marko_13 Написано Јун 15, 2011 Пријави Подели Написано Јун 15, 2011 Сине да ти објасни чика Марко! Нови Завет је написан на грчком јер је то био опште прихваћен језик који су сви разумели, као данас енглески. Да би се порука проширила био је написан на најпознатијем дијалекту грчког језика тада који се зове кини. Нови Завет нису писали Грци, већ Јевреји. Као што данас на сваком вашем исламском сајту који пропагира ислам стоји текст на енглеском, а не арапском. Е, тако да те мало образујем да се не бламираш около. Ти представљаш и ислам и шта ћемо ми о вама помислити ако не знате основне ствари. Да сте необразовани и неписмени. А Исус је говорио арамејски за твоји информацију. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јун 15, 2011 Пријави Подели Написано Јун 15, 2011 xaxaxaxaxaxax ti znas na kojem je govorio ?? grcki nije sigurno :P , a ostavite se vi vasih svjedoka , meni niko nije svedok , ja znam da postoji Bog, ne trebaju mi svedoci . RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јун 15, 2011 Пријави Подели Написано Јун 15, 2011 Сине да ти објасни чика Марко! Нови Завет је написан на грчком јер је то био опште прихваћен језик који су сви разумели, као данас енглески. Да би се порука проширила био је написан на најпознатијем дијалекту грчког језика тада који се зове кини. Нови Завет нису писали Грци, већ Јевреји. Као што данас на сваком вашем исламском сајту који пропагира ислам стоји текст на енглеском, а не арапском. Е, тако да те мало образујем да се не бламираш около. Ти представљаш и ислам и шта ћемо ми о вама помислити ако не знате основне ствари. Да сте необразовани и неписмени. А Исус је говорио арамејски за твоји информацију. da da kako ne, ti znas da je Isus govorio aramejski jer su ti ta rekli svedoci . znam ja odlicno osnove , nego ne znate vi . RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 15, 2011 Пријави Подели Написано Јун 15, 2011 xaxaxaxaxaxax ti znas na kojem je govorio ?? grcki nije sigurno :P Опште је познато којим су језиком говорили људи тог времена у Израелу, то је ствар образовања. , a ostavite se vi vasih svjedoka , meni niko nije svedok , ja znam da postoji Bog, ne trebaju mi svedoci . Шта ће ти онда Мухамед? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јун 15, 2011 Пријави Подели Написано Јун 15, 2011 xaxaxax ,glupo pitanjeskroz . Muhammed je Poslanik kao i Isa a.s RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 15, 2011 Пријави Подели Написано Јун 15, 2011 Откуд знаш да је посланик? Сам за себе сведочи и нико више... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Једно је божије надахнуће, а друго је историја грешних људи која је описана у Библији. Да би човек исправно разумео Библију потребна је на само људска памет, већ и надахнуће Духом Светим. Мени је у Курану чудно да Бог нема милости и љубави макар колико човек, чудан ми је рај где људи оргијају а Бог све то гледа, па шта да радим... smej.gif A kako onda shvatiti kada Bog u Bibliji naredjuje Jevrejima da pobiju citave narode, ukljucujuci zene i djecu? Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Видиш, Еnize, и то што нешто Богу замераш јесте чин Његове милости: прво имаш слободу да Му нешто замериш, а друго имаш право да то учиниш.Ja bi ovo nazvao sushtinom koja vodi coveka ka Hristu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука