Снежана Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Ово друго не подржавам, ја то само причам шта ме питате, иначе никад нисам торентовао, нити ћу. ...навођење другог на грех је горе него сам да га починиш... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 E generacijo, to su nekad bile bas kartice. Danas su naprosto graficke uz neke minijaturne izuzetke. Кад ми отац из Италије донео Creative Labs Video Blaster, који је имао чак 4 МБ видео меморије на себи, па покренеш Квејк са највишим подешавањима... А данас купујеш нов хардвер чим изађе нека нова игрица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 А и ако имаш АМД картице, постоји питање некомпатибилности са многима од њих ATI 4670, 1GB memorije Uvek sam govorio - jednom nVidia, uvek nVidia... RYLAH, Плутон, Aquilius Cratus and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Uvek sam govorio - jednom nVidia, uvek nVidia... obi-wan, RYLAH, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Мислиш да је случајно што смо тек кад је Вучић дошо на власт освојили свецко првенство? Ouvaj, sad kako se uzme... Плутон је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Ouvaj, sad kako se uzme... Па добро, било му је потребно пар година припреме, шта сад... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Па добро, било му је потребно пар година припреме, шта сад... Плутон је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2015 Verovatno i sami znate da firme koje prave igre ponekad na kratko ili duze daju tzv. freebie, tj. neku (kompletnu) igru doslovno poklanjaju u odredjenom periodu. Uglavnom to, naravno, budu starije igre, ali dobre (mada to nije pravilo, bude i novijih), pa se isto to ponavlja i ove sezone, obzirom da se blizi rmk Bozic. Evo par komada za sad, a ako bude jos postavljajte slobodno... Jade Empire SE Shadow Complex "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2015 -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2015 Inace, ovo sam saznao listajuci online verziju casopisa PC Gamer.Evo jednog clanka sa dobrim preporukama... If you like Elite: Dangerous, you'll also like... drvce је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2015 RYLAH and drvce је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2015 nace, ovo sam saznao listajuci online verziju casopisa PC Gamer. Ne znam zasto imaju onaj pleonazam u naslovu kada se zna da nema drugih gejmera i PC je njihov hardver. RYLAH and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 И после свега овога узех да поново пробам диграм Фолаут 4, само сам се сад више удубио у сву ту причу. И мало је рећи да сам се одушевио. И да ми је жао што ово нисам узо на неком одмору, кад имам више времена за игру. Дакле, опростите мени бедноме, и играјте Фолаут 4, разваљује игра! Идеја за „бизнис“ за правника који игра Фолаут: http://www.bravo.rs/screenfun/rus-tuzi-fallout-4-zbog-zavisnosti/ RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 igram forum ponekad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јануар 1, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2016 Да ли је неко играо "Command and conquer Generals - Zero Hour"? Недавно је ( коначно ) изашао оверхаул мод за ту игрицу, "Rise of the Reds", гдје су старе нације побољшане и измјењене, а додате су још Русија и ЕУ. Војни арсенали армија су модернизовани и у складу су са садашњицом ( па тако Руси имају свог невидљивог Т-50 и Интерконтиненталне балистичке ракете "Сатана" ). Баш малоприје сам га скинуо и инсталирао. Одушевљен сам и препоручујем свакоме ко воли Генерале. obi-wan, Сусанин and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука