Jump to content

Тетоваже

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 11. 9. 2013. at 13:42, Јевсевије рече

Апостол Павле то лијепо каже у својој Првој Посланици Коринћанима: "Не знате ли да сте храм Божији и да Дух Божији обитава у вама? Ако неко разара храм Божији, разориће њега Бог; јер је храм Божији свет, а то сте ви"  (1. Кор 3, 16 - 17)

Тетоважа скрнави храм Божији и не приличи православном хришћанину да се тетовира, па то био Крст, Анђео Божији или чак Христос са Богородицом! 

Ако неко разара храм Божији, разориће њега Бог! Страшне ријечи...

Pa ja videh i građevine koji predstavljaju hramove Božije, pa sve poukrašavane i ofarbane

Подели на овим сајтовима

Žedni, ja ću ti ispričati moje iskustvo kao roditelja. Imam sina koji je otprilike tvoje godište, pre par godina je hteo da buši uši, i peobušio ih je, nosio je minđuše nekih pola godine, onda je postao alergičan na srebro, to je batalio. Posle toga mu je dunulo da radi pirsing na jeziku, naravno da je palo prijateljsko ubeđivanje da to ne radi, kada sam videla da ne odustaje, zajedno smo tražili profesinalni studio, terala sam ga da ispira usta svakih 15min...za dva meseca progutao je 5-6 onih "kapica" dosadilo mu je, pirsing je skinuo sam... Onda je došao na ideju da se blajha...izblajhao se 2 puta, i kada je video da nije lako danas ni plavušica biti, odustao je... Ostalo mu je još da se tetovira, ali pošto je i on ukapirao da je kod njega sve to prolazno, rekao mi je da u koliko odluči da se tetovira (što mu za sada ne pada napamet), kupi će one tetovaža rukave...

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 11. 9. 2013. at 14:15, Снежана рече

Žedni, ja ću ti ispričati moje iskustvo kao roditelja. Imam sina koji je otprilike tvoje godište, pre par godina je hteo da buši uši, i peobušio ih je, nosio je minđuše nekih pola godine, onda je postao alergičan na srebro, to je batalio. Posle toga mu je dunulo da radi pirsing na jeziku, naravno da je palo prijateljsko ubeđivanje da to ne radi, kada sam videla da ne odustaje, zajedno smo tražili profesinalni studio, terala sam ga da ispira usta svakih 15min...za dva meseca progutao je 5-6 onih "kapica" dosadilo mu je, pirsing je skinuo sam... Onda je došao na ideju da se blajha...izblajhao se 2 puta, i kada je video da nije lako danas ni plavušica biti, odustao je... Ostalo mu je još da se tetovira, ali pošto je i on ukapirao da je kod njega sve to prolazno, rekao mi je da u koliko odluči da se tetovira (što mu za sada ne pada napamet), kupi će one tetovaža rukave...

hehe..Poučno.. :) Zato se ja i premišljam :) :) Šta posle da radim :O :D

Подели на овим сајтовима

On 11. 9. 2013. at 13:47, Odahviing рече
Pa ja videh i građevine koji predstavljaju hramove Božije, pa sve poukrašavane i ofarbane

Немој само да гледаш, уђи унутра и помоли се! :)

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

ja se ne bi tetovirala

ali   :))) 

postoje sad samolepljive tetovaže koje izgledaju kao prave , ne provaljuje se uopšte da je lažnjak

e te bi tetovaže nosila :aplauz:

imala sam i iscrtanu tetovažu koja je trajala 6 dana ( šminka na alkoholnoj bazi koja se ne skida vodom )

slika samolepljive tetovaže , yakuza ,  ( ako administracija misli da je slika neprimerna , oprostite i obrišite je)

YAKUZA_ONE_TATTOOEDNOW.COM_grande.JPG?39

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

On 23. 11. 2013. at 22:38, Mironosica рече

ja se ne bi tetovirala

ali   :))) 

postoje sad samolepljive tetovaže koje izgledaju kao prave , ne provaljuje se uopšte da je lažnjak

e te bi tetovaže nosila :aplauz:

imala sam i iscrtanu tetovažu koja je trajala 6 dana ( šminka na alkoholnoj bazi koja se ne skida vodom )

Ipak ti se sviđaju...ili?

Подели на овим сајтовима

On 23. 11. 2013. at 22:47, Mironosica рече

mali procenat mi se sviđa

i ne na svakome

ne sviđaju mi se toliko da bi se istetovirala

Hm...shvatam. U tom slučaju mani se čunga-lunga art-a.

Kod nas kažu, ili kuj  il' ne mrči  1324_womens

(i gdje baš izabra onoga sa lotosovim cvijetom? :D ) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...