Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Neko za razmenu igrica za XBox?

Uzbuna, jeretik... gringrin

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Сад док читам тему све ми се враћају у сећање игрице, једна по једна, просто морам да их поделим са вама хехе. :) Можда најбоља стратегија коју сам икада играо :

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Oh my goodness! Shut me down, pls !

brokoli

Jel to bese citat odnekud?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

А кад се ово појавило пре једно 20 година...

Подели на овим сајтовима

А кад се ово појавило пре једно 20 година...

Original igrice je na mnogo mesta bio zabranjivan jer je sadržao nacistička obeležja. Jesi li video kako je izgledalo svuda po zidovima kukasti krsevi.

Подели на овим сајтовима

Да, да... Код нас и није могла бити забрањена, јер званично није ни постојала... Пиратерија рулез...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Samo kada bi mi bneko od nadlešnih organa, ako postoje, "zavirio" u računar pitam se kolika bi kazna bila.

Онолико друштвено корисног рада, колико је времена проведено у игрању тих игара....

Подели на овим сајтовима

Јесам брате... Међутим имам проблем са извођењем игре, пошто све то код мене ради "безобразно" споро... До хардвера сигурно није (AMD Athlon II X4, 4 GB RAM-a, VGA 6850 1GB), а баш и нисам нешто имао живаца и времена да се бавим подешавањима којекаквим и слично, тако да сам је "бацио"... Онолико, кол`ко сам видео, а "учитао" сам неку Цесну Ситејшн, све то доста личи на MSFSX, али као што рекох, 3 фрејма су ми направила рогове, тако да сам одустао...

Подели на овим сајтовима

Онолико друштвено корисног рада, колико је времена проведено у игрању тих игара....

Humanije bi bilo osuditi me na smrt nego ovo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...