Jump to content

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?   

118 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

• Да
      28
    • Не
      80
    • Нисам упућен
      10

Препоручена порука

Могуће, сасвим могуће. Не кажем да хоће и да мора. Видјећемо.....

Али кажу, да су открили да душа постоји. Ако узмемо и повјерујемо да је то душа што су открили...

http://blogs.svetosavlje.org/vesti/archives/16590

Gluplju laznu vest nisam odavno procitao...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ево једног занимљивог и фантастичног текста, па ако си расположен за читање...... :)

http://sestodnev.com/2012/01/20/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%BE-%D1%98%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0/ 

Ispravljam ono sto sam rekao u prethodnom postu :D

Подели на овим сајтовима

Ti mora da imas i sopstveni pogled na duzinu godine...

Нека је Земља стара и 20 000 година, и још толико пута, није битно колико је стара. Ствар је у томе што ја не вјерујем да сам еволуирао од неке тамо репате живуљке или како већ... Вјерујем у библијско приказивање човјековог постојања и стварања.... Значи, вјерујем, а ако вјерујемо у нешто онда нам није потребан доказ.

Подели на овим сајтовима

:)

E pa onda sa zaljenjem konstatuje da je svaa dalja rasprava uzaludna  i nepotrebna... osim za one koji imaju strpljenja  da te necemu nauce... ja nemam, a nisam za to ni placen ;)

Подели на овим сајтовима

Gluplju laznu vest nisam odavno procitao...

:) Вјест не може бити лажна, она извјештава о нечему. Вјест је стварна, може бити лажно или неистина што се извјештава.

Зато сам казао, "ако узмемо у обзир да је душа оно што су они открили"! :)

Подели на овим сајтовима

Nema nista ni o gravitaciji, jel to znaci da ti verujes da nasBbog drzi zalepljene za zemlju? 

Гравитација је стварна, постоји. Нисам рекао да не вјеујем, можда ти то сматраш у моје име. Зато сам се насмијао... :) Гравитација нас држи на земљи. Али, ко је створио земљу?

Подели на овим сајтовима

Nepresušne priče o TE. I uvek isto " Ja ne verujem u TE". Odatle sve počinje.Veruje se u Boga, vanzemaljce,deda Mrazu... ali u TE ne može da se veruje.Nije to stvar vere već činjenica. :D

U svakom slučaju 

408575_188804737933121_1572400614_n.jpg

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Гравитација је стварна, постоји. Нисам рекао да не вјеујем, можда ти то сматраш у моје име. Зато сам се насмијао... :) Гравитација нас држи на земљи. Али, ко је створио земљу?

Ako je bog stvrio zemlju sa gravitacijom, sto nije mogao da stvori ljude evolucijom? Ni jedno ni drugo se ne pominju u Bibliji... zasto diskriminacija ;)

Подели на овим сајтовима

Nepresušne priče o TE. I uvek isto " Ja ne verujem u TE". Odatle sve počinje.Veruje se u Boga, vanzemaljce,deda Mrazu... ali u TE ne može da se veruje.Nije to stvar vere već činjenica. :D

U svakom slučaju 

408575_188804737933121_1572400614_n.jpg

A nikad nismo makli dalje od "ja i majmun nemamo zajednicke pretke i tacka"

A kad bi smo stilgi do toga da ljudi i kokoske takodje imaju zajednickog pretka :D ( i sad ce svi kreacionisti misliti da se zaje8avam)

Подели на овим сајтовима

Evolution answer HOW, bible answer WHY! Da ponovimo, nije na odmet.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...