Jump to content

Sci Fi - filmovi

Оцени ову тему

Препоручена порука

Baš mi je drago što se Patrik izvukao iz šablona.

Obično niko od tih zvezda koje slavu steknu u SF serijalima, teško uspeva da uradi nešto više. Govorim isključivo o TV. Oni koji su se probili na SF filmu uspeli su gotovo po pravilu i u ostalim ulogama. Primer...Sigurni Viver (Prva značajnija uloga u Elijenu), Harison Ford (Star Vors), Vind Dizel (Pič Blek)...

Patrik je veoma bitna faca, što dokazuje da nema malih uloga. Za glumcaje svejedno da li glumi Hamleta ili kapetana Pikarda. Kvaliteta će se pojaviti, ako je čovek spreman da da sebe.

Постављена слика

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Nije u redu, izbacismo skoro celu stranu an ne pomenusmo Odiseju. Artur Klark je govorio kako je ovo religiozan film bendoff :

http://www.youtube.com/watch?v=vahx4rAd0N0

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Nije u redu, izbacismo skoro celu stranu an ne pomenusmo Odiseju. Artur Klark je govorio kako je ovo religiozan film :229229229: :

..........................................

Ma kako ne pomenusmo, pa evo gore iznad tebe ja postavio...

Mislim, to nikako ne sme da se zaboravi, ne samo kao SF, nego i kao jedan od najboljih kinematografa uopste...

Cisto remek-delo...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Znači već mesecima mi nervne ćelije vrište za TNG... kao uvod (po xti put) da napokon odgledam i DS9, VOY i ENT...

Nego, sad vidim - uvod?... dakle, ne postujes hronologiju, tako znaci... :229229229:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@ivona

Izuzetan film...

Sto se mene tice, dodao bih i ovo...

A Space Odyssey Trailer

Star Wars "No Luke, I am your Father!"

e obi i ovo je fantastican izbor,mada mi sf-fanovi zenskinje   crvenilo.gif' class='bbc_emoticon' alt=':229229229:' /> naginjemo ST, ne znam nekako U SW puno mi bre skafandera macevanja i ostalih males fora,ali svakako ima svoju vrednost!ST nekako pokrene imaginaciju ,samo te  navuku i tvoj um odradi skoro vise od 60 % price,ma genijalno,a da ne spominjem univerzalni karakter prica koje tretiraju i viziju boljeg covecanstva,ma ako nastavim,zavrsicu sa suzama 0102_laugh,mislim radosnicama  winter

a ne znam da li si imao da prilike da pogledas i ovo delo za ljubitelje dobrog sf serijala,prica je vise nego solidna,nesto slicno D9

................................................

Pazi kad uopste nisam gledao Babylon 5, a bas bi gledao...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...