suza Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 gdjeste stigli dali ste jos tu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 Postoji svedočenje Ante Šumanovića koji je bio zatvoren u ćeliji zajedno sa mitropolitom Dositejem, ista sudbina ih zatekla u ćeliji br. 8 u Petrinjskoj ulici. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 Разни фратри, доминиканци, часне сестре.Кад помену часне сестре. Само једно име да кажем: св. свештеномученик Доситеј Загребачки. У болници римокатоличких милосрдних сестара митрополиту Доситеју није указна неопходна лекарска помоћ. "Милосрдне сестре" су га страшно мучиле и понижавале. Свакодневно су на разне начине искаљивале бес над њим, а много су га тукле бичевима. Митрополит Доситеј је после великог инсистирања српске Владе пуштен из "болнице". У прилог податку да је у "болници милосрдних сестара" мучен говори и чињеница да су му "милосрдне сестре" почупале целу браду. Ovdje nekom valjda služe razni fratri, dominikanci, časne sestre, predstavnici Karitasa a dokonce te rimske kurije i Pape (zaboravilo se još valjda samo na katoličke crkvenjake i zvonare pa da spisak svih tih zanimanja i službi u katoličkoj Crkvi bude kompletan) k intenzivnoj libidinoznoj mentalnoj stimulaciji, nije isključeno da bi neki od vas imali vrlo važne i teške apstinenčne probleme i simptome kad bi im zabranili na nekoliko dana bilo šta spominjati ili bilo kako pisati o svim tim raznim fratrima, dominikancima, časnim sestrama, predstavnicima Karitasa, kurijama i Papama. Ovdje se ne radi izgleda ni o nekoj toj konstruktivnoj raspravi radi utvrđivanja neke istine već o pasiji a možda i zavisnosti. Što je sasvim već nekakav drugi problem, zavisnost ni mentalna ni fiziološka nikako nije dobra ni sa hrišćanskog ni sa zdravstvenog aspekta. Šta kažete onda vi na to? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 Разни фратри, доминиканци, часне сестре.Кад помену часне сестре. Само једно име да кажем: св. свештеномученик Доситеј Загребачки. У болници римокатоличких милосрдних сестара митрополиту Доситеју није указна неопходна лекарска помоћ. "Милосрдне сестре" су га страшно мучиле и понижавале. Свакодневно су на разне начине искаљивале бес над њим, а много су га тукле бичевима. Митрополит Доситеј је после великог инсистирања српске Владе пуштен из "болнице". У прилог податку да је у "болници милосрдних сестара" мучен говори и чињеница да су му "милосрдне сестре" почупале целу браду. Ovdje nekom valjda služe razni fratri, dominikanci, časne sestre, predstavnici Karitasa a dokonce te rimske kurije i Pape (zaboravilo se još valjda samo na katoličke crkvenjake i zvonare a da spisak svih tih zanimanja i službi u katoličkoj Crkvi bude kompletan) k intenzivnoj libidinoznoj mentalnoj stimulaciji, nije isključeno da bi neki od vas imali vrlo važne i teške apstinenčne probleme i simptome kad bi im zabranili na nekoliko dana bilo šta spominjati ili bilo kako pisati o svim tim raznim fratrima, dominikancima, časnim sestrama, predstavnicima Karitasa, kurijama i Papama. Ovdje se ne radi izgleda ni o nekoj toj konstruktivnoj raspravi radi utvrđivanja neke istine već o pasiji a možda i zavisnosti. Što je sasvim već nekakav drugi problem, zavisnost ni mentalna ni fiziološka nikako nije dobra ni sa hrišćanskog ni sa zdravstvenog aspekta. Šta kažete onda vi na to? 0110_hahaha vala bas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 Zamisli syd da je tebe odveo u žutu kuću, sve mi mogao da nađe kod tebe osim mozga. Опомена због вријеђања саговорника. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 Ovdje nekom valjda služe razni fratri, dominikanci, časne sestre, predstavnici Karitasa a dokonce te rimske kurije i Pape (zaboravilo se još valjda samo na katoličke crkvenjake i zvonare a da spisak svih tih zanimanja i službi u katoličkoj Crkvi bude kompletan) k intenzivnoj libidinoznoj mentalnoj stimulaciji, nije isključeno da bi neki od vas imali vrlo važne i teške apstinenčne probleme i simptome kad bi im zabranili na nekoliko dana bilo šta spominjati ili bilo kako pisati o svim tim raznim fratrima, dominikancima, časnim sestrama, predstavnicima Karitasa, kurijama i Papama. Ovdje se ne radi izgleda ni o nekoj toj konstruktivnoj raspravi radi utvrđivanja neke istine već o pasiji a možda i zavisnosti. Što je sasvim već nekakav drugi problem, zavisnost ni mentalna ni fiziološka nikako nije dobra ni sa hrišćanskog ni sa zdravstvenog aspekta. Šta kažete onda vi na to?Још када би ти горенаведени..лепо се скупили и тражили опросте за своје зверства почињена над Хришћанима..Где би нам био крај... Ја би први престао причати! 0110_hahaha Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 Па све заклетве су сличне,није ништа посебно ово!Али кад је толико заклетва јака да теби падне на памет да убијеш сестру јер је удата за Србина,онда је то добра заклетва.Али мозак га нема нигде!rato je svako prljavo ,nijedno jos nije pravedno zapisano niodkoga na zemlji ili je bilo rata na zemlji sto je pravedan ,nije mi poznato draga braco Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 Zamisli syd da je tebe odveo u žutu kuću, sve mi mogao da nađe kod tebe osim mozga. Опомена због вријеђања саговорника. dosla sam do zakljucka da ovdje ima malo mladjih bracika jako mladjih Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 Ово је хришћански форум и ред је де се тако комуницира, па имали ми сејо шеснаест или пак шездесет година. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Нико нема намеру да вређа часне вернике, али нећемо дозовлиити да се на крање лицемеран начин покушава водити дијалог. У ту сврху се врши дезавуизација свих оних који су се под папинским благословом и у његово име огрешили о друге - ''Убијаће вас, а говориће да то чине у моје име!'' Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Zamisli syd da je tebe odveo u žutu kuću, sve mi mogao da nađe kod tebe osim mozga. Опомена због вријеђања саговорника. dosla sam do zakljucka da ovdje ima malo mladjih bracika jako mladjih I ja sam dobio opomenu sto sam muslimana nazvao sabanom,pa se nisam bunio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Па све заклетве су сличне,није ништа посебно ово!Али кад је толико заклетва јака да теби падне на памет да убијеш сестру јер је удата за Србина,онда је то добра заклетва.Али мозак га нема нигде!rato je svako prljavo ,nijedno jos nije pravedno zapisano niodkoga na zemlji ili je bilo rata na zemlji sto je pravedan ,nije mi poznato draga braco U ratu ne smes da napadas druge zemlje,smes samo da branis svoju teritoriju i zemlju.Tako je po svetosavskom nacionalizmu koji ja sledim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Vratimo se nasoj temi o Stepincu i odnosu rimokatolicke crkve prema njemu. Prilazem jednu fotografiju: http://www.reformation.org/stepinac1.jpg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 "Исусов херојски свједок, који нам може служити као примјер, био је син ове земље блажени кардинал Алојзије Степинац који се у своме животу морао суочити са три зла 20. стољећа: нацизмом, фашизмом и комунизмом. Вјерност истини стајала га је прогона, затвора и на крају смрти" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Zamisli syd da je tebe odveo u žutu kuću, sve mi mogao da nađe kod tebe osim mozga. Опомена због вријеђања саговорника. ма не зна "потомак витезова" на коју ће страну па вријеђа и понижава људе. зан њега су моји преци, који су побијени у Јасеновцу "гмизавци" за то !није опоменут! овај потомак витезова, сињски алкар и познаваоц аутотохне пољске расе коња... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука