Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ово сам заборавио. :) Counter-Strike

Ma bre bzvz mi to, ne znam. Prema Call of Duty (bilo koji nastavak) Counter mi je uvek delovao kao seminarski prema diplomskom.

CoD igre uvek imaju bogatu i dobro profilisanu pricu, nisu samo puko rokanje, em su vizuelno i po iskustvu 5 koplja ispred konkurencije.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Aquilius, imas slobodno vece pa ne znas kako da ga utrosis? :0102_laugh:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Sama cinjenica da bi rekla 2 takve reci sugeris da je to sto sam napisao veoma blizu istine.

Znaci ti koja ne igras igre i smatras da covek treba da radi na sebi ne umes argumentima da obrazlozis svoj sistem vrednosti nego se oslanjas na ad hominem ovakvog tipa? Bojim se da ces ovakvim ponasanjam podstaci mnoge, koji bi inace bili nezainteresovani, da pocnu igrati igre posto mogu posumnjati da tako radikalni stavovi protiv igranja nose sa sobom sijaset nezeljenih efekata.

Nije rec o tome da li ja umem ili ne umem da obrazlozim svoje stavove, vec da li zelim. Ne shvatas razliku. :D  A to kako ce ko da provodi vreme je njegova stvar i licni izbor, ne bojim se uopste da li ce neko krenuti da igra igrice zbog necega sto je neko rekao na forumu. Svasta. I da, imam pravo da iznesem svoje misljenje na datu temu. :) Ili bi i to da mi zabranis? Hm.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

@@Anika,

А да ти лепо одиграш неку игрицу, можда и промениш мишљење? 

Hvala u svakom slucaju na ponudi!

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Мада је мени то "трчи-пуцај" одговарало

E, pa Battlefield ti je za to mnogo bolji. To mu dodje CoD bez price, samo trci (vozi, leti) - pucaj...

Подели на овим сајтовима

Ma bre bzvz mi to, ne znam. Prema Call of Duty (bilo koji nastavak) Counter mi je uvek delovao kao seminarski prema diplomskom.

CoD igre uvek imaju bogatu i dobro profilisanu pricu, nisu samo puko rokanje, em su vizuelno i po iskustvu 5 koplja ispred konkurencije.

CS пуко рокање!?  :pucpuc2: Немо' сад да ти дођем!   :kriminalac:

Подели на овим сајтовима

Има ту и стратегије. Хајд погоди на којем мјесту ће поставити бомбу, куда ће долазити по таоце, гдје су добра мјеста за снајперисање. Па поврх тога, наштемај вјештину да гађаш у главу. Доста посла.

Подели на овим сајтовима

Има ту и стратегије. Хајд погоди на којем мјесту ће поставити бомбу, куда ће долазити по таоце, гдје су добра мјеста за снајперисање. Па поврх тога, наштемај вјештину да гађаш у главу. Доста посла.

Увежбавање мапе, начина кретања, „руковања“ различитим оружјем...

И то све под притиском док сат куца тик-так, тик-так, тик-так...

Подели на овим сајтовима

Hvala u svakom slucaju na ponudi!

Значи ниси играла игрице и одмах осуђујеш их да су губљење времена. А кад бих ти ја рекао да сам у  школи добио двије петице ( једну из руског а другу не сјећам се из чега ) управо због игара, јер сам успут учио и енглески и руски и географију и историју играјући их, шта би онда рекла? Ваљда потпуно исто  :D

Па ту су неке игре које су визуелно прелијепе, друге имају фантастичну причу која зна бити боље испричана него у неком филму, треће имају прелијепу "неокласичну" музику, многе скупљају људе да се друже и играју.

Зашто неко губи вријеме на то? Из истог разлога зашто неко гледа ТВ, чита неки крими роман, изађе у кафану или у кафић или клуб, игра шах, игра карте... Јер је забавно и опуштајуће :)

Али знам да безвезе ти ми овдје млатимо празну сламу, када ни не можеш пормијенити мишљење о њима ( јер их ниси ни играла ). Исти такав став има моја родица која их такође није играла. Али зато она воли да прочита фину књигу ( неедукативног карактера ) да одгледа неку емисију на ТВ-у... Лицимурство бре. А сад ме извините, имам да крвавим мач на гноловима што су отели неку јадну дјевојку  0703_read

Подели на овим сајтовима

Evo, ko kaze da je igranje igrica beskorisno :)

Rogozin: Rusiji potrebniji gejmeri nego tenkisti

Ruskoj vojsci će uskoro biti potrebni ljudi iskusni u igranju kompjuterske igre "Svet tenkova", objavio je danas na svom nalogu na Tviteru zamenik ruskog premijera Dmitrij Rogozin, nakon što je ove nedelje saopšteno da će ruski tenk T-90 biti preuređen tako da njime može da se upravlja daljinski.

A i ovo kazu

Igranje Tetrisa je kao hrana za mozak

Tetris odavno fascinira naučnike, a mnoge studije otkrivaju da Tetris može imati pozitivan uticaj na čovekov mozak i podstaći neke delove da budu efikasniji.

@Anika Free your mind :)
Подели на овим сајтовима

Брзина браћо, брзина, моторика, конекција мозак-рука :)

Мојне ми ту. Кад сам ја давао савјете из стратегије другарима ( а за пуцачине ), број убистава им се повећавао за 50%, гарантовано  :)))

Подели на овим сајтовима

header.jpg?t=1440422092

не знате ви шта је фанатизам :)....оно, кад купите детету сони за рођендан,отмете му га после два дана, да бисте га ви играли...сваку стазу прешла 500 пута, научила све кривине напамет...сви пехари освојени са форд фијестом. :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

@@Снежана,  форд фокус :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

header.jpg?t=1440422092

не знате ви шта је фанатизам :)....оно, кад купите детету сони за рођендан,отмете му га после два дана, да бисте га ви играли...сваку стазу прешла 500 пута, научила све кривине напамет...сви пехари освојени са форд фијестом. :)

Мојој мајци је због Мариа три пута загорио ручак...

Подели на овим сајтовима

Pa jeste, CS prema CoD ti je kao salama prema pecenom butu... :laugh1:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...