Јаков. Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 Baš mi je drago što se Patrik izvukao iz šablona. Obično niko od tih zvezda koje slavu steknu u SF serijalima, teško uspeva da uradi nešto više. Govorim isključivo o TV. Oni koji su se probili na SF filmu uspeli su gotovo po pravilu i u ostalim ulogama. Primer...Sigurni Viver (Prva značajnija uloga u Elijenu), Harison Ford (Star Vors), Vind Dizel (Pič Blek)... Patrik je veoma bitna faca, što dokazuje da nema malih uloga. Za glumcaje svejedno da li glumi Hamleta ili kapetana Pikarda. Kvaliteta će se pojaviti, ako je čovek spreman da da sebe. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Децембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2010 Nije u redu, izbacismo skoro celu stranu an ne pomenusmo Odiseju. Artur Klark je govorio kako je ovo religiozan film bendoff : http://www.youtube.com/watch?v=vahx4rAd0N0 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 Nije u redu, izbacismo skoro celu stranu an ne pomenusmo Odiseju. Artur Klark je govorio kako je ovo religiozan film 0110_hahaha : http-~~-//www.youtube.com/watch?v=vahx4rAd0N0 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,10338.msg321540.html#msg321540 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 Alien + Solaris + The Shinning + HellRaiser = Event Horizon "Event Horizon" Gadan film... 0110_hahaha 0110_hahaha Те заборавих... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 Nije u redu, izbacismo skoro celu stranu an ne pomenusmo Odiseju. Artur Klark je govorio kako je ovo religiozan film :229229229: : .......................................... Ma kako ne pomenusmo, pa evo gore iznad tebe ja postavio... Mislim, to nikako ne sme da se zaboravi, ne samo kao SF, nego i kao jedan od najboljih kinematografa uopste... Cisto remek-delo... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 Znači već mesecima mi nervne ćelije vrište za TNG... kao uvod (po xti put) da napokon odgledam i DS9, VOY i ENT... Nego, sad vidim - uvod?... dakle, ne postujes hronologiju, tako znaci... :229229229: "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 @ivona Izuzetan film... Sto se mene tice, dodao bih i ovo... A Space Odyssey Trailer Star Wars "No Luke, I am your Father!" e obi i ovo je fantastican izbor,mada mi sf-fanovi zenskinje crvenilo.gif' class='bbc_emoticon' alt=':229229229:' /> naginjemo ST, ne znam nekako U SW puno mi bre skafandera macevanja i ostalih males fora,ali svakako ima svoju vrednost!ST nekako pokrene imaginaciju ,samo te navuku i tvoj um odradi skoro vise od 60 % price,ma genijalno,a da ne spominjem univerzalni karakter prica koje tretiraju i viziju boljeg covecanstva,ma ako nastavim,zavrsicu sa suzama 0102_laugh,mislim radosnicama winter a ne znam da li si imao da prilike da pogledas i ovo delo za ljubitelje dobrog sf serijala,prica je vise nego solidna,nesto slicno D9 ................................................ Pazi kad uopste nisam gledao Babylon 5, a bas bi gledao... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 Pazi kad uopste nisam gledao Babylon 5, a bas bi gledao...Имаш на пират беју! :cheesy: Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 da da ima dosta torenta za skidanje,ali problem je oko prevoda slabo ima i srpskog i hrvatskog prevoda :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 e ovaj film i moja 10g. starija seja su bili presudni za kasniju pasiju prema sf,da li se secate toliko dobre epske storije Frenk Herberta( Za one koji vole i da citaju sf)? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука