Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Igrice Pou / mali slatki Pou / to je dečija igrica ........ako se to računa....... :scratch_head:

• Волим 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

@Milan Rakic

Pres`o sam pre koji dan H.A.W.X., bas je odlicna arkada, kad sednes tesko se ustaje... :)))

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

PES 2016

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Нисам још играо, ал' делује фино.

Deluje fenomenalno.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Нисам још играо, ал' делује фино.

Ел може да се тера на Пентијум четворци? Не обичној, него буџеној Пентијум четворци, имам 3 ГБ меморије, а графика ми има 1 ГБ видео меморије, а процесор сам исто клоковао, само није ми увек исти такт, зависи колико га паста кад хлади.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ел може да се тера на Пентијум четворци? Не обичној, него буџеној Пентијум четворци, имам 3 ГБ меморије, а графика ми има 1 ГБ видео меморије, а процесор сам исто клоковао, само није ми увек исти такт, зависи колико га паста кад хлади.

Ne bih rekao:

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=9229&game=Kingdom%20Come:%20Deliverance

Подели на овим сајтовима

Може, само мораш да му пребајеш прво.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...