Jump to content

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?   

118 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

• Да
      28
    • Не
      80
    • Нисам упућен
      10

Препоручена порука

pa da za vas ni zakon biogeneze nije zakon a mozete da ga testirate svakoga dana al dzaba kad ste zatrovani TE.

Pametnjakovicu, ako nije tajna, cime se ti bavis? Sta imas od skole?

Подели на овим сајтовима

hvala na laskavim titulama nek ostane tajna jos malo a Ocu Joilu ne mogu ni vodu da nosim on je genije 301

А што се плашиш да кажеш које си школе изучио и какве су ти квалификације да збориш на задате теме?

Подели на овим сајтовима

Covek prica lepo al dzaba...Moze se kaze PRC teorija smej.gif

Prica lepo i zabavno, ali pogresno. Da li namerno, da li iz neznanja, pogresno je interpretirao TE.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

cekaj kakve veze ima koju skolu ja imam. stvar je da vi ne mozete da odbranite svoju naucnu teoriju o nastanku ne coveka nego ni najednostavnijeg visecelijskog organizma.nemate dokaze ni za to a tvrdite da znate kako je nastao tako jedan slozen zivot kakav je covek.

prijatelju to ce i sopstveno dete da te pita koje mozda ima najvecu diplomu ovde od svih nas a to ljubav prema istini i ako mu ti kazes dete moje mi smo nekad bili bakterije,pa praheopode,pa sakoperka pa ne znam ni ja guster i ko zna sta jos dete ce te gleda ko budalu bez i jedne diplome.

koji je najachi dokaz koji posedujete koji potvrdjujuTE?Znaci emprijski dokaz a ne neke teoretisanje verovatno je bilo ovako pa apstraktni modeli i sl.

ako hoces najveca kvalifikacija mi je moj slobodni um koji mi je podario gospod da budem slobodan u svojim mislima a ne da mi ispiraju mozak.

Подели на овим сајтовима

А што се плашиш да кажеш које си школе изучио и какве су ти квалификације да збориш на задате теме?

Pametnjakovicu, ako nije tajna, cime se ti bavis? Sta imas od skole?

Pustite coveka, ako ne zeli da kaze sta ima od skole ne mora. Sta god da ima, svojim pitanjima i odgovorima vec definise svoj profil ovde kako zeli, ume ili mora.

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

cekaj kakve veze ima koju skolu ja imam. stvar je da vi ne mozete da odbranite svoju naucnu teoriju o nastanku ne coveka nego ni najednostavnijeg visecelijskog organizma.nemate dokaze ni za to a tvrdite da znate kako je nastao tako jedan slozen zivot kakav je covek.

prijatelju to ce i sopstveno dete da te pita koje mozda ima najvecu diplomu ovde od svih nas a to ljubav prema istini i ako mu ti kazes dete moje mi smo nekad bili bakterije,pa praheopode,pa sakoperka pa ne znam ni ja guster i ko zna sta jos dete ce te gleda ko budalu bez i jedne diplome.

koji je najachi dokaz koji posedujete koji potvrdjujuTE?Znaci emprijski dokaz a ne neke teoretisanje verovatno je bilo ovako pa apstraktni modeli i sl.

ako hoces najveca kvalifikacija mi je moj slobodni um koji mi je podario gospod da budem slobodan u svojim mislima a ne da mi ispiraju mozak.

Dakle nisi makao od osnovne :P :D :D :D.

Подели на овим сајтовима

Pustite coveka, ako ne zeli da kaze sta ima od skole ne mora. Sta god da ima, svojim pitanjima i odgovorima vec definise svoj profil ovde kako zeli, ume ili mora.

Al' ga je definisao, svaka mu cast :D :D :D.

Подели на овим сајтовима

Odgovore si dobio vec u zivom razgovoru do sada, a mozes da ih potrazis i na drugim temama ako te TE zanima opsirnije. Da li se slazemo oko ovoga?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...