Mironosica Написано Октобар 10, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2011 divno predavanje ! hvala Oce Djakone није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 10, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2011 Заиста је дивно и све истинито казао о.Младен..... Усликана наша реалност. Господе,опрости и помилуј. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 10, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 10, 2011 Ускоро ће моћи да предавање погледају и они који нису. Но, мислим да је заиста лепо да се да подршка предавачу и да се дође на уживо предавање преко нашег видео канала и да се поставља питања. Верујете то је и мени мотивација да тражим квалитетне предаваче који ће доћи да одржи за вас речи утехе. Вечерашње предавање је слушало укупно 155 људи. JESSY and Александрида је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Октобар 10, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2011 Хвала оцу Ивану што нас је окупио овде, и хвала Вама што сте одвојило своје време да заједно дишемо једним плућима. Надам се да сам успео онако скромно, колико је то у мојој моћи, да прикажем лепоту кумства, али и његов парадокс у 21-ом веку. Једини начин јесте пут за Христом, осведочен у вери и својим личним поступцима. Имајмо разумевање и љубави за све, и бавимо се само Христом јер је то наш Живот - заједнички и властити. Пустимо пролазне ствари, нек се њима баве пролазни умови, а ми приступимо једном, вечном и неисказивом Уму. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 10, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 10, 2011 Предавање оца Младена Шобота, видео Лајкујте и ширите даље... JESSY and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Јел има Катихизис Стварање света? Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Зашто овако дуго нема никаквог предавања? Ако фали неки предавач, имам људе.. Јесте да није о православљу, али битно нешто да се предаје. Да ли се предаје Србија или нека лекција, свеједно. Лепи Сића: "Сузе су за мушкарце ОК" Бата Трики: "Провалити у бутик и поплашити најскупљу јашу" Матори: "Шибање пандура и бежање преко моста" Ако вас занимају овакве условно речено "неправославне" теме.. ту смо.. Није Сића врана.... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 10, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Е, биће... сада су браћа свештеници мало у обавезама. Ускоро ће нам се опет обратити отац Александар (писац књиге "Иза одшкринутих врата") где ће нам говорити о православном схватању Бога, односу природе и личности и још много чему. Ускоро, веома брзо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Април 23, 2012 Пријави Подели Написано Април 23, 2012 Предлажем да замолимо брата Игора Зиројевића,да нам одржи предавање о византијској музици. Ето,па отац Иван нека одлучи. Марјанн, Sophrosyne and anajrim је реаговао/ла на ово 3 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 23, 2012 Odlicno. Slazem se. Kontaktiracu brata Igora. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Април 23, 2012 Пријави Подели Написано Април 23, 2012 Браво оче!Биће то сјајно,само да га умолимо ако има времена. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Април 23, 2012 Пријави Подели Написано Април 23, 2012 Такође да искористим прилику да те подсетим оче за оно предавање са братом Мајклом,ако је изводљиво,пошто ће бити потребан и преводиоц? Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
исидорица Написано Април 23, 2012 Пријави Подели Написано Април 23, 2012 Предлажем низ предавања која ће у јеванђелском настројењу бити квалитетан одговор, тј. просветитељски глас угроженој браћи и сестрама од стране секташких окупатора широм земље. zru То подразумева следећи тематски блок: 1. Православље у односу са светосављем 2. Древне праксе служења као "новост старог" 3. Шта је културни и национални идентитет једног народа и како би се он односио према хришћанству? 4. (Опет и опет) Став према екуменизму и папоцентризму у савременој СПЦ и детаљније објашњење ових појмова. Верујем да треба покрити још нека поља. Мени је ово прво пало на памет, Апелујем најозбиљније на чланове форума и администрацију да се скупа разбудимо из евхаристијско-литургијског или партијашко-револуционарног сна и ухватимо се у кштац са правим проблемом, који се решава молитвом, постом и просветом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука