Јелена011 Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Goku, neeee. U kvalitet rada ove devojke ne ulazim, ali ako je ona hottest sto azija ima da ponudi nije ni primaci Ajli. Jaoj ja imam problem s tetovazama jer sam kukavica za take stvari, ali nesto malo bih jednog dana volela da imam. Ono sto mi je veca zelja od toga su busne usi, kao maloj su mi ih probusili, nosila sam one medicinske mindjuse i kad sam presla na obicne kuku i lele. Secam se u Kotoru su mi busili usi i tetka mi je poklonila divne zlatne mindjuse sa certi brilijanta...ali niko nije tada znao da sam ja alergicna na zuto zlato tj valjda bakar...i od tad ceo zivot muku mucim sa usima, te rupice su odavno zatvorene, a malo malo pa mi se stvore cepici gnoja unutra..niko nije znao da mi kaze kako da to sredim i da mogu ponovo da izbusim usi, a to mi je ogromna neostvarena zelja. Goku је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Сувише волим своје тело да бих икада овако нешто урадила. Можда сам грозна, али мени је ово фуј, а да не улазим у духовну димензију. Описивао је о.Арсеније чини ми се у 2.делу "Бог и рокенрол"... kamila је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 @ Гоку Уметност нема конкуренцију Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 @Goku, u pitanju je minimalistički stil, ili - Simple line tattoo, trenutno vrlo aktuelan u ovoj industriji. Mlada koleginica to radi dobro, jedino zamjeram jer nije ispoštovala kriterijume koje ova vrsta djelatnosti nalaže, a to je zaštita na radu. Mašinica nije zaštićena, a to je veliki propust.@Јелена011, dešava se intolerancija prema metalima, pa bili on plemeniti ili ne. Opet se dešava da se stekne imunitet, pa jednog dana korisnik može uživati u nakitu koji god da izabere. Bušenje resice nije komplikovano, i to što opisuješ je samo čepić, koji je našao mjesto u kanalu, i vrlo jednostavno se odstranjuje. Može se bušiti na isto mjesto, ali ja predlažem samo iglu, nikako pištolj za bušenje. Na kraju, toliko pozicija ima, i nije ušna resica jedino mjesto na kojem bi mogla staviti nakit, a ako imaš još kakvih pitanja, stojim ti na raspolaganju.@Anika, Ovaj način izražavanja je ličan. Razlozi su mnogo dublji nego pretpostavljamo, ali neću ulaziti u diskusiju o tome, posebno ne sa osobom koju apsolutno ne vidim u toj priči. Dešava se i da odbijem klijenta, mada on/ona žele da ukrase na ovaj način svoje tijelo, pa bilo tetovažom, ili pirsingom, ali negdje ih ne vidim kao sigurne u želji, i prolongiram posao dok sami ne shvate da im to i nije potrebno. Svoje tijelo možeš voljeti na razne načine, i ja poštujem svaki, jer je to stvar ličnog izbora. Nisi grozna, samo ne pripadaš svijetu koji podržava ovu umjetnost, što ja i prihvatam...ružno je reći za nekoga -Fuj, jer svako ima pravo na svoj izbor. Ukoliko lični izbor ne ugrožava bilo koga iz okruženja, ne vidim razlog za takav animozitet. Moram reći da su moji klijenti i sveštena lica, vjerovala ti meni ili ne...tetovirala sam ih, i to su predivna iskustva. Moj studio je jednom prilikom ugostio u isto vrijeme sveštenika i jedno nesretno mlado biće, koje je krenulo putem kojim nije trebalo. Ne mogu ti opisati moju sreću, kada je nesretni mladić zagrlio divnog sveštenika i zahvalio mu se na svakoj riječi koju mu je uputio. To mi se desilo prošle nedelje....a taj osjećaj sreće ne prolazi. Ako i ti imaš kakvih pitanja, stojim ti na raspolaganju, draga Anika Paradoksologija, Биљана, -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Uopste se nisam nikome licno obracala. Nema potrebe da se osecas prozvanom. Postujem svaciji rad. Samo sam rekla da ja to ne volim i mislim da postoje i kreativniji nacini da se covek izrazi i ispolji svoju razlicitost. Ili ljubav prema nekoj bitnoj osobi, sto mnogi pokazuju upravo preko tetovaza. Nista me vise ne cudi, kako postoje svestenici koji puse (znam neke koji nemaju nista protiv dzointa), tako verujem da postoje medju njima i ljubitelji tetovaza. Mnogi sportisti se takodje tetoviraju, sto je iz mog ugla malo kontradiktorno sa zdravim nacinom zivota. Volim umetnost, ali ne i saranje sosptvenog tela. Nemam pitanja, hvala. kamila је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 18 minutes ago, Anika рече Nema potrebe da se osecas prozvanom. Ne osjećam se prozvano, niti sam pokazala tako nešto. Hvala, Anika Биљана је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 43 minutes ago, Сања Т. рече @ Гоку Уметност нема конкуренцију Има када је у питању ласкава титула како ословише ову Кореанку С обзиром да сам теби упутио експлицитан комплимент на оној теми о најљепшим женама и дјевојкама на форуму (на који, бај д веј ниси узвратила на панданској теми о мушкарцима, чисто да уђе у записник), дозволи и да Ayli упутим макар овако имплицитан комплимент овдје Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 1 minute ago, Goku рече Има када је у питању ласкава титула како ословише ову Кореанку С обзиром да сам теби упутио експлицитан комплимент на оној теми о најљепшим женама и дјевојкама на форуму (на који, бај д веј ниси узвратила на панданској теми о мушкарцима, чисто да уђе у записник), дозволи и да Ayli упутим макар овако имплицитан комплимент овдје Hvala, Goku ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 3 hours ago, Јелена011 рече Goku, neeee. U kvalitet rada ove devojke ne ulazim, ali ako je ona hottest sto azija ima da ponudi nije ni primaci Ajli. Jaoj ja imam problem s tetovazama jer sam kukavica za take stvari, ali nesto malo bih jednog dana volela da imam. Ono sto mi je veca zelja od toga su busne usi, kao maloj su mi ih probusili, nosila sam one medicinske mindjuse i kad sam presla na obicne kuku i lele. Secam se u Kotoru su mi busili usi i tetka mi je poklonila divne zlatne mindjuse sa certi brilijanta...ali niko nije tada znao da sam ja alergicna na zuto zlato tj valjda bakar...i od tad ceo zivot muku mucim sa usima, te rupice su odavno zatvorene, a malo malo pa mi se stvore cepici gnoja unutra..niko nije znao da mi kaze kako da to sredim i da mogu ponovo da izbusim usi, a to mi je ogromna neostvarena zelja. Veruj mi, iz iskustva, bušenje je veća frka od tetoviranja Ja sam zaspala pri poslednjoj tetovaži (ne računam obrve, to boli k'o sam đavo, a i ne računam je u tetove), a kad bušim nešto sva se ukočim, zgrčim jer nije ni malo prijatno. I da, moja majka je alergična na zlato, pa sam je u njenoj pedesetoj vodila kod pirsera da joj probuši uši i smestile smo tada minđuše od hirurškog čelika unutra, a nakon zarastanja fura srebrne i nema frke. https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 5 minutes ago, Santi рече Veruj mi, iz iskustva, bušenje je veća frka od tetoviranja Ja sam zaspala pri poslednjoj tetovaži (ne računam obrve, to boli k'o sam đavo, a i ne računam je u tetove), a kad bušim nešto sva se ukočim, zgrčim jer nije ni malo prijatno. I da, moja majka je alergična na zlato, pa sam je u njenoj pedesetoj vodila kod pirsera da joj probuši uši i smestile smo tada minđuše od hirurškog čelika unutra, a nakon zarastanja fura srebrne i nema frke. A da vidimo mi te tetovaze? Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 1 hour ago, Goku рече Има када је у питању ласкава титула како ословише ову Кореанку С обзиром да сам теби упутио експлицитан комплимент на оној теми о најљепшим женама и дјевојкама на форуму (на који, бај д веј ниси узвратила на панданској теми о мушкарцима, чисто да уђе у записник), дозволи и да Ayli упутим макар овако имплицитан комплимент овдје @ Гоку Лечим се од егоизма, па не обраћам пажњу на комплЕменте Бад д веј - како кажеш; нећу намерно да ти одговорим да се и ти не би изкомплЕментирао Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Управо сада, *Jелена* рече A da vidimo mi te tetovaze? Možda je ipak bolje da ih zamišljate Nema ih puno, biće ih još https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 1 minute ago, Santi рече Možda je ipak bolje da ih zamišljate Nema ih puno, biće ih još Samo da dodam moze i na pp mLooogo sam radoznala .Mislim ako javno nije zgodno.A moze i kasnije kad ih bude vise Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Управо сада, *Jелена* рече Samo da dodam moze i na pp mLooogo sam radoznala .Mislim ako javno nije zgodno.A moze i kasnije kad ih bude vise Ju, kakvi su ovo neprimereni pozivi https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 6 minutes ago, Santi рече Ju, kakvi su ovo neprimereni pozivi Poziv je bio vrlo kulturan izvinicete Nego sad imam neke asocijacije da su mozda tetovaze neprimerene,ccc ,mada kakva je to umetnost bez revolucije,podrzavm i ako je tako PS.kakav je to bajker(pomenula si ranije nesto u vezi sa time) koji se snebiva?! Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука