pahulja Написано Фебруар 11, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2015 http://vukajlija.com/hihihi/245659Извини, ал нисам издржо Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 11, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2015 Ovo valja da se proba, da se malo podsetimo vremena od pre neki` 30tak godina. Mario je onda bilo nepoznato ime, ali svi su znali za Radisu... :0102_laugh: http://www.freekong.org/welcome.php Милан Ракић, verum est in beer and Плутон је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vecana Написано Фебруар 11, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2015 Nekada sam igrala Caesar 3, Civilization III, Heroes of Might and Magic, Warcraft, Travian... Leleee, baš sam se naigrala. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Фебруар 11, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2015 Jedine dvije igrice koje sam ja igrala a da nisu one sa kartama sto imaju na svakom kompu su Super Mario i jos jednu, mi smo je zvali karting ptica, al ne znam kako se pravo zove obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 11, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2015 da....još uvijek je igram! Прочитах ''ovulation''. Боже, постајем женско, "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Неколико година уназад, кад се сјетим овог драгуља. Такеда заувијек! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Тренутно само ово: Најјача из серије... Милан Ракић and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Jedna lepa vest: Једна од најпознатијих стратешких игара свих времена "Age of Empires II" добиће наставак. Иако је изашла пред крај 20. века, и даље је једна од популарнијих стратегије у реалном времену. Наставак је намењен за ХД верзију игре, коју је сервис „Стим“ избацио пре неколико година и заправо ће бити други откад је избачена освежена верзија. Први наставак The Forgotten, избачен 2013. године, дело је заљубљеника и обожавалаца игре које је „Мајкрософт“ прихватио и објавио као званични наставак. Други наставак још није добио назив, али ће бити развијан као званични пројекат. „Као и са The Forgotten можете да очекујете много садржаја, укључујући нове цивилизације, кампање, модове игре, јединице и још много тога. Уколико вам се више свиђало оригинално Age of Empires II искуство, можете са радошћу да ишчекујете излазак новог наставка“, наводи се у званичном саопштењу. Age of Empires II једна је од најпопуларнијих видео-игара у историји, а донела је бројне новине у жанру стратегија. Након објављивања 1999. године добила је изузетне похвале критичара и играча. Само три месеца након што се појавила у продавницама, продато је више од два милиона копија. Освојила је неколико награда престижних часописа и сајтова, а више пута је проглашавана најбољом стратегијом. Налази се и на бројним листама најбољих видео-игара у историји. http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/1880/%D0%A2%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%98a/1885701/%22Age+of+Empires+II%22+%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B0+%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BA.html Ћириличар, RYLAH and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 "Набавио" и инсталир`о да пробам RYLAH and drvce је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Ja evo skidam Shogun 2 Total War uz Medieval i Rome po meni najbolja i Total War igra. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 3, 2015 Пријави Подели Написано Јун 3, 2015 Спремају четврти део! Avocado, obi-wan and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 3, 2015 Пријави Подели Написано Јун 3, 2015 Спремају четврти део! У складу са "Аватаром"... Иначе, ја почео пре неки дан агента Блашковића у новом "Бетездином" издању Плутон је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 3, 2015 Пријави Подели Написано Јун 3, 2015 Иначе, ја почео пре неки дан агента Блашковића у новом "Бетездином" издању Баш ових дана треба да пређем на 64 бита па да инсталирам и ове нове Вулфенштајне, ни The New Order joш нисам играо, а ред је. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 3, 2015 Пријави Подели Написано Јун 3, 2015 Баш ових дана треба да пређем на 64 бита па да инсталирам и ове нове Вулфенштајне, ни The New Order joш нисам играо, а ред је. Јесте. Само да знаш, има фора кад инсталираш из "народног воркшопа", мора извршни фајл да се преименује, јер игра "неће" да ради како треба без обзира какву "конфу" имаш... Кад инсталираш, ако не рашчивијаш (говорим о ЊуОрдеру), цимни ме овде да ти рекнем Плутон је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 3, 2015 Пријави Подели Написано Јун 3, 2015 Ovi` dana sam ponovo odigr`o KotOR 1, a sad sam u zadnjoj trecini KotOR 2. Ko velim, nisam igr`o nekih 5-6 godina, pa da se podsetim. I opet je vise nego odlicno. Evo po jedan skrin iz oba... Ћириличар, Плутон, drvce and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука