Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

@Милан Ракић

Gledaj video negde od pola pa dalje... kako su je ispeglali leptevid`o, ne da izgleda sad k`o film, nego bas izgleda...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Znaci, igra iz 2000. godine (iz proslog veka!), a nemoguce dobra. Jedan od dokaza da i Microsoft moze da napravi savrsen program, samo ako `oce...

...

i

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Deepin_Screenshot_20180516232248.png

• Волим 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan ::: рече

Који ти је рекорд био за најмањи Minesweeper

Мени 7 секунди :)))

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, GeniusAtWork рече

Мени 7 секунди :)))

Ја знам да ми је би неки непаран број 9 или 11... али на том нивоу ради срећа јер ако се погоди леп расоред из неколико клика отвори се све само :) 

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Vladan ::: рече

Који ти је рекорд био за најмањи Minesweeper

Ne sećam se, kao što napisah ranije sam igrala te igrice, sad ne smem da se ne navučem ponovo. :0426_feel:

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, ninaana рече

Ne sećam se, kao što napisah ranije sam igrala te igrice, sad ne smem da se ne navučem ponovo. :0426_feel:

Па добро од јурења рекорда од Minesweeperа утрну шака и прсти и не може да се остане уз игру целу ноћ, или цело радно време.... :) 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, ninaana рече

Najviše sam se bila navukla na Mahjongg dimensions na fejsu (i on zahteva brzinu), tri godine ne ulazim u igricu. :ok::mazenje:

Супер што си се "скинула" :dobro:ја на фејсу ништа нисам играо а видим да неки висе нон-стоп...

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...