Jump to content

Izvorno čisto hriščanstvo

Оцени ову тему

Eniz

Препоручена порука

Нема та подела, већ се зна по речима и делима да ли неко служи Богу или Мамону. Не може се двојици господара служити.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Bismillahi Rrahmani Rrahim

dosadilo mi je da gledam koliki ste nevjernici , da za sebi dajete pravo da govorite o Bogu ono sto ne znate i vrijedjate druge vjere . daleko je to od vjernika . iskreno da Bog ne postoji , ja bih zelio da sam sad mrtav , jer cemu svrha bez Stvoritelja? , spustite se malo na zemlju " nebeski narod" , umislili ste upravo to da ste nebeski narod , znace se na kraju ko je bio u pravu , ateisti se na sve ovo smiju jer vjeruju da Bog ne postoji , a vi znate da postoji ali uz to mislite da je to Isus , prije bih rekao da ste vi sekta . sekta koja se razvila nakon smrti Isa a.s . Moji roditelji nisu bas duhovno prosvjetljenji , osim mozda majka , i zbog toga nema duhovne harmonije , ja u nevjerovanju vidim veliki problem , i zato bih ja volio da sam mrtav prije nego sto dozivim da nema ljudi koji ce vjerovati . Molim Allaha da svim ljudima na svijetu podari sabur i da svi izgradimo ljepsi ahlak , da imamo lijepo ophodjenje prema zenama i da  budemo umjereni u svemu , a da nam na drugom svijetu podari lijep dzennet . neka je mir na vas , Es-Selamu Alejkum We Rahmetullah We Berekatuhu

Elhamdulillahi Rrabi Alemin

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

dosadilo mi je da gledam koliki ste nevjernici , da za sebi dajete pravo da govorite o Bogu ono sto ne znate i vrijedjate druge vjere . daleko je to od vjernika . iskreno da Bog ne postoji , ja bih zelio da sam sad mrtav , jer cemu svrha bez Stvoritelja? , spustite se malo na zemlju " nebeski narod" , umislili ste upravo to da ste nebeski narod , znace se na kraju ko je bio u pravu , ateisti se na sve ovo smiju jer vjeruju da Bog ne postoji , a vi znate da postoji ali uz to mislite da je to Isus , prije bih rekao da ste vi sekta . sekta koja se razvila nakon smrti Isa a.s . Moji roditelji nisu bas duhovno prosvjetljenji , osim mozda majka , i zbog toga nema duhovne harmonije , ja u nevjerovanju vidim veliki problem , i zato bih ja volio da sam mrtav prije nego sto dozivim da nema ljudi koji ce vjerovati . Molim Allaha da svim ljudima na svijetu podari sabur i da svi izgradimo ljepsi ahlak , da imamo lijepo ophodjenje prema zenama i da  budemo umjereni u svemu , a da nam na drugom svijetu podari lijep dzennet . neka je mir na vas , Es-Selamu Alejkum We Rahmetullah We Berekatuhu

Da li ti to nas ( hrišćane ) nazivaš nevernicima jer verujemo da je Gospod Isus Hristos Bog?

Vidiš ja tebe nikad ne bih nazvala nevernikom,iako nisi hrišćanin.

Nazivaš nas sektom?Ja tebe nikad ne bih nazvala sektašem,iako nisi hrišćanin.

Jako teške reči koristiš,u njima je samo i samo osuđivanje,čak i pokušaj vređanja hrišćanstva i Gospoda Isusa Hrista.Vidiš,ja tvoje verovanje poštujem iako se ne slažem sa njim,ne osuđujem ga,ali ga i ne prihvatam.To ne znači da smatram da si nevernik i sektaš.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Bismillahi Rrahmani Rrahim ....

Es-Selamu Alejkum We Rahmetullah We Berekatuhu

Ne razumijem ove stvari.

То је кад `оћеш да будеш фин и културан па људима намерно пишеш на језику који не разумеју. У ствари један облик агресивности.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

dosadilo mi je da gledam koliki ste nevjernici , da za sebi dajete pravo da govorite o Bogu ono sto ne znate i vrijedjate druge vjere . daleko je to od vjernika . iskreno da Bog ne postoji , ja bih zelio da sam sad mrtav , jer cemu svrha bez Stvoritelja? , spustite se malo na zemlju " nebeski narod" , umislili ste upravo to da ste nebeski narod , znace se na kraju ko je bio u pravu , ateisti se na sve ovo smiju jer vjeruju da Bog ne postoji , a vi znate da postoji ali uz to mislite da je to Isus , prije bih rekao da ste vi sekta . sekta koja se razvila nakon smrti Isa a.s . Moji roditelji nisu bas duhovno prosvjetljenji , osim mozda majka , i zbog toga nema duhovne harmonije , ja u nevjerovanju vidim veliki problem , i zato bih ja volio da sam mrtav prije nego sto dozivim da nema ljudi koji ce vjerovati . Molim Allaha da svim ljudima na svijetu podari sabur i da svi izgradimo ljepsi ahlak , da imamo lijepo ophodjenje prema zenama i da  budemo umjereni u svemu , a da nam na drugom svijetu podari lijep dzennet . neka je mir na vas , Es-Selamu Alejkum We Rahmetullah We Berekatuhu

Da li ti to nas ( hrišćane ) nazivaš nevernicima jer verujemo da je Gospod Isus Hristos Bog?

Vidiš ja tebe nikad ne bih nazvala nevernikom,iako nisi hrišćanin.

Nazivaš nas sektom?Ja tebe nikad ne bih nazvala sektašem,iako nisi hrišćanin.

Jako teške reči koristiš,u njima je samo i samo osuđivanje,čak i pokušaj vređanja hrišćanstva i Gospoda Isusa Hrista.Vidiš,ja tvoje verovanje poštujem iako se ne slažem sa njim,ne osuđujem ga,ali ga i ne prihvatam.To ne znači da smatram da si nevernik i sektaš.

oprosti , nisi me ti nazvala tako , niti Islam sektom , ali jesu drugi , zato ne vidim razlog da uapdas u raspravu , samo branim svoja ubjedjenja , nista drugo , oprosti ako sam te uvrjedio , nije mi bila namjera . tj oprostite svi , ali ne mozete vrjedjati vjeru , nisko pricate o Islamu , i ponizavate muslimane , a ne valja to tako , nije vam to Bog tako odredio , a ja ako kazem nesto u odbranu svoje vjere , to je domah za ban sa foruma , kao prije nekoliko dana. ali nema veze , ljudi smo , i svi mi grejesimo.

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

Ne razumijem ove stvari.

То је кад `оћеш да будеш фин и културан па људима намерно пишеш на језику који не разумеју. У ствари један облик агресивности.

ovo je jezik koji bi trebao da poznajes , jer je Biblija pisana na preteci.

Neka je Boziji mora na vas , milost i blagoslov.

poradi malo na hebrejskom , nije lijepo da ne poznajes izvorni jezik Biblije , na kojoj obavljaju molitvu i svestenici i popovi se koriste rijecima Bismillahi Rrahmani Rrahim . nauci malo o svojoj religiji.

Подели на овим сајтовима

Ne razumijem ove stvari.

ovo je jezik koji bi trebao da poznajes , jer je Biblija pisana na preteci.

Neka je Boziji mora na vas , milost i blagoslov.

poradi malo na hebrejskom , nije lijepo da ne poznajes izvorni jezik Biblije , na kojoj obavljaju molitvu i svestenici i popovi se koriste rijecima Bismillahi Rrahmani Rrahim . nauci malo o svojoj religiji.

Било би лепо када би ти знао основне ствари, а не да овако пишеш безвезе. Нови Завет је писан на грчком језику, кини дијалект.

Подели на овим сајтовима

uredu je Dejane na "vlasti si" zato moraju svi da ti se pokoravaju sHa_sarcasticlol , a stari zavjet koji je pisan na hebrejskom , ne priznajes marko_13? , xexex a za ovaj novi zavjet nemam rijeci , Isus je govorio grckim? xaxaxaxax , ja ne vjerujem u ono sto su ljudi ispravljali posle Isusa , grci su napisali Bibliju po svome , bas mi Biblija lici na to , grcki stil vjerovanja u Bogove , i naravno price , epski opisi dogadjaja koji su se na nebu desavali , sa takvom preciznoscu i sa opisima , da nemam rijeci sHa_sarcasticlol .

Подели на овим сајтовима

Све се то дешавало јавно, пред сведоцима. Ти верујеш неком човеку који је имао привиђења у пећини, а касније у животу показао колико је "савршен".

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

uredu je Dejane na "vlasti si" zato moraju svi da ti se pokoravaju :P , a stari zavjet koji je pisan na hebrejskom , ne priznajes marko_13? , xexex a za ovaj novi zavjet nemam rijeci , Isus je govorio grckim? xaxaxaxax , ja ne vjerujem u ono sto su ljudi ispravljali posle Isusa , grci su napisali Bibliju po svome , bas mi Biblija lici na to , grcki stil vjerovanja u Bogove , i naravno price , epski opisi dogadjaja koji su se na nebu desavali , sa takvom preciznoscu i sa opisima , da nemam rijeci :) .

joooj! Па ти си неписмен човек! А којим је језиком говорио Исус?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...