ВИЛМА Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Ја...да,мислим, бићу будна у то доба prst ka dole Ситна деца, не мрдам нигде (бићу овде на форуму, ако неко буде хтео,да "славимо" заједно prst ka dole). Ви ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Ја...да,мислим, бићу будна у то доба prst ka dole Ситна деца, не мрдам нигде (бићу овде на форуму, ако неко буде хтео,да "славимо" заједно prst ka dole). Ви ? Већ смо дочекали индикт, а претходно чини ми се и јулијеву ...та Срби смо , што неби славили још и кинеску , а ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Опрости, не капирам да ли си ироничан или не prst ka dole Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Znam da ovu, tako tako...možda da možda ne...neki izlazak ili nešto drugo, ali onu 13.januara svakako da neću. Iz inata, a i izraubovala se. Bila je hitić par godina, i onda je opet gurnuli pod tepih. Ni jedna ni druga nemaju nikakav duhovni značaj, tako da odluka o "proslavljanju" je prosto stvar momenta ili prilika za izlazak. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Слажем се, само, не могу деци да ускраћујем ту радост, ипак не живе изоловано од остатка света, мислим, кад крену једног дана у школу, а они као не славе НГ, то није "ин", а остала деца их гледају као ванземаљце... НЕ ЖЕЛИМ да им ускраћујем те мале а важне дечије радости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Samo neznam gde 4chsmu1 . Prošle godine sam bio na bdenje, ove valjda negde sa društvom http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Ви ?Ја, као и сваки просечан Србин, сам за сваку врсту забаве где има да се крка и пије. И да буде добра журка, наравно. 4chsmu1 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivana626 Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Ma jok https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1324_womens' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пивопија Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Не! Из два разлога: Први, не признајем ту нову годину, јер се се пада у последњој недељи поста, пред Божић. Не признајем тај календар! Други, то је за фенсерчиће да лудују по дискотекама, да играју као лудаци целу ноћ, онда пуцају петарде, на крају се пијани и дргирани побију с неким! ''Време долази када ће људи полудети, и када виде некога ко није полудео напашће га говорећи: ''Ти си луд, ти ниси као ми''.'' Ава Антоније Египатски https://www.facebook.com/smrt.svetu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 А и пада у незгодно време, па је хладно испред драгстора 4chsmu1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Не! Из два разлога: Први, не признајем ту нову годину, јер се се пада у последњој недељи поста, пред Божић. Не признајем тај календар! Други, то је за фенсерчиће да лудују по дискотекама, да играју као лудаци целу ноћ, онда пуцају петарде, на крају се пијани и дргирани побију с неким! http-~~-//www.youtube.com/watch?v=r4LgSXjpfRU Po tebi je danas 28.11.2010. ????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Sto da je cekam kad znam da ce doci. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Не чекам је...доћи ће чекала је ја или не...у сваком случају не могу јој побећи. Бићу овде 4chsmu1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Раније сам чешће ишла по журкама. Онда ми се то нешто смучило, јер сви кркају и пију, а ја у посту па к`о пала с` Марса. Последњих година, жму и ја седимо на гајби, па кад прође поноћ, одемо до неких ортака да се изљубимо и честитамо. Ове године, питање хоћу ли и дочекати будна поноћ, пошто ће Теодор да ме банује 4chsmu1 Сад се само мислимо, да ли да му китимо јелку или само бадњак. Што каже Магдалена, кренуће у школу и сва ће деца имати пакетиће и јелке а мој "љуби га мајка" да нема појма о чему се ради. Јел` китите јелке? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука