и онда можеш да одједном скидаш са неограниченог броја линкова (мада је то само теоретски док у једном дану не пређеш 2 ГБ). Тада се може искористити download менаџер да ископираш рецмо 10 линкова у довнлоад манаџер и покренеш скидање. Лакеш је рецимо него кликати на сваки линк....Али то треба врло мало броју људи, а за основне потребе је довољан и мали интерни довлоад менаџер од бровзера који се користи. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Ako se uplati onda da, to je sasvim druga prica. Ali ovi sto sami restartuju rutet da bi zaobisli cekanje od 15 ili koliko vec minuta su dosta nepouzdani. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Koji koristite, i koji preporučujete i zašto preporučujete baš taj. Za početak ja sam od skoro počela da koristim JDownloader je jednostavan za korištenje, skida stvari sa različitih strana (dakle nije ograničen samo na jedan server), sam vrši ekstrakciju zipovanih fajlova, vaše je samo da nakačite linkove i zaboravite na njega (set it and forget it). P.S: a sada će se pojaviti neko ko zna sve mane ovog programa nesiguran i potpuno razbiti moju sliku o njemu kao idealnom downloaderu 0409_feel Ovaj je zakon... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Koji koristite, i koji preporučujete i zašto preporučujete baš taj. Za početak ja sam od skoro počela da koristim JDownloader je jednostavan za korištenje, skida stvari sa različitih strana (dakle nije ograničen samo na jedan server), sam vrši ekstrakciju zipovanih fajlova, vaše je samo da nakačite linkove i zaboravite na njega (set it and forget it). P.S: a sada će se pojaviti neko ko zna sve mane ovog programa :cheesy: i potpuno razbiti moju sliku o njemu kao idealnom downloaderu dada И ја користим овај програм за скидање са рапида... идр. и веома сам задовољан за њега је битна ставка да убаците одговарајућу скрипту која ће важити за ваш модел рутера иначе није баш све аутоматизовано јер осим Rapishare-a ostali захтевају уписивање Captcha кодове након сваког преузетог фајла а то опет захтева ваше присуство али мишљења сам да ће се и то решити у скорије време а можда је нађено решење и за то, нисам се интересовао па самим тиме немам ту информацију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Samo malo upozorenje na ove downloadere sto sami restartuju rutere i ekstraktuju rar fajlove sa rapida. Moze vam se lako desiti da skinete 6 GB ekstrakuje i nemozete da pokrenete jer je corrup file. Mana te takve auotmatizacije je da se pogubi u racunanju velicine fajlova i nemoze ekstraktuje ih dobro. Skine on svaki fajl i cak i da pokusate rucno da ih ekstraktujete opet ce biti corrupt file. Bez obzira da li je Cryptload ili JDownloader oboje prave te gluposti. Ne uvek moze se skidati ok sa rapida ali moze da vam se desi da ostavite neki HD DVD da se skida i kad se vratite corak. Ja se drzim torenta a tu je mikrotorent zakon. Rekoh ja 4chsmu1 0102_laugh Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Јануар 8, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2011 Samo malo upozorenje na ove downloadere sto sami restartuju rutere i ekstraktuju rar fajlove sa rapida. Moze vam se lako desiti da skinete 6 GB ekstrakuje i nemozete da pokrenete jer je corrup file. 1. Сврха рестарт рутера је добити нову IP адресу. 2. То што сам естрактује фајл ништа страшно ту опцију дечекираш ( ја сам то урадио ). 3. То што је рецимо corrup file ништа страшно прочиташ поруку упозорења и ту ти пише који партови су corrup па их изнова скинеш . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука