obi-wan Написано Април 1, 2018 Пријави Подели Написано Април 1, 2018 @Милан Ракић Gledaj video negde od pola pa dalje... kako su je ispeglali leptevid`o, ne da izgleda sad k`o film, nego bas izgleda... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 19, 2018 Пријави Подели Написано Април 19, 2018 Znaci, igra iz 2000. godine (iz proslog veka!), a nemoguce dobra. Jedan od dokaza da i Microsoft moze da napravi savrsen program, samo ako `oce... ... i "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 25, 2018 Пријави Подели Написано Април 25, 2018 Коначно сам се домогао овог бисера obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 drvce је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 World of Warships, igrica je besplatna, igra se online protiv zivih igraca u timovima. sama aplikacija se mora skinuti i instalirati na kompjuteru, velika je nekih dvadesetak gigabajta, igram to vec dve godine kada sam raspolozen za igranje. ronin је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 Ranije Spider solitaire, Minesweeper, Mahjong, Mahjongg dimensions. Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 пре 1 сат, ninaana рече Minesweeper Који ти је рекорд био за најмањи Minesweeper GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 пре 1 минут, Vladan ::: рече Који ти је рекорд био за најмањи Minesweeper Мени 7 секунди Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 пре 5 минута, GeniusAtWork рече Мени 7 секунди Ја знам да ми је би неки непаран број 9 или 11... али на том нивоу ради срећа јер ако се погоди леп расоред из неколико клика отвори се све само Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 пре 20 минута, Vladan ::: рече Који ти је рекорд био за најмањи Minesweeper Ne sećam se, kao što napisah ranije sam igrala te igrice, sad ne smem da se ne navučem ponovo. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 пре 2 минута, ninaana рече Ne sećam se, kao što napisah ranije sam igrala te igrice, sad ne smem da se ne navučem ponovo. Па добро од јурења рекорда од Minesweeperа утрну шака и прсти и не може да се остане уз игру целу ноћ, или цело радно време.... Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 Najviše sam se bila navukla na Mahjongg dimensions na fejsu (i on zahteva brzinu), tri godine ne ulazim u igricu. "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 пре 3 минута, ninaana рече Najviše sam se bila navukla na Mahjongg dimensions na fejsu (i on zahteva brzinu), tri godine ne ulazim u igricu. Супер што си се "скинула" ја на фејсу ништа нисам играо а видим да неки висе нон-стоп... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 24, 2018 Пријави Подели Написано Мај 24, 2018 ... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2161142810568875&set=gm.1813036922088633&type=3&ifg=1 Avocado and RYLAH је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 24, 2018 Пријави Подели Написано Мај 24, 2018 ... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2159392707410552&set=gm.1811433408915651&type=3&ifg=1 Брада and RYLAH је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука