Jump to content

Хоће ли Степинац бити проглашен за свеца?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Neko je napisao da sam branio zlikovce, valjda syd,

Viteže, napisao si da su pobijeni u Jasenovcu "gmizali". O tome se ovde radi, viteže. Ne skreći temu. A komadant Jasenovca je bio Filipović, franjevački monah iz Petrićevca, franjevački samostan koji je posetio rimski papa pre neku godinu i odakle je Filipović krenuo u klanja (Rudare, Dragkulić). To je to, ti što laješ na zvezde. A izjavu da je Pavelić u raju izneo je jedan budistički monah, viteže, tako da je stvarno glupo što ti se to spočitava. Trebalo bi dalaj lama da reaguje, a ne Bozanić ili Benedikt.

Toliko o tvojoj organizaciji, viteže i Lasiću.

A ako ti ovo sa srpskim episkopima i kolaboraciji sa Nemcima prodje, svaka čast.

Vredjas i žrtve, i svetitelje, i episkope.

I na razne nacine branis zlikovce, viteže, sto je mnogo gore za bilo kakvu javnu rec nego licne uvrede koje si mi uputio (nekoliko puta si napisao da sam glup, da nemam mozga; nikakvu satisfakcuju od tebe, viteže i konjovodče, ne očekujem i unapred je odbacijuem).

Omiljeni sistem je ovaj: da postojao je i Pavelić, ali i Srbi su bili saradnici okupatora (Nedića si direktno uporedio sa Pavelićem). A pisao si i o jajarama i beskičmenjacima, sto je valjda trebalo da znači da je i dobro što su nas ustaše toliko klale, kada smo mi Srbi takvi.

To je odvratan postupak i neka ti sluzi na čast; a što si svoje mrtve pretke prizivao ovde, samo si ih obrukao.

(Samo inferiorci pišu o svojim "slavnim" precima, i kada ih niko za to ne pita.)

Nikada se ne bi spustio na tvoj nivo da ti uvredom mrtvih odgovaram uvredom.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 397
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ајде и ја нешто да додам овде.Мислим да се брат Завиша у морио од ове теме и да је изреволтиран,па је написао ово што је написао,а што заиста не мисли.То је моје мишљење,Завиша,ако грешим,праштај facenew22222222.Тема је тако комплексна,а опет једноставна.Треба само признати грешке у овом случају Римокатоличке цркве,које је починила,а које Српски народ може и жели да опрости,а не да се  злочини оправдавају,злочинци проглашавају свецима.Једноставно,зар не?

ја сам јако мало писао на ову тему али ако можемо  да оправдавамо увреде и провокације због заморности теме и томе слично ево и ја ћу  рећи "ШОКАЦ ПОЧЕО ДА ЛАЈЕ" ово кажем само због заморности теме и због мог праддјед-стрица и његове жене и четворо дјеце што поклаше у Јасеновцу, ово ћу речи и због оног мог што га  "крстише" 1942 као Анту а он Милан, Србин из Поткозарја, и ово сам рекао због свих оних које су шокчили, клали и у јаме бацали а онај злочинац Алојзије ћутао, какав је он надбискуп био кад није знао шта му ради клир ОДГОВОРАН ЈЕ ПРЕД СВИМА НАМА И ПРЕД БОГОМ! ЗА МЕНЕ НИКАДА НЕЋЕ БИТИ НИШТА ВЕЋЕ ДО ОБИЧНИ РАТНИ ЗЛОЧИНАЦ!!! какави светци какви бакрачи З Л О Ч И Н А Ц ФАШИСТИЧКИ! а да ово сам рекао и због тога што је мој дјед шутирао главу свог рођеног ујака јер није знао шта је!!!  све сам рекао јер сам "испровоциран"!!!

Ne znam šta su šokci, al moji su na konjima jurišali na tenkove, dok su tvoji gmizali, mi nikad nismo lajali nego smo ujedali, klali vas nisu nikad moji za koje kažeš da lajemo, mi i kad lajemo ne lajemo na zvezde a nikad nismo klali nego smo viteški ubijali i kad smo ubijali.

pojasni šta si ovde mislio pod "dok su tvoji gmizali"

Сумњам да ће да ти одговори, директно неће сигурно.. вјероватно ће бити  одговор цитиран из НЕКЕ књиге или пак одговор о плавој крви у породици...

Подели на овим сајтовима

Ајде и ја нешто да додам овде.Мислим да се брат Завиша у морио од ове теме и да је изреволтиран,па је написао ово што је написао,а што заиста не мисли.То је моје мишљење,Завиша,ако грешим,праштај facenew22222222.Тема је тако комплексна,а опет једноставна.Треба само признати грешке у овом случају Римокатоличке цркве,које је починила,а које Српски народ може и жели да опрости,а не да се  злочини оправдавају,злочинци проглашавају свецима.Једноставно,зар не?

ја сам јако мало писао на ову тему али ако можемо  да оправдавамо увреде и провокације због заморности теме и томе слично ево и ја ћу  рећи "ШОКАЦ ПОЧЕО ДА ЛАЈЕ" ово кажем само због заморности теме и због мог праддјед-стрица и његове жене и четворо дјеце што поклаше у Јасеновцу, ово ћу речи и због оног мог што га  "крстише" 1942 као Анту а он Милан, Србин из Поткозарја, и ово сам рекао због свих оних које су шокчили, клали и у јаме бацали а онај злочинац Алојзије ћутао, какав је он надбискуп био кад није знао шта му ради клир ОДГОВОРАН ЈЕ ПРЕД СВИМА НАМА И ПРЕД БОГОМ! ЗА МЕНЕ НИКАДА НЕЋЕ БИТИ НИШТА ВЕЋЕ ДО ОБИЧНИ РАТНИ ЗЛОЧИНАЦ!!! какави светци какви бакрачи З Л О Ч И Н А Ц ФАШИСТИЧКИ! а да ово сам рекао и због тога што је мој дјед шутирао главу свог рођеног ујака јер није знао шта је!!!  све сам рекао јер сам "испровоциран"!!!

Ne znam šta su šokci, al moji su na konjima jurišali na tenkove, dok su tvoji gmizali, mi nikad nismo lajali nego smo ujedali, klali vas nisu nikad moji za koje kažeš da lajemo, mi i kad lajemo ne lajemo na zvezde a nikad nismo klali nego smo viteški ubijali i kad smo ubijali.

pojasni šta si ovde mislio pod "dok su tvoji gmizali"

Сумљам да ће да ти одговори, директно неће сигурно.. вјероватно ће бити неки одговор цитиран из НЕКЕ књиге или пак одговор о плавој крви у породици...

Ili će stići neki dragoceni podatak o poljskom pokretu otpora, ili neko obaveštenje šta se na wikipediji piše o caru Jusitnijanu.
Подели на овим сајтовима

syd немој да се уносиш са њим много.Он није свестан како функционише католилка црква.Не зна да њихови свештеници уче другачије црквене постулате,немају библију да могу сами да проучавају.Њима је то наметнуто и они не смеју ништа да питају.Немој много да се уносиш,боље узми за то време и потрошену енергију прочитај неку књигу.

Подели на овим сајтовима

Ne znam šta su šokci..

Sokci je naziv za pokatolicene Srbe koji su prestali da se krste sa tri prsta vec su poceli da se krste sa otvorenom sakom, pa od sake nastalo sakci- sokci.

Bog neka vam bude milostiv....i ovakvim lazima i ovakvom pljuvanju  sto pisete  na forumu....

I nitko se ne osjeca da drugoga vrijedja...?????

Postoji li igde na svetu neko mesto gde srbi nisu "jadni" i ugrozeni...osim Srbije..?

Подели на овим сајтовима

Ne znam šta su šokci..

Sokci je naziv za pokatolicene Srbe koji su prestali da se krste sa tri prsta vec su poceli da se krste sa otvorenom sakom, pa od sake nastalo sakci- sokci.

Bog neka vam bude milostiv....i ovakvim lazima i ovakvom pljuvanju  sto pisete  na forumu....

Postoji li igde na svetu neko mesto gde srbi nisu "jadni" i ugrozeni...osim Srbije..?

ја мртве нисам никоме дирао, боље прочитај страницу-две уназад, то за "ШОКЦЕ" што сам рекао нисам рекао никоме директно смо сам наводио  "ситуацију"... и никога нисам тиме увриједио, шта више Завиша није знао шта то значи па су се браћа подрудила да објасне а сад колико су њихове констатације прецизне и тачне нека особа која се за  информацију интересовала   исту  и провјери... далке мислим да смо помогли човјеку а схвати нову ријеч и њено значење и уврсти је у свој вокабулар!

Подели на овим сајтовима

Ne znam šta su šokci..

Bog neka vam bude milostiv....i ovakvim lazima i ovakvom pljuvanju  sto pisete  na forumu....

Ne nerviraj se Kajo i ne obaziri se na njih, nisu svi oni takvi i tako ostrašćeni. Ja ih znam mnogo tih drugačijih. Njih ostavi nek se raspravljaju s hrvatskim pravaškim blokom i ustašama, po njihovim tamo tim nacionalističkim i navijačkim Forumima. Izgleda da ni ne mogu jedni bez drugih! Šokci zbog šaka, onda bi to imala biti ŠOKA valjda, ma nije to vrijedno ni komentarisati takve te gluposti.

Подели на овим сајтовима

U pravu si, brate, ovo za knjige. Upravo čitam Pitera Brauna, Uspon hrišćanstva na Zapadu. Teška i zanimljiva knjiga o periodu ranog srednjeg veka u zapadnoj Evropi.

A, dobro on zna kako funkcioniše ta rimokatolička organizacija. Zato i to radi.

U redu, samo budi i dalje happy što si u takvoj toj svojoj organizaciji koja god da je i ne spamuj više!

Подели на овим сајтовима

Затворићу ову тему,наставите ли да ми идете на ганглије!

Има ли једне теме где се сусрећу Срби са Хрватима,муслиманима,шиптарима,ванземаљцима,троглодитима и осталима да се нису ухватили за вратове? Треба ли да преиспитујемо сврсисходност постајања међурелигијског дијалога? Хоћете ли да угасимо међурелигијски дијалог? Који вам је андрак,бре!? Умете ли ишта осим да се препуцавате и свађате!? Који сте ви...

Још једна једина реч која није у духу топика и нормалног разговора и закључавам је, а појединце ћу помно пратити и,највероватније,врло брзо дезинтегрисати...и то заувек!

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Има ли једне теме где се сусрећу Срби са Хрватима,муслиманима,шиптарима,ванземаљцима,троглодитима и осталима да се нису ухватили за вратове? Треба ли да преиспитујемо сврсисходност постајања међурелигијског дијалога? Хоћете ли да угасимо међурелигијски дијалог? Који вам је андрак,бре!? Умете ли ишта осим да се препуцавате и свађате!? Који сте ви...

Још једна једина реч која није у духу топика и нормалног разговора и закључавам је, а појединце ћу помно пратити и,највероватније,врло брзо дезинтегрисати...и то заувек!

Ја мртве никоме нисам дирао да сам тако нешто само и споменуо било би 35 опомена и вјерватно бан, увриједио ми је породицу

тражим само или да се извини или да га опоменете по том питању.

ја ако сам кога на такав начин увриједио  ДЕЗИНТЕГРИШИ брате одмах!

Подели на овим сајтовима

Solomon Kane: Има ли једне теме где се сусрећу Срби са Хрватима,муслиманима,шиптарима,ванземаљцима,троглодитима и осталима да се нису ухватили за вратове?

Radi takvih tih svađa i sličnih natezanja nam se raspao i naš panslavistički sajt koji ni sad ne možemo poslije pola godine da ga obnovimo a međuvremenu su se tamo "vlade" uhvatili takvi ti naši slavenski neopogani, s kojima mi nećemo da imamo ništa zajedničko. A hvala bratu Sydu i bratu marku_13, вуку и Бартендазу i svima ostalim na razjašnjavanju zbog čega se to ustvari desilo i što se slaže nažalost s nekim mojim tim pozorovanjima. Jer radi toga sam između ostalog ovdje kako privatno tako i po službenoj dužnosti da to utvrdim i radi toga najviše sad intenzivno obilazimo srpske i hrvatske Forume, vjerske i civilne. Na osnovu rezultata i informacija koje tu sakupime mislimo definirati našu dalju strategiju u sljedećoj godini i način javnog djelovanja na internetu i svugdje drugdje. Kako sam rekao bio sam članom starješinstva poznatog panslavističkog sajta Slavic Unity koji postoji i danas ali NEMA VIŠE NAŠU AKREDITACIJU NI LEGITIMACU; ZNAČI ODOBRENJE NI LICENCU OD NAS, mi iza njega više ne stojimo i nama nije vše autorizovan jer je sad u rukama neopagana koji ne čine ni 2 % slavenske populacije. I ovdje sam dijelom i zato kako bi utvrdio šta se dešava ovdje, šta ljudi tu misle o slavenskoj slozi itd. Hvala vam na informacijama!

Подели на овим сајтовима

Извините се искрено,од срца,као прави Хришћани,један другоме,почните да водите нормалан дијалог и не свађајте се више...а ако не можете то да урадите,онда више немојте комуницирати и неће бити проблема...то вам је мој братски предлог...који дајем само једном.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...