Jump to content

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?   

118 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

• Да
      28
    • Не
      80
    • Нисам упућен
      10

Препоручена порука

Ajde nabroj kad već znaš.

Нећеш добити одговор на ово питање.

Еволуционисти ће једноставно да сачекају да ти и ја одемо да спавамо па ће наставити да тролају као и пре.

A vidim i ti odgovaraš na sve.

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Ти тврдиш да су француски, шпански, италијански и португалски настали из латинског? Како настаје језик? По којим законима су се примитивни симболи развили у језик?

Ивице, ниси ти у позицији да постављаш питања. Вас еволуциониста статистички овде има само 21 % и мислим да сте ви нама дужни неке одговоре.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ти тврдиш да су француски, шпански, италијански и португалски настали из латинског? Како настаје језик? По којим законима су се примитивни симболи развили у језик?

По француским законима.

Подели на овим сајтовима

Mani me tih floskula,Randy.Pričaš o TE to jest kritikuješ teoriju a da i ne znaš šta kritikuješ.A nisi ni svestan koliko konkretnih stvari u medicini počiva na TE.

Čak šta više vidim da histerično ideš od teme do teme i takođe histerično kritikuješ svaku BEZ ikakvih argumenata.

Анастазија видим да пратиш све што ја пишем на више тема - помислићу да ти се допадам.

Подели на овим сајтовима

Pa vidis lepo si poredjenje napravio ali kao sto i sam znas za razvoje jezika je bilo potrebno inteligentno bice kao sto je covek.Bas lep primer.sam sebe demantujes.Mozda je neki ideogram mutirao u slovce pa je tako doslo do razvoja?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

ОК. Објасни ми како су савезници добили други светски рат? Шта о томе каже теорија скупова?

Sta ti koristis da odbranis ovu teoriju obo je smesno.Voimje Oca...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Pa vidis lepo si poredjenje napravio ali kao sto i sam znas za razvoje jezika je bilo potrebno inteligentno bice kao sto je covek.Bas lep primer.sam sebe demantujes.Mozda je neki ideogram mutirao u slovce pa je tako doslo do razvoja?

Не. Него је интелигентни дизајнер сео и дизајнирао француски. Опште је познато да француски несводљиво комплексан и да не може да настане из латинског.

P.S.

Обашка што мој пример ниђе везе нема са тим што ти мислиш, него са твојом тврдњом да мораш да знаш одакле су Словени дошли на Карпате да би могао да објасниш како су са Карпата дошли на Балкан.

Подели на овим сајтовима

Не. Него је интелигентни дизајнер сео и дизајнирао француски. Опште је познато да француски несводљиво комплексан и да не може да настане из латинског.

P.S.

Обашка што мој пример ниђе везе нема са тим што ти мислиш, него са твојом тврдњом да мораш да знаш одакле су Словени дошли на Карпате да би могао да објасниш како су са Карпата дошли на Балкан.

Ивице, што лепо не договориш човеку ово што те пита за ћелије?

Има нас неколико овде који помно чекамо твој одговор.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ti branis tvoju reoriju ja te pitam i ako si naucno potkovan daces mi odgovor sa dokazima koji potvrdjuju tvoju tvrdnju da je TE naucni fakat a ne samo puka TE.Niko ne spori mutacije to je ocigledno ili priodnu selekciju da se desavaju ali oNE NE MOGU DA STVORE NISTA i vi nemate nikakv naucni dokaz za tu tvrdnju nego samo spekulisete i pomazete ateistima i drugima koji su otpali od Boga da se jos vise odalje o d istog umesto da se bavite naukom samokriticki.

jedino sto vam tu TE ,,drzi,, u zivotu jeste faktor vreme a od logike i nauke ste pobegli odavno.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ti branis tvoju reoriju ja te pitam i ako si naucno potkovan daces mi odgovor sa dokazima koji potvrdjuju tvoju tvrdnju da je TE naucni fakat a ne samo puka TE.Niko ne spori mutacije to je ocigledno ili priodnu selekciju da se desavaju ali oNE NE MOGU DA STVORE NISTA i vi nemate nikakv naucni dokaz za tu tvrdnju nego samo spekulisete i pomazete ateistima i drugima koji su otpali od Boga da se jos vise odalje o d istog umesto da se bavite naukom samokriticki.

jedino sto vam tu TE ,,drzi,, u zivotu jeste faktor vreme a od logike i nauke ste pobegli odavno.

Чекај бре, ти си изгледа овде поставио неко страшно тешко питање за еволуционисте. Јер видим да су се разбежали куд који, нигде их нема.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...