Sherlock H. Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Zasad budi ti toj djevojci najbolji drug Ovo ako hoces da potvrdis i triput da zapecatis friendzone. Снежана and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Ako nema druge mogućnosti, bitno je imati kontakt, kome je stalo, prilagodjava se. Шиле_95 је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Ej Шиле ја бих ти само на нешто скренула пажњу. Види, ја не знам да ли треба да одустајеш или шта већ да радиш, то ћеш ти једини моћи да знаш кад се мало искристалишу ствари. Имала сам ја веееликих љубави (мада из ове перспективе то су биле само дуууугачке заљубљености - али то већ како волиш се развија у теби временом и мења јер се и сам мењаш) које су биле изнутра јако трагичне, иако се дешавало ту и тамо да се сусрећемо и тако. Углавном кад ми је у једном тренутку буквално досадило да се ништа специјално не дешава у тој мојој љубави, осим оних силних замишљаних сусрета, могућих разговора, планирања једно педесет опција ,,шта ћу ако га сретнем'' и сл., тад ми је синуло - свака комуникација која није лицем у лице не ваља. Ти ако то радиш (а сви волимо да маштамо о онима који нам се свиђају, хтео-не хтео много шта ће те подстаћи да мислиш на њу) - то је по мени погрешан пут, који те касније узнемирава. Можда је боље да се концентришеш на то какав контакт са њом имаш у тренутку када је она у твојој близини, што значи не поруке преко чета, него у живо Теби се она за ово време увукла под кожу на-скроз, па ил' да разбијаш илузију, ил' да ту силну менталну енергију искористиш као покретач да радиш нешто конструктивно (а ако овако поставиш ствари ти свакако добијаш) Значи (да скратим причу) - сеци свако развијање приче у глави, причај са њом уживо LISA, Драшко, Шиле_95 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шиле_95 Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 ...Значи (да скратим причу) - сеци свако развијање приче у глави, причај са њом уживо Хвала ти. Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Ako ti je stalo i ako je volis, onda se bori za tu zenu covece! Pa i ako nije bas, bas zaljubljena u tebe, nema veze, zaljubice se, daj joj sansu! Шиле_95 је реаговао/ла на ово 1 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Ти си још прилично млад. И ниси у причи с њом. Видим да си искрен, па ћу и ја бити. Мене моје никад није прошло. Били смо заједно неколико година, на корак од брака и изненада, по договору... свако на своју страну. Сада, он има жену и дете, ја немам ни жену , а ни дете. Шалим се. Поента је да ме једноставно није прошло. Да ли због присутног великог интензитета емоција или нечег другог, не знам. Покушавала сам да не мислим, да пуно радим, избегавам максимално да причам о томе, не живим на истом месту , не знам шта да кажем... Неке ствари (и особе ) се ваљда не заборављају тако лако и што је најгоре на бирају место ни време кад ће да изврше атак на срце и да те заболе... Немам објашњење зашто је то тако. И не усуђујем се више ником да дајем савете. Али ти желим срећу и са што мање буре. Данче*, Шиле_95 and milijan75 је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Teško onome kome se, posle mnogo godina pruži prilika da provede noć sa nekom od svojih najvećih ljubavi koju nikad nije takao! Ostaće bez ičega u srcu, siromašniji za jednu najlepšu bajku. Kada se uveri da se ne razlikuje od drugih žena, da nije ni bolja, ni lošija, tačnije da nije bila ni iz bliza vredna onolike patnje, i da joj je svu vrednost koju je posedovala ustvari rasipnički poklanjala samo ta neuzvraćena ljubav. Hoću svoju ljubav natrag!— Momo Kapor ВИЛМА, milijan75, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
logdanov Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Брате, за нас хришћане, љубав је озбиљна ствар. Бог је љубав; љубав је непролазна, док су вера и нада пролазне; Љубав је циљ нашег живота. Али је љубав уједно и тајна, зато што долази по благодати, на крају подвига. Љубав према ближњем, задобија се постепено. Прво имамо симпатију према некоме, затим имамо однос, а љубав треба да буде исход борбе у том односу, борбе са собом и својим слабостима, резултат одрастања и узрастања. Имати љубав према према ближњем значи имати однос који неће проћи. Зато можемо рећи да се баба и деда воле, ако видимо да заједно чине комплет. Њих двоје и Бог (Љубав). 2у1=3у1. Шиле_95 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
logdanov Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Брате, за нас хришћане, љубав је озбиљна ствар. Бог је љубав; љубав је непролазна, док су вера и нада пролазне; Љубав је циљ нашег живота. Али је љубав уједно и тајна, зато што долази по благодати, на крају подвига. Љубав према ближњем, задобија се постепено. Прво имамо симпатију према некоме, затим имамо однос, а љубав треба да буде исход борбе у том односу, борбе са собом и својим слабостима, резултат одрастања и узрастања. Имати љубав према према ближњем значи имати однос који неће проћи. Зато можемо рећи да се баба и деда воле, ако видимо да заједно чине комплет. Њих двоје и Бог (Љубав). 2у1=3у1. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
logdanov Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 2у1=3у1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Prike postoje dve vrste zena i od oba se ludi... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
logdanov Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Да ли ти искрено и непролазно волиш девојчицу која тебе воли, али жели да буде с другим? Да ли си на крају подвига? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 p.s. ja mislim da ne volis da si samo zaljubljen.... nezogdno je nauciti da razlikujes ljubav i zaljubeljenost oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
logdanov Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Све што је мање од тога, зове се трагање или борба да се љубав задобије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 inace za zaljubljivanje ti kazme iz licnog iskustva nisam puno stariji od tebe cesto se tako zacopam pa me drzi godinama.. bar pre... sad me drzi mesec dva tri.. pa prodje... iluzija obicna veruj mi... zaljubis se u nesto sto istripujes o tim devojkama ne u nesto sto je istina.. lazes sm sebe bukvalno... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука