Кратос Написано Јануар 16, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2017 Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 16, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2017 пре 53 минута, Kratos рече Почо да играм, ал се сморио и баталио, све на исту фору. Супер одрађена технички и графички, и игривост је скроз на нивоу, ал је прича мени била катастрофа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 RYLAH and Кратос је реаговао/ла на ово 2 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 On 16.1.2017. at 19:44, RYLAH рече Почо да играм, ал се сморио и баталио, све на исту фору. Супер одрађена технички и графички, и игривост је скроз на нивоу, ал је прича мени била катастрофа. Нисам играо али оно што сам видјео по Јућубету је да има јако добар систем противника који се левелују као и играч. Мени је то једини занимљиви дио игрице, јер је ионако на око копија од "Assassin's Creed". Иначе, ова игра изађе прије 2-3 седмице. Пиратовао сам је одма, није много захтјевна. Саче видим да ли сам се зезнуо са торентом: RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 https://sr.lichess.org/ Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 пре 2 часа, Ћириличар рече Иначе, ова игра изађе прије 2-3 седмице. Пиратовао сам је одма, није много захтјевна. Саче видим да ли сам се зезнуо са торентом: Па, узмем Србију, за 10 година смањим незапосленост са 20% на 12%, престане ми тренд негативног природног прираштаја, почнем да масовно извозим индустријске производе из земље и тако, грцам и вадим се и сањам о стварању блока са Босном и Црном Гором. Онда те двије уђу у блок Русије, а ја добијем обавјештење да могу створити Источну Југославију ако имам Црну Гору и Македонију у свом блоку ( којег немам због Русије ), али ми приајтно изненађење било. Онда 5 секунди након тога добијем обавјештење да су се Словенија, Хрватска и Босна ујединиле у Западну Југославију, док сам ја финансирао побуњенике на Косову и финансирао изградњу након успјешне побуне. Размишљам се макар да Косово узмем под своје, само да ме АЛбанија не претекне, али она је у Турском блоку па јој не смијем ништа: RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 On 1.3.2017. at 15:03, ronin рече RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 скоро сам инсталирао једну ретро из 2010-11 за опуштање мозга Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Braquemard Написано Март 6, 2017 Пријави Подели Написано Март 6, 2017 Kad sam bio mladji dosta sam igrao, najviše GTA serijal i raznorazne pucačine tipa Call of duty i Max Payne, poneku strategiju usput itd. Sad nemam uslova nažalost. GTA je po meni najveća igra ikad napravljena, nikad se neće dostići takav nivo sofistikacije i širine, mogućnosti i opsega. Video igre polako ali sigurno pokazuju da nisu samo puko sredstvo zabave, nego veoma često i ozbiljna, sofisticirana umetnička dela. Mada loše deluju na mozak, kad se čovek unese u sve to i to mu postane zamena za život to je loše. A opet kako balansirati i imati meru kad je to vrhunska zabava, adiktivno je veoma, kao kocka recimo. Jednom kad se navučeš iz toga teško izlaziš, znam ljude koji godine provode igrajući World of Warcraft. Аурор and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 6, 2017 Пријави Подели Написано Март 6, 2017 пре 19 часа, Ћириличар рече Па, узмем Србију, за 10 година смањим незапосленост са 20% на 12%, престане ми тренд негативног природног прираштаја, почнем да масовно извозим индустријске производе из земље и тако, грцам и вадим се и сањам о стварању блока са Босном и Црном Гором. Онда те двије уђу у блок Русије, а ја добијем обавјештење да могу створити Источну Југославију ако имам Црну Гору и Македонију у свом блоку ( којег немам због Русије ), али ми приајтно изненађење било. Онда 5 секунди након тога добијем обавјештење да су се Словенија, Хрватска и Босна ујединиле у Западну Југославију, док сам ја финансирао побуњенике на Косову и финансирао изградњу након успјешне побуне. Размишљам се макар да Косово узмем под своје, само да ме АЛбанија не претекне, али она је у Турском блоку па јој не смијем ништа: И године 2040 екстремним неолиберализмом смањим незапосленост на 0%, становништво ми се врати на величину од 2020, тј. порасте поново до тог нивоа, почнем више новца зарађивати, повећавати и модернизовати војску... и онда? Однекуд нека огромна терористичка војска ме нападне. Захваљујући скорој модернизацији имао сам простора да их надманевришем и полако спремам коначни противнапад. Али онда се приупитам:"Па одакле ови терористи, ко их је финансирао?" и наравно у року од 5 секунди сам добио одговор - Русија. Објавила ми је рат, заједно са читавим својим блоком ( у који је у међувремену ушла и Западна Југославија ) и ушла ми на територију. Предао сам се и промијенио систем да личи на руски, који је у међувремену постао тоталитарни, па сам ето и ја се вратио у дане шестојануарске диктатуре. Одједном, и терористи нестадоше, а ја остах са разрушеном демократијом, преполовљеном војском и у дугу. Само у игрицама, народе, Хрвати се удруже са Русима против Срба. Само у игрицама. RYLAH, Juanito and Avocado је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 6, 2017 Пријави Подели Написано Март 6, 2017 Године 2051. Србија је званично узела прве кораке да поново постане Велика! Упркос домаћим Путинистима! А Грчка јопет има финансијске проблеме -_-" RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 6, 2017 Пријави Подели Написано Март 6, 2017 On 1/16/2017 at 19:44, RYLAH рече Почо да играм, ал се сморио и баталио, све на исту фору. Супер одрађена технички и графички, и игривост је скроз на нивоу, ал је прича мени била катастрофа. Što katastrofa?Dobra je priča.Igrica je vrhunska po meni. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 6, 2017 Пријави Подели Написано Март 6, 2017 Управо сада, Кратос рече Što katastrofa?Dobra je priča.Igrica je vrhunska po meni. Све се понавља, стално иде у круг. Иди нађи овог, убиј га или га конвертуј, убиј онда овог главног, конвертуј оног, унапреди овог... Све ми иде у круг некако, не дешава се ништа реално. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 23, 2017 Пријави Подели Написано Март 23, 2017 Љета Господњег 1509. заврши се трећи Угарско-Турски рат, убрзо након пада Константинопоља. Хришћанске снаге Угарске, Аустрије, Пољске, Молдавије, Босне, Албаније и Бугарске су потпуно поразиле исламску војску, ослободивши велике дијелове Бугарске. Угарске трупе освојиле су и Солун и Једрене, док је Константинопољ враћен Турцима склапањем мира. Након пада Косова и Рашке, задњих остатака српске деспотовине, Матија Корвин се круниса "Краљем Угрима, Хрватима и Србима, деспотом Солуну и Једрену" а принц Албаније из лозе Кастриоти и војвода бугарски из краљеве лозе Хуњади поново прогласише своју вјерност угарској круни. Своју власт, Матија Корвин Хуњади, "Убица Турака", "Витез хришћанства", "Покрститељ шизматика", "Пријатељ Римске цркве" завршава потпуним тријумфом над силама ислама. Очи из Пеште полако се све више окрећу ка Константинопољу... RYLAH and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 23, 2017 Пријави Подели Написано Март 23, 2017 On 3/6/2017 at 20:38, Ћириличар рече Године 2051. Србија је званично узела прве кораке да поново постане Велика! Упркос домаћим Путинистима! Година 2091. Земља која је некада била знана као Србија је променила име у Источна Југославија тридесетих година двадесетог века, када је ушла у унију са Македонијом и Црном гором. Светске силе нису дозволиле име Србија или Велика Србија, али је земља која је данас позната као Источна Југославија окупљена око Србије, свакако водеће чланице уније. Негде половином века, Источна Југославија заузима и Босну, Хрватску и Словенију и ставља своју шапу на целу бившу Југославију. Источна Југославија је земља у којој не постоји незапосленост. Незапосленост је искорењена владиним програмом још триедесетих година двадесет и првог века. Источна Југославија има најјачу берзу на свету, на којој тргује преко 40% света. Комбинацијом економских подстицаја и веома агилном тајном службом, Југославија је одржала и јачала своје позиције у свету берзе, тако да јој данас нема премца. Ако би се и десило да се нађе конкурентска берза, деси се неки неочекивани проблем и конкурентске берзе редом пропадају без икаквог видљивог повода. Свет сумња у агенте Источне Југославије, али доказа нема. Новац тече у потоцима. На дипломатском плану, Источна Југославија је веома активна. Заправо, најактивнија је преко своје тајне службе, која без имало стида фабрикује документа и полаже претензије на друге територије. На тај начин, педесетих година двадесет и првог века Југославија је заузела Косово, шездесетих Грчку, а седамдесетих Аустрију и тиме драстично унапредила соју економску базу. Тренутно, Источна Југославија полаже права на одређене немачке регије, Словачку, као и на Мађарску. Војска Источне Југославије је бројна и модерно опремљена и јак фактор одвраћања. У свету где се нуклеарне бомбе бацају у скоро сваком рату, Источна Југославија нема нуклеарног оружја, нити јој треба да би остварила своје мегаломанске амбиције. Битно је поменути да је од средине века, од почетка колонизације свемира, Источна Југославија прибавила себи колоније у свемиру, па тако Источна Југославија сада поседује Месец, два сателита Марса, као и неколико других космичких тела, на којима свакодневно проширује своје колоније. Тренутно поседује преко осамдесет посто свемирских колонија. Тренутно, у свету су једино Сједињене Америчке државе јаче, али ако је судећи по мегаломанским и неспутаним амбицијама другопласираног, не још задуго. Avocado and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука