konstantin Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 A neces WMA??? 0705_read Razocarao si me,aldobro izabrao si rodoljuba Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 njega nosim u srcu.... kao i još Neke....... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 ТЕТОВАЖЕ су тема,вратите се теми. staru tetovazu ostavila... novu dovrsavam postepeno.... i dalje sam ista bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 најбоље на челу истетовирати се шестицама, то је највећа храброст за хришћанина. 4chsmu1 4chsmu1 Gandalf Sivi је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja888 Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Ima stvarno lepih tetovaza i oduvek sam zelela neku,..ali otkad sam se krstila i usla u Crkvu nemam herca, ni za tetoviranje,a ni za mnoge druge stvari. Pirsing-odstranjen. Two wrong doesn't make it right Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IgorEr Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Како сам нов на овом форуму, желео бих да се мало боље представим 0205_whistling а то бих учинио отварањем једне нове теме. Надам се да ова тема не постоји већ негде на форуму, а ако и постоји, верујем да ће администрација учинити већ оно што се чини у таквим ситуацијама... Дакле, тетоваже... Имам доста пријатеља који имају бар једну тетоважу, и иако ме то апсолутно никада није привлачило, могу ипак да прихватим то да нас има разних, и да једноставно неки људи то воле и да је неким људима то лепо. Међутим, оно што немогу да схватим, јесте тетовирање крста или лика неког светитеља, а што је постало масовна појава. Јер ако неко нађе за потребно да истетовира на себе те мотиве, значи да му онда ти мотиви значе. Али онда управо долазим до другог закључка, када им то већ толико значи, зашто онда ту љубав и приврженост не покажу на неки други, одговарајући начин, на начин који одговара духу вере и Православља? Волео бих да видим и друга мишљења, и да ме неко и исправи ако грешим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gresni Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Како сам нов на овом форуму, желео бих да се мало боље представим bendoff а то бих учинио отварањем једне нове теме. Надам се да ова тема не постоји већ негде на форуму, а ако и постоји, верујем да ће администрација учинити већ оно што се чини у таквим ситуацијама... Дакле, тетоваже... Имам доста пријатеља који имају бар једну тетоважу, и иако ме то апсолутно никада није привлачило, могу ипак да прихватим то да нас има разних, и да једноставно неки људи то воле и да је неким људима то лепо. Међутим, оно што немогу да схватим, јесте тетовирање крста или лика неког светитеља, а што је постало масовна појава. Јер ако неко нађе за потребно да истетовира на себе те мотиве, значи да му онда ти мотиви значе. Али онда управо долазим до другог закључка, када им то већ толико значи, зашто онда ту љубав и приврженост не покажу на неки други, одговарајући начин, на начин који одговара духу вере и Православља? Волео бих да видим и друга мишљења, и да ме неко и исправи ако грешим. Pre nego li pocnu sa citatima Sv.Pisma i duboko-teoloskim tumacenjima izvesnog fenomena. Zelim da ti iznesem svoj stav. Moje misljenje je da to nije, kako mnogi vole da kazu, smrtni greh ili slicno. Pisacu i kasnije kada uhvatim vremena imam nekoliko zanimljivosti vezano za ovo! Hvala za temu .mislise. ekstra http://dodjigospode.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Игоре добродошао на форум .mislise. спојили смо тему Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IgorEr Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Игоре добродошао на форум спојили смо тему Хвала! facenew22222222 Трудио сам се да прегледам све теме, али од вишка глава не боли... 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Dobrodošao brate. 0409_feel Imam identičan stav po pitanju tetoviranja kao i ti, mislim da sam na nekoj temi već pisala o tome...stvarno mi je grozno kad vidim na nekom istetoviranog svetitelja i tome slično, i to onako uočljivo...to mi više liči na mafijaški fazon nego hrišćanski facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 мени неки дан један "друг из средње" видно пијан каже да ће да тетовира Богородицу преко цијелих леђа. дошло ми да му свежем шамарчину ал ногом! greengrin prstgore страшно! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 мени неки дан један "друг из средње" видно пијан каже да ће да тетовира Богородицу преко цијелих леђа. дошло ми да му свежем шамарчину ал ногом! prstgore :bla: prstgore страшно! Trebao si da ga odvališ da se osvesti greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 ја би највише волео да редовним причешћивањем и богоугодним животом доказују своју приврженост Богу, него сликањем, тим површним приступом проблему. мени то бодење и прављење обојених ожиљака све више личи на оне римокатолике који се шибају и остављају ожиљке по себи како би показали своју приврженост. прикривена гордост. сем тога што не знам нити једног тетовираног светитеља, који би указао на било какву позитивну страну тетоважа, пошто су у сва времена постојале. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Ja iskreno nikad ne bih tetovirala nekog Svetitelja na sebi.Tatoo posmatram kao neki vid umetnosti i tako ga tretiram. http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 има мање савршених платна од човека kriminalac клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука