Jump to content

Sci Fi - filmovi

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 4 months later...

Убих се тражећи тему оваквог садржаја убеђен сам да сам је отворио на овом форуму ал аба не нађох је.

Дакле ако неко нађе истоимено-истосадржајну тему нека стави линк.

Ако нема онда изволте.

Подели на овим сајтовима

Ajd` malo da sacekamo, mozda neko nadje temu pa stavi link. Ako ne, lako cemo za dalje... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Не знам да ли сте гледали серију Ви (В), која је римејк неке старе серије. 

Чуо сам доста похвала за њу. Ускоро је добијам нарезану. 

Ако је неко гледао, нека остави коментар.

v_tv_poster_01.jpg

Morena Bakarin koja glumi u ovoj seriji, setićete je se iz neprevaziđenog Fajerflaja, a Elizabet Mičel se specijalizovala za uloge u SF-ovima. 

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

А зериен?

Дал имате неку серију за препоруку?

Ја пратим ону Револуција оно ђе читав свет спичи нестанак струје па се онда американци гложе и кољу међу се и бацају атомске бомбе једни на друге широм бившег САД, млого добра серија, навијам за свакога.

Подели на овим сајтовима

Ja u ovoj novoj sezoni navijam za bivšeg predšjednika Republike, Monroa. Izgleda da se preumio i postao dobar. 

I onaj buca naučnik što je počeo da pada u kome, je isto OK. On je dobrica od početka. 

Подели на овим сајтовима

Ja u ovoj novoj sezoni navijam za bivšeg predšjednika Republike, Monroa. Izgleda da se preumio i postao dobar. 

I onaj buca naučnik što je počeo da pada u kome, je isto OK. On je dobrica od početka. 

Јес ал је буца брадоња реко да је Јевреј агностик и да не верује у чуда иако му се дешавају...

Ал не верујем у Монроа да се преумио, тај ће још амера поклати до краја серијала.

Подели на овим сајтовима

Јес ал је буца брадоња реко да је Јевреј агностик и да не верује у чуда иако му се дешавају...

Ал не верујем у Монроа да се преумио, тај ће још амера поклати до краја серијала.

Kažem ja da je dobrica. :) Najbolji. 

Подели на овим сајтовима

А зерин?

Дал имате неку серију за препоруку?

Ја пратим ону Револуција оно ђе читав свет спичи нестанак струје па се онда американци гложе и кољу међу се и бацају атомске бомбе једни на друге широм бившег САД, млого добра серија, навијам за свакога.

Fringe

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...