Jump to content

Zagledan u nju

Препоручена порука

Мене моје никад није прошло.

Ни мене моје неће, сигуран сам. :/

ja mislim da ne volis da si samo zaljubljen....

Брате, осећам да није тако. Знам јако добро шта је заљубљенсот, она траје и прође... А љубав, она траје и траје, не престаје... бар код мене
Подели на овим сајтовима

Па то се не зна да ли ће те проћи или не, свачија прича је другачија... У незгодним си годинама и прерано је о томе говорити... А није ништа ни почело. Ја да сам унапред знала сценарио, побегла бих од њега главом без обзира. Другарица ми је пуно пута говорила: Бог на 1.месту и била је потпуно у праву. Води рачуна где ти је срце, то ти је главни орган, немаш га за расипање. Немој имати никакве филмове. Фасцинантно је гледати докле људи успеју да стигну пуштајући себи филмове у глави, а да другу страну то уопште не занима.  :)))  Ако не иде, па Боже мој, ко зна зашто је то добро. Ствари нису увек онакве какве се нама чине. Занимај се нечим другим што волиш, док се то не разјасни. Бар бих ја тако.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Поздрав, Шиле, хајде да ти и ја мало испаметујем на ову тему, као прекаљени и искусни пружач неузвраћених љубави :)

Био сам куд и камо старији него ти сада када су ми се дешавале такве ствари и одмах да кажем да је то ситуација коју никоме не бих пожелио, а десило ми се два пута.
Дефинитивно има нечег, наизглед узвишеног, у томе да дајеш љубав за коју не очекујеш ништа за узврат

(Овако вели Никола из 357: - Jeste li ikada patili zbog neuzvraćene ljubavi?

“To ne postoji. Neuzvrаćenа ljubаv je onа kojа se očekuje. Ljubаv nije pozаjmicа. Ko čekа dа mu se ljubаv vrаti imа ozbiljаn psihopаtološki problem. Ljubav nije auto ili lopata za snijeg.”)

али свако има права да буде вољен, живот пролази, колико се исплати чекати на некога кога никада нећеш дочекати...
И мени су људи говорили "буди уз њу, пружај јој подршку, буди пријатељ, видјеће она да си ти прави, бла бла", али то се дешава само у америчким романтичним комедијама.
Е, сад, има ту и друга ствар, када гледам из ове перспективе уназад (супруга, син и други на путу) видим да ми је једно такво искуство отворило очи и да сам морао то да прођем да бих нашао, тј видио праву љубав, ону која не само узима него и даје. Зато на те случајеве и не гледам као на изгубљено вријеме, али да сам остао у том сљепилу, данас не бих имао никога.

Можда и најбољи опис friendzone ситуације сам нашао овдје (да простите)
http://vukajlija.com/evnuh-sa-erekcijom/599408#comment_2224343

Праштај.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...